Arama sonuçlarınız

1. mehmetGHOST

Ktm duke 250 abs gidon problemi

Merhabalar arkadaşımda 2019 model absli modeli duke 250 var ufak bi kaza geçirdi.Motorunu topluyoruz yedek parça bulmak imkansız gibi birşey uzun uğraşlar sonucu bulduk Bir çok parçasını tek sıkıntımız gidon kaldı bir kaç gidon denedik olmadı muadil hangi motorun gidonu uyar yada kaç mm gidonlar...
  2. mehmetGHOST

150 bin tl kadar motosiklet önerisi

Sıfır motosiklet almak istiyorum yıllarca 125cc 250cc kullandım tecrübem bolca mevcut ekipmanim hazır sadece piyasada çeşit çok karar veremedim.Racing harici olabilir her türlü öneriye açığım teşekkürler yardımcı olan herkese
  3. mehmetGHOST

Kayıp-hurda motosiklet işlemleri hakkında.

Selamünaleyküm konuyu nereye açacağımı bilemedim.Buradan devam ettim.Kusura bakmayın hata yaptıysam.Şöyle bir sıkıntım var.2013 yılında köyde yaşadığım dönemde eski bi motorum vardı.Plakalı ruhsatlı arada çalışıyordu iyi durumda değilde köyden 2014 yılında ayrıldım.Birdaha pek gidemedim.Sonrası...
  4. mehmetGHOST

Mondial 150mh drift geç çalışma sorunu

Merhabalar motorum henüz 4bin kmde sürekli kullanamıyorum.Haftada bir iki defa en fazla bakımları zamanında yapılıyor kapalı garajda muhafa ediliyor.Şöyle bir sıkıntım var.Motoru çalıştırma niyetine girdiğim zaman bi 10dk uğraşıyorum çok geç çalışıyor.Çalıştıktan sonra gün içinde gaz vermeden...
  5. mehmetGHOST

Bajaj pulsar sorun ?

Kolay gelsin herkese 2020 model 1200km ns200 var motor 130km hız sonra başlıyor dans etmeye yolda geziniyor.Sanki sağdan soldan rüzgar vuruyor gibi yıkacak kadar gidon sallanıyor.Lastik basınçlar baktım tamam gidon boşluğunu aldım oda tamam sorun geçmedi servis lastiklerden yapıyor değiştir...
  6. mehmetGHOST

seyahat yasağı ..?

selamünaleyküm Şehirler arası seyaha yasağı devam ediyor mu ? Şahsi aracımızla gidebiliyormuyuz yoksa toplu taşımamı kullanmamız gerekiyor. Günü birlik gidip gelmem lazım motosiklet ile cesaret edemedim yasak durumunu anlayamadım.
  7. mehmetGHOST

Uygun fiyat kask ve mont önerisi..

Merhabalar bajaj Pulsar ns200 aldım.Motoruma uygun beni koruyacak kask mont önerisi istiyorum.Fiyat uygun olsun 1750tl Bütçem var maalesef motordan sonra pek imkanim kalmadı.Hali hazırda kaskım yok kullanamıyorum o sebebden bekleme imkanı yok durumu toplamaya 👍 görüşleriniz önerilerinizi...
  8. mehmetGHOST

Bajaj pulsar ns200 aradaki farklar.

Arkadaşlar Pulsar alacağım kafama takılan soru 2017 model ile 2020 arasında ne gibi farklar var.? Model dışında 2020 tercih etmek için sebeb varmı ?
  9. mehmetGHOST

Şehir dışından sıfır motor almak...?

merhabalar arkadaşlar sarı siteden Sıfır bajaj pulsar ns200 ilan gördüm.İlan sahibi motorcu ramazan bajaj yetkili bayi ben farklı bi şehirde yaşıyorum daha önce alan arkadaş oldumu.Uzak mesafeden referans arıyorum açıkçası kendime netice itibariyle yüklü meblağ para alışverişi olacak bilmediğim...
  10. mehmetGHOST

Cf moto 250nk vs bajaj pulsar ns200

Merhaba motosiklet severler İki arada bi derede kaldım 2 motordan birini alacağım bu ay sonu inşallah, Tercih yapmakda zorlanıyorum.Hem şehir içi hem şehir dışı uzun yolcuklar yapacağım her işimi görsün istiyorum.İki motorunda artıları eksileri var sizlerin fikirleri çok çok önemli he birde renk...
  11. mehmetGHOST

Kuba cr1 subab ayarı.?

merhabalar motorumun siboblar ısındığı zaman çok ses yapıyor.Daha evvel piston sekman atıldı.Subab ayarını kendim yapabilirmiyim elim anahtar tutar ustalar çok para istiyor.Sentil çakı falan mevcut 👍 yardımcı olursanız çok makbule geçer
  12. mehmetGHOST

Arka fren disk değişimi yardım..!

merhabalar arka jantim çatlak yeni jant aldim diski aktarmam gerekiyor fakat vidalar yerinde oynamıyor bile nasıl sökebilirim yöntemi varmı ? birde yeni civatasını nerden temin edebilirim.
  13. mehmetGHOST

Hangi motor tavsiye öneri..

Selamunaleykum Dostlar elimde 13bin civarı bi bütçem var.Racing tarzı düşünüyorum,kafamdaki motorlar cbr 250 eski kasası veya yeni kasası olabilir arasında kaldım.2 inci seçenek Bajaj pulsar rs200,3.üncü seçenek kawa ninja 250sl olabilir.son seçenek kendimi zorlarsamki borç harç belki R25 sizin...
  14. mehmetGHOST

Radyötör sıvısı..öneri ve değişim

Kolay gelsin motorcular benelli tnt250 motorumun yaklasik 1000km once radyötör sıvısını değiştirdim.motul ürününü koydum saf su eklemesi yapılıyormuş fakat eskisine göre daha cok hararet yukselip fan acmaya başladı.Ayni motordan arkadaşımda var ayni anda kalktik ayni hiz km gittik onun 75...
  15. mehmetGHOST

Radyatör sıvısı değişimi.

Benelli tnt250 motorumun radyatör sıvısını değiştirmek istiyorum.forumda konuyla ilgili bilgi bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim nereden neyi söküp eskisini boşaltıp yenisini doldurabilirim.
  16. mehmetGHOST

Mondial 150MG çözülemeyen arıza.

selamunaleykum ustalar mondial 150mg superboy x motorum var kısaca motorumdaki arızadan bahsedeyim motorum her vitesde devir 6000-7000 geldiği anda tekleme başlıyor zorlarsam stop etme duruma geliyor sanki pis benzin varmış gibi silkeleme yapıyor değişen parçalar elektirik aksamına dair herşey...
  17. mehmetGHOST

Buji yuvası sorunu..

Merhabalar Mondial drift motorum var bujisini degistirdim ngk buji aldım taktım çalışması falan herşey normal buraya kadar sorun yok yagmur yağdığı sırada motorumu çalıştırdım biyere gitmem icab etti bujinin oldugu kısım etrafindaki oyuk kisma su gelmis malum yagmurdan motoru çalıştırdım bujinin...
  18. mehmetGHOST

Motorsiklet önerisi..

Merhabalar uzun yillar 100cc 125cc 250cc motor kullandim gezdim tozdum uzun yol yaptim.en son hero karizma vardi sattim.simdi cift silindir en az 250cc motor ariyorum 2 inci el veya sifir butcem 15bin tl civari pek servisle ugrasmiyim arkama bakmadan yola gidebileyim degerli oneri ve...
  19. mehmetGHOST

Hero karizma 2016 satilik takaslik

Hero karizma 2016 model cok temiz kendim titiz biriyim haftalik zincir bakimlarini genel temizlik bakimlarini yaparim zorlamadan kullanildi takas naked tarzi ile olabilir. Fiyat=6000TL
  20. mehmetGHOST

KAMP TAVSIYELERI...

Merhabalar 2 arkadaş hafta sonu cuma gunu aksam 3 gibi cikip pazar donecegiz. Aamac stres is yorgulugunu biraz olsun atmak hemde Motorlarimizi yeni aldik uzun yolda denemek gerek test edelim :) Mt25 ve hero karizma R Tekirdag civari max 300km mesafede kamp yapabilecegimiz sakin.göl kenari olursa...

Yeni mesajlar