Arama sonuçlarınız

1. S

Başlangıc Motoru Önerisi Dominar D250

Merhabalar abilerim ablalarım hayırlı akşamlarınız olsun bir arkadaşım var 192 boylarında dominarı beğendigini söylüyor sizce altında küçük kalır mı başlangıç motoru olarak nasıl olur 10k 11k kilometrelerdekiler 130 120 civarı almak mantıklı mı ve egzozdan dolayı sağa cekme olayından baska...
  2. S

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

merhabalar orta fiyatlı kask bakıyorum cok cıkamam ogrenciyim bu fiyatlarda baska kask oneriniz var mı ben bu kaskı almayı planlıyorum havale ile 4400 müş...
  3. S

Orta Bütçe ğrenci işi kask önerisi

Selamlar ls2 kasktan geciş yapmak icin kask bakmaya basladım scorpion diye bi marka buldum pek bi fikrim yok gorunusu guzel fiyatları makul geldi kullanan var mı onerilerinize acıgım https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-491-kapali-motosiklet-kaski-siyah
  4. S

KTM 250 Adventure için Yardım

Öncelikle Selamlar sevgili büyüklerim sevgili küçüklerim tekerinize taş değmesin Ktm 250 adventure modeline bakıyorum ve birkaç sorum var 2. el almayı planlıyorum nelere dikkat etmem gerekiyor nelere bakmalıyım neleri sormalıyım iki adet ilan var suan baktıgım aşağıya linkelerini paylasıcam...
  5. S

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

Merhabalar Honda Spacy 110CC ile ortalama 10 12 bin civarı deneyimim var haftada en kötü 1 2 gün kullandım şuan 18 imi doldurdum ve 250CC motor almayı planlıyorum fakat boyum bir tık uzun mt-25 hayal motorum o cıglıgı vs. beni kendine cok cekiyor fakat boyum uzun oldugu icin altımda cok mu kucuk...

Yeni mesajlar