Arama sonuçlarınız

1. One_ Million

Racing MOTOR EĞİTİMİ

Arkadaşlar Günaydın, Hondanın GS eğitimleri ve Rahmi Barutçu veya Murat Denizhan hoca gibi eğitmenlerin verdiği eğitim genelde Touring, Endro tarzı motorlar için daha yarayışlı olduğunu düşünüyorum, Racing motorlar için daha profesyonel olarak ders veren hoca veya kurum varmıdır? Saygılar.. İyi...
  2. One_ Million

Cbr 600rr İkinci El Lastik / Bedava Vericem

Arkadaşlar MErhaba, 120/70/17 - 180/55/17 Ebatından Cbr 600rr dan söktüğüm Takım LAstik var Dunlop Marka, 4.000km kullandım, Hala iyi durumda ihtiyacı olan varsa bedavaya vericem, Fakat Bugün en geç saat 6 ya kadar gelip kadıköyden alması lazım. İyi Forumlar. İletişim İçin Özele Mesaj Atmanız...
  3. One_ Million

Deri Mont ve Tulum İçin Temizleme ( ÖNERİ , TAVSİYE )

Arkadaşlar, deri mont ve tulumlarımızı temizlemek için ne yapmaşıyız? Kuru temizlemeye verdim, montum 3 renk, kırmızı beyaz ve siyah, siyah ve beyaz daha ağırlıklı, temizlemeci koruma kısımlarındaki plastik yahut mikaların makinada sıcaktan eriye bileceğinden bahsetti.. Tavsiyeniz varmı? Deri...
  4. One_ Million

Deri Pantolon ve Bot Yazın Rahatsız Edermi?

Arkadaşlar Deri Montum Ve eldivenim var, Deri pantolon ve bot almak istiyorum, daha önceden kullanmadım, yazın rahatsız edermi? Genelde şehir içi kullanıyorum arada bir uzun yol yapıyorum. İyi forumlar.
  5. One_ Million

Two Brothers Exhaust - Cbr600rr

Günaydın, 2014 Model Cbr 600rr için full Karbon Two Brothers egzoz arıyorum, ikinci el çevresinde veya kendisinde olan varsa iletişime geçerseniz sevinirim. Konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum, yanlışlık varsa özür dilerim. İyi Forumlar.
  6. One_ Million

Headers Egzoz Sesini Ne kadar Etkiler?

Arkadaşlar Merhaba, 2014 Model Honda CBR 600RR Motorum var, üzerine ikinci el Yoshimura RS5 Slip-on Tüp aldım, Sesi Güzel ama yeterli değil, Headers takarsam komple boğazdan en az 2 kat daha sesi artar diyorlar? Bu ne kadar Doğru? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumlar.
  7. One_ Million

Cbr 600rr Lastik Tavsiye

Arkadaşlar Öcelikle Bilgi ve Paylaşımlarınız için teşekkürler, 2014 Model 600rr' ım var, üzerindeki lastikler fabrikasyon,dunlop. pek güvenmiyorum, aldığımdan beridir bir çok kişi o lastik yaramaz değiştir diyor. Belkide piskolojik olarak güvenmiyorum bu sebepten ötürü bilemiyorum. Ama yinede...
  8. One_ Million

600rr Yoshimura Rs 5

Arkadaşlar Merhaba, 2014 Model Cbr 600rr Motorum var, Motoruma Yoshimura Rs5 Egzoz Taktım, yine de ses tatmin edici değil. Normalde tem otoyoluna çok yakın oturuyorum bazen öyle motorlar geçiyorki sanki pisteymişiz gibi ses çıkıyor, yavaş gitmelerine rağmen. Acaba kullandıkları egzoz nedir? yada...
  9. One_ Million

Cbr 600RR Egzoz Tavsiye

Arkadaşlar Merhaba, 2014 Model Cbr 600 RR için egzoz araştırıyorum, öncelikle daha önceden hiç performans egzozu kullanmadım. Güzel bir ses verip dikkat çekicek, ve çevredeki insanları çok rahatsız etmeyecek, özelliklede polisle sorun yaşamayacağım bir egzoz varmı? Yani düşük devirde normal bir...
  10. One_ Million

Cbr 600RR Egzoz Tavsiye

Arkadaşlar Merhaba, 2014 Model Cbr 600 RR için egzoz araştırıyorum, öncelikle daha önceden hiç performans egzozu kullanmadım. Güzel bir ses verip dikkat çekicek, ve çevredeki insanları çok rahatsız etmeyecek, özelliklede polisle sorun yaşamayacağım bir egzoz varmı? Yani düşük devirde normal bir...