Arama sonuçlarınız

1. Kural [ Z ]

Honda CBF150 Elektrik Devre Şeması Yardım Lütfen

Malum projede bir süredir video eklemediğimi takip eden arkadaşlar farketmiştir. Zaten kısıtlı olan zamanımı kullanıp, hatta olmayan zamanı yaratıp bu projenin duraksamaması için uğraşmama rağmen malesef elektrik sorunu nedeni ile proje yavaşlamış durumda. Gereksiz parça değişiminden...
  2. Kural [ Z ]

Trafik Kazası (03.10.2018 / 08:33)

Sabah (03.10.2018) saat 08:33' de 1. köprü ilk çıkıştan çıktıktan sonraki ilk kavşakta bir araç kaygan yolun da etkisi ile yoldan çıkarak bir ağaca çarptı. Kırmızı ışıkta dururken sesi duyup baktığımda gördüğüm kaza yapan araç sürücüsüne yardımcı olmak için gerekli telefonları edip polis dahil...
  3. Kural [ Z ]

Akü Yenileme - Tamir

Konuyu daha önce görmüş ve takip eden arkadaşlar bilir, bir "CBF150 Cafe Racer Project" adı altında bir çalışmam var. Bu projenin şu anda elektrik tesisat işlerini yapmaya çalışıyorum, ne var ki bataryanın bitmiş olduğunu daha öncesinden de biliyordum. Yeni bir batarya fazladan maliyet...
  4. Kural [ Z ]

Anime Severmisiniz? Seveceksiniz

Anime, japon çizgifilmidir(bunu kabul etmek istemeyenler olsa da gerçek budur). Bilmeyen arkadaşımız varsa diye özellikle belirtmek isterim ki, kültürel ve içerik olarak düşünce sınırlarını zorlayan farklı konu/içerik/grafik/dizay/tür ve kalitede oldukları gibi gerçek anlamda (kesinlikle...
  5. Kural [ Z ]

Honda CBF 150 Cafe Racer Project

Öncelikle herkese merhabalar, Yedi sekiz ay kadar önce mevcut motosikletimi hayırlı bir iş için nakit ihtiyacı nedeniyle satıp, üzerinden kalan ile kendime bir adet 2016 sıfır cbf 150, bir adet de 2007 ikinci el cbf 150 aldım. İkinci el cbf150’ yi kafa dağıtmak, üzerinde değişiklik yapmak...
  6. Kural [ Z ]

Merhabalar

Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım, selam vermeden geçmek olmaz dedim :) 2003 yılından beri motosiklet kullanıyorum, şu andaki motosikletim Honda CBF 150. Bundan önceki Honda CBR 250R idi. Hayırlı bir iş için nakit ihtiyacından onu satınca ayağı yerden kesmek ve motosikletsiz kalmamak için...