Arama sonuçlarınız

1. M

Kawasaki ER-6N Çalışmıyor ! Yardım lütfen..

Arkadaşlar merhaba, 2014 model ABS li kawasaki er-6n motosikletim de ilk kez bugün karşılaştığım sorunu aktarıyorum bilgilerinize muhtaç durumdayım. Motorum iLe 5'inci viteste ortalama 150 hızında giderken motor birden ses kesti ve stop etti. Motorun anahtarını çevirdiğim de " zzzzzzzzz...
  2. M

Kawasaki ER-6N yakıt sorunu !

Arkadaşlar merhaba, 2014 model kawasaki er-6n kullanıcısıyım. Motorun mekanik aksamı ile alakalı pek bilgim Yok. Keyfi amaçlı haftada bir gün eşim ile geziyorum. Forum sitelerinden ve başka er-6n kullanıcılarından öğrendiğim kadarıyla, full depo ile şehir içinde ortalama 200-230 km...
  3. M

Kuba superlight 200 hakkın da fikirleriniz ?

Arkadaşlar merhaba Herkese öncelikle iyi akşamlar dilerim.. başlıkta dediğim gibi superlight 200 hakkında düşünce ve fikirlerinizi almak istiyorum. Yağ soğutmalı olması 200 cc olması ve görüntü itibari ile hoş biz izlenim bırakması beni etkiledi. Zaten bütçe olarak da 6.ooo Tl üzerine...
  4. M

Motor Tavisyesi !!

Arkadaşlar merhaba, Siteye yeni üye oldum. Daha önceden motor kullanan tecrübeli arkadaşlar dan fikir almak istiyorum. 6 bin tl gibi bir bütçe ile alınabilecek motor tavsiyeleri almak istiyorum. Öyle ahım şahım bir özellik aramıyorum ancak kız arkadaşımla rahatça gezebileceğim ayda bir...

Yeni mesajlar