Arama sonuçlarınız

1. Necrosmash

Telefon/navigasyon/carplay ??

Telefonu bağlamadan kendiliğinden navigasyonu olan bi cihaz var mı?
  2. Necrosmash

Telefon/navigasyon/carplay ??

Bundan lazım bana hortlama zamanı 😁😁 evet binlerce farklı marka modeli vardır ama internete güven olmuyo cok
  3. Necrosmash

Radar cezaları çığrından çıkmış diyorlar

Kasa boş para lazım,yeni kibristaki saraya para lazım. Adamlar yapay zekayı utts için değilde ceza kesmek için kullaniyo düşün işte 😂😂😂
  4. Necrosmash

Chopper/Cruiser öneri !!!

Regal raptor Daytona v250 aldım ben başlangıç için keyifli makina, sesi de güzel. Bunda acemiliği çözdükten sonra şov taymm😁
  5. Necrosmash

Akrapovic eksoz

Şov yaparlar, araba sürücüsüne kask takmadığı için ceza yaziyo polisler,seni görünce sevinçten halay cekerler
  6. Necrosmash

Varadero geç çalışıyor..!

F/P gibi geldi bana aslinda fiyatı uygun ve güçlü motor heybetli duruyo 🥹
  7. Necrosmash

Varadero geç çalışıyor..!

Hortlama zamanı, xl 1000v varaderrooo bu arkadaşımızı nasıl bilirsiniz ey cemaat 😁
  8. Necrosmash

motosiklet performans farkı var.

Bu eğer gerçekse korkunç geldi bana
  9. Necrosmash

Motor çok ısınıyor

Tapa gaz gitmek,yokuş yukarı yük çıkarmak,sürekli dur kalk yapmak vb. Kısaca motoru zora sokacak herşey normalden fazla isitabilir
  10. Necrosmash

Vizörüm kapalı kullansamda gözüm yanıyor

Ped ve balaklavanin içine üstüne bı yerine yapışmis olabilir, sürüş esnasında titreşimle yüzüne gözüne uçup konuyodur muhtemelen diye tahmin ediyorum
  11. Necrosmash

Yeni Motosiklet Alinca Dikkat Edilmesi Gerekenler

Zafer Akçay ve Altın Elbiseli Adam videolarını izle YouTube'dan bol bol
  12. Necrosmash

Kırmızı Işıkta Şeritte mi Bekliyorsunuz Yoksa Aralardan mı Geçiyorsunuz?

Motosikleti ben araba gibi sürüyorum arada bi ufak ufak ara gazla da ben burdayım diyorum çevreye. Farkediyolar zaten
  13. Necrosmash

Kamera önerisi hk.

Osmo 5 sesi o kadar iyi aliyoki koruma kabının icindeyken bile rüzgar sesinden yikiliyo video
  14. Necrosmash

Motor için kilit önerilerine ihtiyacım var

Securage Guardian var 15kg felan zincirin agirligi kesilememesiyle meshur aslinda, tabi kafaya takan birini durduramazsin hicbisekilde ama taslama makinasiyla 45dk ugrastiracak cinsten bi zincir, bide disk kilidi yuksek sesli tamamdir, zinciri takabilecegin guzelde bi yerin varsa tadindan yenmez
  15. Necrosmash

Servis bakım ücretleriniz

Zincirler yaglandi ( temizlenmedi) vidalar sıkıldı, yağ değişti, yağ süzgeci temizlendi = 2000 Regal raptor Daytona v250
  16. Necrosmash

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Yhaa kamoonn yhaa sacmalamayinnn, kimse dokunamazz yhaaa . Hangi devirde yaşıyoruz yhaa ..... Değil o tebligat kağıdının bile gitmesi, gelmesi, adının geçmesi belkide geleceğe dönük bı pimpirikli patronun dikkatini çekecek ve seni ise almayacak. Böyle düşünüp hareket etmeliyiz. Karbon ayak izi...
  17. Necrosmash

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Bi forum vardı burdaki tüm bilgileri kopyalayip kendi forumlarinda paylaşan orda vardır zaten herşeyin bi kopyası muhtemelen 😂😂
  18. Necrosmash

Sürüşten alınan zevk

Zamanla alışma süreci olacak o zaman , köfteci keşiflerine çıkabilirim aslında. Cruiser bi motorum var Daytona v250 basabas gitmem gerekiyormuş gibi hissederek sürüyorum genelde bunada bi son vermem gerek sanırım.
  19. Necrosmash

Sürüşten alınan zevk

Henuz çok yeni sayılırım motosiklet camiasına belki sosyal medya kurbanı oldum belkide bende bı sorun var yada coookk yeni olduğum içindir ama motoru sürerken zevk aldığımız kısma ne zaman geciliyor? Şuan halen trafiğin yoğun olduğu saatlerde çıkmaya korkarak gidip geliyorum ve bu durumda...
  20. Necrosmash

Çanta demiri ve Topcase konusunda yardım

Hortlama zamanı, şöyle bişey buldum chopper için arkaya taksam diyorum topcase için olmaz mı acaba. https://ty.gl/142tc5u65gu8u ayarlayamadim linki😁

Yeni mesajlar