Arama sonuçlarınız

1. Y

Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?

Bunda illa ev veya araba almak isteyenleri aynı gruba toplayıp işlem mi yapıyorlar? Benim aklıma farklı bir iş geldi mesela X makinesi alacağım bunun için en fazla bir veya iki kişi çıkar o zaman asıl oluyor?
  2. Y

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

İyi güzel anlatıyorsun da geçim dünyası. Eminim o da bilir, bir sokak öte de bir işte çalışmayı. Demek arkadaş mecbur, o yüzden fazla üstüne gidip birde biz yük olmayalım.
  3. Y

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bajaj-n250-firsat-1300608539/detay Veya https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bajaj-f250-firsat-motoru-1300612360/detay Bir bak istersen. Ben yeni motosikletim altai tank x125 şi buradan aldım.
  4. Y

Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

Şehre yeni geldiği belli, evcilleşene kadar böyle marazalar çıkarması normal. Not: Bence bunların evcilleşme belirtilerini ancak torunlarında görürüz.
  5. Y

CC motor büyüklüğü hk.

Su soğutmalı 150 lik istiyormuşsun. O zaman su soğutmalı 150 lik al.
  6. Y

İlk motor rs200 ug alınır mı

İkinci şık diyorum. Her zaman oyumu sıfır motosikletten yana kullanmışımdır.
  7. Y

Benzin istasyonunda yaşadığım olay

Türkiye de böyle. Türk Ceza Kanunu'nda kamera kaydı Türk Ceza Kanunu'nda kamera kaydı konusu özellikle özel hayatın gizliliği başlığı altında düzenlenmiştir. Avukatistan.com. TCK'nın 134. maddesi uyarınca, bir kişinin özel hayatına ilişkin ses veya görüntülerin izinsiz olarak kayda alınması...
  8. Y

Benzin istasyonunda yaşadığım olay

Kamerayla hedef almadan istediğini çekersin kanuni hakkın var. Çevirme de polis bile kameranı kapattıramaz. Hatta sana çekme zart zurt diyeni savcılığa bile şikayet edebilirsin, hürriyeti engellemekten. Sonra niye çekme dediğini açıklamaya çalışır. :ROFLMAO: Sonuçta kendi güvenliğin için...
  9. Y

Hem gezdim hem köfte hem de gözleme yedim

Rezil oldum benden başka herkes pideli köfteyi biliyormuş. Ülker arenanın oradaki tükrük köftecisinden başka yere takılmazsan olacağı bu :ROFLMAO:
  10. Y

Hem gezdim hem köfte hem de gözleme yedim

Pide üstü köfteyi de ilk defa gördüm. Görüntüsü de pek cazip gelmedi.
  11. Y

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Bu mesajı değiştirdim. Başka mesaj yazdım neyse.
  12. Y

Düşünürün diye düşünüp şimdi den konu açmak bilemedim.
  13. Y

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

Yönetici ile konuş ama atarlı giderli olmasın, sakin sakin anlat. Sonra iş inada biner herkesin huzuru kaçar.
  14. Y

Ters yönde ilerleyen motorcunun feci sonu (hassas içerik)

Arkadaşlar kaza bela hepimizin başında ama böyle insanı rahatsız edecek videoları da paylaşmayı, böyle konulara da yönetimin izin vermesini doğru bulmuyorum.
  15. Y

Youtube de bir sürü çok kısa boyluların kullandığı büyük motosiklet videoları var. Onlar kullanıyor ama seni bilemem, sonuçta biraz yetenek ve antreman lazım.
  16. Y

Yurt dışından aldığım gösterge ve karşıma çıkan gümrük fiyatı. Öneriniz?

Yurtdışında tanıdığın varsa orayı alıcı adresi olarak gir, ürün oraya gitsin sonra yazın tatile falan gelirken getirsinler.
  17. Y

Jant boyamanın maliyeti ne olur

Hırbo aramızdaymış, yeni taktiklerin hayırlı olsun. Desene can çıkar, huy çıkmaz. Neyse Haşmet olmayacağım.
  18. Y

Niye güldün ? Benden başka da toz boya tavsiye eden de var. Ben söyleyince mi komik oluyor ? @Reloaded
  19. Y

Toz boya yaptır gitsin.
  20. Y

Motorum 70-80 i geçmiyor

En iyisi ustaya göster.