Arama sonuçlarınız

1. Y

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

Sinyalin yok mu diyor. Vatandaş orası tek şerit sen adamın aynı şeritte sağına girmeye çalışıyorsun.
  2. Y

motorsiklet sigortasının yüksek çıkması

Bende yeni yaptırdım. 125 cc motosiklete 4 k çıktı. @arndiol e nasıl 3.1 çıkmış hayret. Neyse bu seferlik böyle olsun seneye görürüm ben o sigortacıyı :ROFLMAO:
  3. Y

lastik tamiri için fitil seti

İç lastikte yırtılma olasılığı yüksek olduğu için köpüğün işe yarama ihtimali az. Köpük kurtarırsa şanslı sayılırsın.
  4. Y

lastik tamiri için fitil seti

Bir sefer köpük sıkmak zorunda kaldım, üç gün idare etti belki daha gidecekti ama lastikçiye gittim yama yaptırdım.
  5. Y

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Nasıl olacak bu? Hiç desteğini görmedik, gerçi diğerleri gibi beğenmeyi, abone olmayı, paylaşmayı, yorum yapmayı unutmayın demiyoruz ama böyle de boş beleş değiştir şu yoğurdu demeylende olmuyor bu işler.
  6. Y

Yok ya ne sana, ne başkasına sataşmak gibi bir niyetim yok. Okan hocam olayı çözememiş katkı yapayım dedim. Sataşma, kavga çıksın da didişelim diye bir derdim olsa aşağıda ki yazına bir şeyler söylerdim.
  7. Y

O tarafa doğru eleştiri yapamaz, malum şahıs her zaman olduğu biriyle zıt düştü, o da zıt düşmüştü, bunu destekler iki cümle yazınca adamın müridi oldu. :ROFLMAO:
  8. Y

Vay be bu kadar yazıyı malum şahsı korumak için mi yazdın? Bence o kişinin samimiyetine fazla güvenme, o, o anlık @tommygun e karşı aynı safta olmanızdan dolayı size bir iki güzel laf söyledi diye düşünüyorum.
  9. Y

Trafikte arac gecisi (sollama) ile alakali senaryolar

Güzel bir konu olmuş. En azından bilgilerimizi tazeledik veya kontrol ettik.
  10. Y

Mt Forum Üyeleri Hangi Mesleği Yapıyorsunuz? Anket İçerir !!!

Şimdi benim gibi emekli olmuş, işi vakit harcamak olan bir kişi bu anketin dışında kalıyor gibi me geldi. :)
  11. Y

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Herkesin görüp okuyabileceği şeyleri sırf haklı çıkmak uğruna nasılda çarpıtıyorsun, cevap vermeyecektim ama böyle çarpıtma olunca kendimi mecbur hissetim. Konunda başlığı 50 cc yi, 125 cc yapıp binmek, kendisine de böyle yapmaması ehliyet alması ve bütçesine göre motorsiklet alması konusunda...
  12. Y

Dünya turu

Arkadaş dünya turundan bahsetmiş, İstanbul'dan Paris'e gitmek istese durum farklı. Dünya turu deyince Avrupa ve kuzey Amerika'dan başka kıtalarda yolların asfalttan çok bozuk yollar olacağını düşünüyorum, izlediğim youtube videolarına bakarak. Çöllerden, ormanlara kadar asfalt olmayan...
  13. Y

Seni ilgilendirir mi, benim fikirlerimi merak edip, etmemesi?
  14. Y

Yazıklar Olsun!!! Böyle Sınav Mı Olur?

Ben A2 pratik sınavına gittiğimde, sınav motosikletinin bozulduğunu, sınava giremeyeceğimi buna bağlı olarak ta sınav da başarısız sayılıp bir hakkımın yanacağını söylediler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bende orada kendi 100 cc motosikletim olduğunu, onunla girebileceğimi söyledim, kendi...
  15. Y

Pulsar RS200 ile uzun yol yapılır mı ?

Geçen kasım ayın da 125 cc motosikletim ile tek marş ta Antalya, İstanbul 700 kilometre geldim. Motosikletinizin kronik bir sorunu yoksa, burada önemli olan faktör, sürücünün bu kadar uzun sürüşte göstereceği performans. Ben kendimi test ettim uzunluk olarak 62 kilometre, saat olarak ta 45...
  16. Y

Yazılanları okumadığın veya okuduklarını anlayamadığın, yada kuralları bilmediğin için beni fuzuli meşgul ediyorsun. 1 - Adam başlıkta ruhsatta 50 cc ama gerçekte 125 cc motosiklet önerisi istiyorum diyor. 2 - Hemen altında @shruikan böyle motosikletler oynanmış motosikletler olur diyor. 3 -...
  17. Y

Sen zaten kimseye bir şey demezsin ki, ağzını havaya açıp konuşursun, birisi bir şey dediğinde geri vites yapabilmek için.
  18. Y

Dünya turu

Her halde en son seçilecek motosiklet olurdu. Çöllerden, ormanlara kadar bir çok asfalt olmayan yoldan geçilecek.
  19. Y

Ya hoca büyük adamsın kimin ne olduğunu biliyorsun. @sampsonte :ROFLMAO: