Arama sonuçlarınız

1. karayel90

Yamaha XSR 300 2020'de Bizlerle Mi ?

Yamaha, şu an için iki motosikletten oluşan, neo-klasik sınıfına XSR 700 ve XSR 900'den başka bir model eklemeyi planlıyor olabilir.Young Machine Dergisi'nin (Japonya Menşeili Bir Motorsiklet Dergisi) aktardığına göre Iwata'da (Japonya'da Bir Şehir Adı) çoktan devam eden bir XSR 300 oluşturma...
  2. karayel90

Benzine 13 Kuruş Zam!

Benzinde ise ÖTV tutarında 7 kuruş indirim, pompa satış fiyatında 13 kuruş artış gerçekleşti. Hem brent petrol fiyatları hem de kur arttığı için akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış eşel mobil sistemi üzerinden gerçekleştirildi. Yeni yapılan zamlara göre, İstanbul’da benzinin litre fiyatı...
  3. karayel90

Karbüratör İle İlgili Soru?

Merhaba arkadaşlar Orjinal 150cc motorsiklet karbüratörünü 28mm çıkarsak hız artışı olur mu bu konuda pek bi bilgi bulamadım Mengu16'da uzun bir süredir forumda yok onada sormadım bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim
  4. karayel90

Benzine 19 kuruş Zam

Benzinin litre fiyatına 19 kuruş zam yapıldı. Yeni fiyatlar gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek. Benzinin litresi İstanbul'da 6,71 liradan 6,90 liraya, Ankara'da 6,78 liradan 6,97 liraya, İzmir'de 6,76 liradan 6,95 liraya, Bursa'da 6,73 liradan 6,92 liraya, Antalya'da 6,81 liradan 7,00...
  5. karayel90

Cg sele rötuşlama??

Merhabalar arkadaşlar. Cafe racer koltuğu yapmak (brat tipi) için aşağıdaki resimdeki koltuğu kullansak çıkıntıyı yok etmek için kılıfı açıp süngeri traşlasak ve kalınlığı azaltmak içinde traşlasak işe yararmı? Türkiyede internet üzerinden hazır cafe racer selesi satan bi yer var oda 400...
  6. karayel90

Güneye Sürüyoruz...

Şükür sonunda askerlik bitti ve motoruma kavuştum.Bi aksilik olmazsa Kuba CG 150 Sport ile pazartesi günü Burdur/Altınyayla'dan Alanya'ya gideceğim iş aramak için.Yanlız uzun yolculukları hep yazın yaptım pazartesi günü(04.03.2019)tahmini hava sıcaklığı hissedilen 14-15 derece...
  7. karayel90

Motorsiklet VS Askerlik

Merhaba arkadaşlar Yaşım 25 motorsiklet kullanmayı çok seven birisiyim cbf-ybr-cg150 gibi motorlar kullandım 50 bin km yol yaptım.Babam ile bugün askerlik mevzusu konuştuk eylül 10'da nasipse askerim kendisi ''Oğlum gel bedelli için kredi çek bir işe gir ödersin'' dedi birkaç senedir bi hayalim...
  8. karayel90

Motosiklet için kilit önerisi

Arkadaşlar herkese iyi günler Zincirli kilitlerden alacağım bütçem maksimum 200 lira şu ürünü almayı düşünüyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum ve birde son olarak telefon tutucuda alacağım nasıl bir model almalıyım telefon yolda tutucudan ucup gitmesin bu konuda da yardımcı olursanız çok...
  9. karayel90

150cc Motorsiklet Gitmiyor

Merhaba arkadaşlar bende Kuba CG 150 Dik Sport var 87 kiloyum yanlız şöyle bişey var Motosiklet 85-90 km hızı geçmiyor sizcede yavaş gitmiyormu sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum
  10. karayel90

Motorsiklet Uygunluk Belgesi

Arkadaşlar 2013'de alınan bir motorsiklet var elimizde biz bu sene tescilini yaptıracağız uygunluk belgesi ile ilgili muayenede bi sorun çıkarmı vakti geçmiş falan derlermi?
  11. karayel90

Uzun Yol Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar Nasip olursa önümüzdeki hafta uzun yol yapacağım yanlız şöyle bişey var uzun yolda Airhawk'ın çok işe yaradığını araba konforuna yakın bir konfor ile seyahat edilebilceğini söylüyorlar.Bende buna istinaden ve Airhawk alacak param olmadığından dolayı Decathlon'un şişme...
  12. karayel90

Muayene İçin Yardım?

Merhaba arkadaşlar motorsikletime muayene yaptıracağım yanlız daha plaka çıkartmadım plakası ve ruhsatı olan arkadaşlar tüvtürkden muayene randevusu alıyormuş gibi bakıp bana bilgi verebilirlermi acaba trafikcim sanki beni ekiyomuş gibi geldi çünkü sıra yokmuş dedi Bakılacak muayene...
  13. karayel90

700-800 Liraya Ekipman Tavsiyesi

Arkadaşlar 700-800 liraya kask,mont,eldiven,dizlik ,dirseklik tavsiyesi verebilirimisiniz? Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
  14. karayel90

Plakayı Geç Çıkartmanın Cezası ?

Merhaba arkadaşlar 2013 model plaka çıkarılmamış köyde kullandığım bir motorsikletim var bu motorsiklete plaka alıp şehir merkezinde kullanmayı düşünüyorum ne kadar ceza öderim bilgi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim
  15. karayel90

Alt Geçitte Bulunan Yamaha R25

Alıntıdır motorsikleti ben bulmadım aşağıdaki face linkinden motorsikleti görebilirsiniz ARKADASLAR MOTOR UN KABLOLARI KESILMIS PLAKA YOK TEM AVRUPA KONUTLARI 2 NIN ONUNDEKI ALTGECITTE MOTOR POLISI ARADIM HABER VERDIM BI COCUK BASINDA BEKLIYOR ULASTIRABILDIGIMIZ YERLERE ULASTIRALIM 05434026941...
  16. karayel90

Kanuni Seyhan 250 Silindir Sorunu

Arkadaşlar bu aralar chopper'a merak saldım Seyhan 250 buldum sahibi motoru başka birine bırakmış satması için sahibiylede konuşamadım alet çift silindirli ama silindirlerden bi tanesi çalışmıyormuş sorun ne olabilir tahmini ne kadar masraf çıkar ?
  17. karayel90

Kuba CG 150 Sport Km Gösterge Ve Tripmetre Sorunu(Çözüldü)

Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var motorumda km göstergesi ve tripmetre çalışmıyor ustaya götürdüğümde sorunun kilometre telinden olmadığını ön teker göbeğinde bi parçanın değişmesi gerektiğini söyledi.Ustanın elindede yokmuş bu parça.Bu parçayı netten alıcam ama adı sanı nedir ne diye...
  18. karayel90

Kuba CG 150 Sport Km Gösterge Ve Tripmetre Sorunu

Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var motorumda km göstergesi ve tripmetre çalışmıyor ustaya götürdüğümde sorunun kilometre telinden olmadığını ön teker göbeğinde bi parçanın değişmesi gerektiğini söyledi.Ustanın elindede yokmuş bu parça.Bu parçayı netten alıcam ama adı sanı nedir ne diye...
  19. karayel90

Kimler Motosiklet Sahibi Olmalı?

20. karayel90

Kuba CG 150 Sport H4 Far Ampülü(Philips)

Arkadaşlar herkese selamlar Şu alttaki ürünü alıp 2. motorum olan Kuba CG 150 Sport modeline taksam çalışır mı acaba? Sürekli ampul patlatıyor 5-6 ayda bir yeni ampul alıp duruyorum ustanın ne marka taktığını da bilmiyorum galiba adilik bişeyler takıyor.Bu ürün uzun ömürlü ve dayanıklımıdır...

Yeni mesajlar