Arama sonuçlarınız

1. O

Helikopterdeki polis şefi yoldaki araca ceza kesti!

Ankara'da trafiğin yoğun olduğu güzergahlar ile kavşaklarda başlatılan havadan denetimin ilk kurbanı hız sınırını aşan motosiklet sürücüsü oldu. Saatte 200 kilometrenin üzerinde hız yapan sürücü, polis helikopterinin radarına takıldı. Helikopterindeki Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz...
  2. O

2018 XMAX 300 ABS Mavi - 26.000 TL

12 Haziran 2018' de alındı. Çiziksiz, tertemiz. Yatması kalkması yok. 3.500 KM' de. 2.500 TL değerinde orjinal 52 litre çanta, çanta demiri ve tablası birlikte verilecektir. Oğuz Öztürk 0533 573 92 41 Satıldı
  3. O

Scooter Sürmek ve Denge Sorunu

Özetlersem; 1000 km kadar özel sürüş dersi, Murat Denizhan hocadan GS 1 Eğitimi, cbf 150 10 bin km, cb 500f 9 bin km, nc 750x 8 bin km, cb 650 f ile 1.500 km, Honda GS 1 Eğitimi, Honda GS 2 Eğitimi (Haziran 2018 ayında alındı) Bu benim 5 yıla yakın motoisklet tecrübem. En son CB 650 F' ten...
  4. O

KAPPA RA312 ve KRIEGA R30 Sırt Çantası Hakkında Düşüncelerim

Belki fikir isteyen olursa işe yarar diyerek bu başlığı açmak istedim. Naked motosiklete çanta takmak istemiyordum. Bu nedenle Kappa' nın RA2312 sırt çantasını 1 ay kadar kullandım. İlk başlarda özellikle şehir içinde ve fazla rüzgarlı olmayan havalarda pek bir sıkıntı yaşamadım. Ancak geçen...
  5. O

Keşke Böyle Videolar Tv lerde Sürekli Yayınlansa

Şu video ekleme işini çözemedim https://youtube.com/watch?v=d3OFIqvUZnE
  6. O

Rüzgar Sesini Kesen Kask Var Mı?

Rüzgar sesinin kesen ve Sharp 5 yıldız güvenlik puanına sahip full face kask varmı? Şu anda LS2 ful face kask kullanıyorum. Geçen gün sağlam bir düşürdüm. Kaliteli kask almak istiyorum. Önceliklerim; 1- Sharptan 5 yıldız, 2- Full Face 3- Rüzgar Sesi Almayan Bütçe önemli değil ama 10 bin...
  7. O

Motosiklet Yağını Göremiyorum

Cuma günü cb500f in ilk 1000 bakımını yaptırdım. Sonra eve geldim. Otoparkta yağ göstergesi olan cam kısma baktığımda yağ göremedim. Motoru sağa sola eğdim yine yap göremedim. Bu modellerde yağ çubuğu yok. Küçük yuvarlak bir cam alandan yağı kontrol ediyorsunuz. Bugün tekrar baktım yine yağ...
  8. O

SAE 80W90 Dişli Yağı

SAE 90 tipi yağların çok farklı çeşitleri var. Kiminde sadece SAE 90 kimdeyse 80W90 veya 89/90 yazıyor. Bazılarında ise 75W90 yazıyor.. Bunların farkı nedir? Bilen var mı? Zinciri yağlamak için kullanılan SAE 80 veya 90 yağ diye bahsedilen yağ hangisidir? Aşağıdaki ürünlerin farkı nedir?
  9. O

Motosiklette ‘poposu’ görünen ABD’li modele ‘örtünme cezası’

ABD’nin Los Angeles kentinden model Kinsey Golden, erkek arkadaşıyla birlikte gittiği Filipinler’de 26 Mart’ta motosikletle ilerlerken polis tarafından durduruldu. Polis Golden’ın erkek arkadaşına tişörtünü giymesini, Golden’ın da poposunu örtmesini istedi. Polis ikiliye ayrıca kural ihlali...
  10. O

Karadenizli sevilen sanatçı Resul Dindar'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi.

Resul Dindar'dan kötü haber: Ailesi trafik kazası geçirdi Karadenizli sevilen sanatçı Resul Dindar'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi. Kaza, dün akşam saat 20.00 sularında Arhavi-Hopa karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosikletleriyle Arhavi ilçesinden Hopa...
  11. O

CB 500F için Orta Sehpa Mı? Kriko Mu?

Merhaba Arkadaşlar; CB 500F' nin özellikle zincir yağlama, temizleme özetle zincir bakımı için orta sehpa mı taktırmalıyım? Yoksa kriko veya arka stand mı satın alayım? Malum 300-600 km de bir zincir yağlama gerekiyor. Uzun yolda yağlama gerektiğinde orta sehpa kullanışlı ama açıkçası naked...
  12. O

2017 CB650F 220 Km' de Satılık Kırmızı Renk

Detaylara bu ilandan bakılabilir. Alındığı gibi çiziksiz 220 km de.
  13. O

Motosikletimi Değiştireceğim Önerilerinizi İstiyorum

Arkadaşlar biliyorsunuz geçenlerde 2017 model cb650f satın almıştım. Ancak ilk alacağım zaman almak istediğim motosiklet cb500f ti. Fakat bir takım şartlardan dolayı cb650f almak durumunda kaldım. Memnun kalmazsam değiştirebilme şansıyla birlikte aldığımdan 1 defaya mahsus motosikletimi...
  14. O

Motosiklet Derneği Kurma Hakkında Fikirleriniz

Arkadaşlar benim özellikle motosiklet sürücüleri ve otomobil sürücülerini bilinçlerdirmek ve motosikletlerin trafikte korunmasına yönelik çalışmalar yapan motosiklet derneği kurma düşüncem var. Kabaca derneğin faaliyetleri arasında ilk aklıma gelenler; 1- Televizyon kanallarında Kamu Spotu...
  15. O

Motosiklet Sırt Çantası Önerisi

Cb650f e arka çanta taktırmak istemiyorum. Bunun yerine su geçirmez kullanışlı kaba olmayan 50 kadar a4 kağıt bir iki plastik dosya ve 13 inç laptop sığabilecek boyda çanta arıyorum. Örneğin kappa ra312 çanta var ortalama 400 tl civarında ancak sizce değer mi? Ya da sizlerin önerebileceği...
  16. O

Yeni Ehliyetlerle İlgili Önemli Bir Soru

A2 Ehliyetimi 17.12.2013 tarihinde aldığımda en yüksek motosiklet ehliyet sınıfı A2 idi. Şimdi A1 A2 ve A sınıfı ehliyet sistemi mevcut. Yeni ehliyet yasası 1 Ocak 2016 da yürürlüğe girdi. Şimdi benim A2 olan ehliyet sınıfım ehliyetimi yenilediğimde A sınıfımı olacak? Yoksa tekrar A sınavına mı...
  17. O

Yeni Motorum CB650F

Aslında niyetim cb650f almak değildi. Daha önce cbf 150, cb500f ve nc750x kullanmıştım. Ancak cb500f ten sonra sürdüğüm nc750x bana açıkçası aynı güven hissiyatını (Ayakların yere basarken zorlanması, gazlamasının çok sakin olması vb) ve sürüş keyfini vermedi. Bilmeyenler için söylemek isterim...
  18. O

Hiç Kazasız Uzun Yıllar Motosiklet Sürebilen Yok mu?

Ciddi şekilde merak ediyorum. Uzun yıllar motosikleti aktif kullanıp, ufak tefek (olduğu yerde yana yatmalar vb hariç) düşmeler haricinde motosiklet kullanabilen yok mu? Çevremde sohbet ettiğim ve bu soruyu sorduğum motosiklet sürücüleri arasında hiç kazaya karışmadan güvenle motosiklet...
  19. O

Güvenli motosiklet sürmek

Özellikle genç ve yeni başlayanlar için yazıyorum. Evet motosiklet tehlikeli bir araçtır. Ancak bu tehlike kısmı çoğunlukla motosikletin 2 tekerlekli bir taşıt olmasından değil, ne olduğunun bilinmeden kullanılması veya olduğu gibi tehlikeli kabul edilip tüm riskleriyle birlikte "Ölüm...
  20. O

Yeni Yol Arkadaşım nc750x

Daha önce almış olduğum cb500f'i artçıyla uzun yolda hatta kısa yolda kullanmak mümkün olmadığından nc750x alarak uzunca bir süre motosiklet alım satım işlerini bırakmaya karar verdim :queen: en azından 2 sene. Motoru alalı 15 gün kadar oldu. 1600-1700 km kadar kullandım. Bu yolun 850-900 km...