Arama sonuçlarınız

1. Y

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Çok teşekkür ederim. 1775326942 Çok sağ olun. Cümlemize ağız tadıyla sürmek nasip olsun. 1775327105 Teşekkür ederim. Cümlemize kazasız belasız gezmeler dilerim. 1775327153 Çok ağ ol, çok teşekkür ederim. 1775327264 Sağ ol. Biraz kullanayım ondan sonra youtube de paylaşım yapmak...
  2. Y

Amin teşekkür ederim. 1775323844 Bakarsın inzivaya çekilir, sus pus olup hiçbir şeye ağzımı açmam. O da var. :ROFLMAO:
  3. Y

Gebertirim Seni Bak!

Video biraz ortadan başlamış, sanki yönetici uyarmış, kurye de dinlemeyince iş çığırından çıkmış gibi.
  4. Y

Teşekkür ederim, dediğiniz gibi en önemlisi ağız tadıyla binmek. 1775323207 Çok çok teşekkür ederim. Cümlemize kazasız belasız sürüşler.
  5. Y

İlk Türkiye turu düşünüyorum. Çok iddalı olacak ama D 915 ten Bayburt, Of istikameti aklımda var. Kemaliye taş yolu da olabilir, Avrupa olmadan olmaz orada da nereye kadar gidebilirsem, arkadaşın biri Ümre dedi ona da manevi olarak hazır mıyım bilmiyorum. Plan çokta bakalım hangisi veya...
  6. Y

Teşekkür ederim. Esasında yurtdışında çeşitli adlarla satılan yaygın bir model. Yunanistan ASUS, Rusya G moto cross, Malezya Avata ranger, Endonezya Axis 125 gibi. 1775319990 Teşekkür ederim, çok sağ olun.
  7. Y

Amin. Cümlemizin tekerine taş değmesin. 1775318908 Biraz kullanayım bir video çekmeyi düünüyorum kısmetse orada paylaşırım.
  8. Y

Teşekkür ederim. Kısmet artık. 1775318760 Teşekkür ederim.
  9. Y

Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm. Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu. Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması...
  10. Y

Avrupa'nın En Çok Motosiklet Kullanıcıları Neden İtalya'da?

Bence bizim kurye milli takımı İtalya ya tur bindirir. Yoksa milli kurye takımı mı olacak aman üfff neyse o, onlar işte. :ROFLMAO:
  11. Y

Neden oldu?

Bu olayın taksi ile alakası yok, bende olsam devam ederdim.
  12. Y

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Ne ? Ne dedin sen ? Forumda iç savaş çıkmış, kan gövdeyi götürüyor, bu ne sorumsuzluk ? İnsan kullandığı kelimelere biraz dikkat eder ! :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  13. Y

MotoKamp Alanları

Deliksiz diye tabir edilecek şekilde rahat uyuyorum. Geziye çıktığımda günlük şeyleri de geride bıraktığım ve zaman problemim de olmadığı için nerede kalırsam kalayım sıkıntı olmuyor. Tabi bir çok kişinin zaman problemi olduğu için tam rahat edemediklerini düşünüyorum.
  14. Y

MotoKamp Alanları

Benim favorim benzin istasyonları. :ROFLMAO:
  15. Y

Bana müsaade @Punctum amaç her ikimiz içinde hasıl olduğunu düşünüyorum, bundan sonrası uzatmak olur.
  16. Y

Şahsınıza hiç bir sataşma yokken verdiğiniz cevaba bakın. Sizde kendi cephenizden haklısınız, kendinizi yükseltemediğiniz için aklı sıra karşınızdakini alçaltarak aynı seviyeye gelmeye çalışıyorsunz. Sonra size işte böyle hak ettiğiniz cevabı verdiklerinde başkalarının kankası olmakla...
  17. Y

Nedense aklıma çicek abbasın bu sahnesi geldi. :ROFLMAO:
  18. Y

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

Sallandıracaksın iki tanesini Taksim meydanında bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Arkadaş bu ne ya ceza veriyoruz diye milleti infaz etmenin anlamı yok.
  19. Y

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

Sinyal vermeden dönüş yapmak veya şerit değiştirmek, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 67/1-c maddesi kapsamında cezalandırılır. Dönüşlerde niyetini işaretle belirtmemek veya manevra süresince sinyali sürdürmemek, 2026 yılı itibarıyla 1.246 TL para cezası ve ehliyete 20 ceza puanı...