Arama sonuçlarınız

1. Y

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tabi video kesilmiş, herkes işine gelen yeri, işine geldiği kadar koymuş. Defalarca ağzına s.çarım, ben polisim ağzına s.çarım demesi burada polis olmak demenin, milletin kocası olmak olmadığını birilerinin bu tiplere öğretmesi lazım. Not: Kendini bilen memurları tenzih ederim.
  2. Y

Zincirdeki pas nasıl gider?

Kullanmaya başladıkça o pasında gittiğini göreceksiniz. Çok ta kafaya takarsanız, coca cola ile hafifçe diş fırçası ile fırçalayın. Sarı kola olmaz. :ROFLMAO:
  3. Y

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Güle güle kullan. Şekilli makineymiş. Nazar değmesin. 🧿
  4. Y

Ölme karabaş (bir cup hikâyesi)

Sabah sabah çok acıklı ve öğretici bir anınızı bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Neymiş motosikleti devirince yağına bakmakta fayda var, yol ıslaktı, kaygandı, viraja hızlı girdim de düştüm deyip geçiştirmemek lazım.
  5. Y

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Vay be en basit bir konuyu nereye bağladı, bu gözler bunu da gördü ya daha başka neler göreceğiz bakalım. :ROFLMAO:
  6. Y

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Mesele hız sınırının güncel şartları karşılaması. 250 cc Java motosikletlerin ve tek şeritli şehirler arası yolların olduğu zamanla günümüz koşulları bir değil o yüzden limitlerde güncellemeli. Kaça çıkarılırsa çıkarılsın uymazlar demek pek doğru bir yaklaşım değil.
  7. Y

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Reis'in bence motosiklete karşı tutumu belli o yüzden kimsenin cesaret edipte şu kanunu çıkaralım diyeceğini zannetmiyorum.
  8. Y

Hangi lastiği tercih etmeliyim?

Bence boşuna para verme üzerindekiler ile devam et.
  9. Y

Bu motor alınır mı?

Beş yıl boyunca her gün neredeyse 75 kilometre yapmış. Üretimi bitmiş, nakitte sıkışmış ve 47.000 e bırakırım diyor. Sen bu bunu alırsan, şimdi bilemedim, arkadaşa kupa vermek veya madalya takmak gibi bir şeyler yapmak lazım yoksa ayıp olur. Not: Soruyu soran arkadaşta 2015 üyesi, Honda falan...
  10. Y

Şahsi fikrim motosikletlerin hız limitleri otomobillerden de yüksek olmalı, tam olarak ne kadar fazla bilmiyorum ama 10 km / h gibi olabilir.
  11. Y

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Bir firma düşün 125 cc motosikleti için 170 sayfa kullanım kılavuzu veriyor. Bu kılavuz da sana tekerleğinin jantını bile nasıl yıkayacağını tarif ediyor. Başka bir firma düşün 125 cc motosikleti için kullanım kılavuzu bile yok. Hatta sitesinde ki tek bilgi lastik ölçüleri bile yanlış...
  12. Y

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

Biraz kullanayım öyle paylaşayım dedim kısmetse en kısa zamanda paylaşaçağım.
  13. Y

Türkiye'nin ilk toplu iğne fabrikası, 1951 yılında İstanbul Topkapı'da kurulan Atlı Zincir İğne ve Makine Fabrikası'dır. Bu fabrika, Türkiye'de toplu iğne ve patinaj zinciri üretimi yapmak amacıyla faaliyete geçmiştir. Öne Çıkan Bilgiler: Kuruluş Yılı: 1951. Kurucu/Firma: Atlı Zincir İğne ve...
  14. Y

Senin motosiklet SYM ya belki de ondan da olabilir. :ROFLMAO:
  15. Y

Ben bu veya buna benzer bir mesajın en azından başlangıç olarak faydalı olacağını düşünüyorum. Tabi bir dilekçe ile düzelmeyecektir ama bir yerlerden de başlamak lazım.
  16. Y

Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?

Bana bu şekilde bir satış genel olarak pek mümkün gelmiyor. İstisna belki bir veya iki tane olabilir onlardan biri de bu arkadaşa denk gelmiş. Yani bu şekilde alışveriş ummak abesle iştigal. Bu daha gerçekçi olur.
  17. Y

UM Renegade 250 Vegas tavsiyesi

Hayırlısı olsun. Dolu bir makineye benziyor. Sen de kilo da olduğu için yakışacağını tahmin ediyorum. :ROFLMAO:
  18. Y

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Devlet genç kardeşimize çok güzel akıl vermiş, tecrübe kazandırmış. Bu eleman ilk başta korktu, eyvah yandım, bittim dedi. Muhtemelen parası olmadığı için cezayı ödeyemeyecek, katlanacak, malı, mülkü de yoktur, devlet hiçbir şekilde tahsil edemeyecek. Bir müddet sonra hiç bir şey olmadığını...
  19. Y

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

Altai tank X125 tavsiye ederim. Yarı otomatik, vitesli ama debriyaj yok. Motor altta çok dengeli aralardan kaçmak için uygun. Sürati yeterli 105 katran gördüm ama GPS 90 dedi. Yakıt 2.5 litre 100 km de . Sağlam uzun seneler idare eder. 2024 ler 70 k civarı sıfır bulunabilir.
  20. Y

Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?

Vay be diyerek başlıyorum. Demek kelime oyunları yapıyorlar. 1 - Bankadan 400 k aldığında elinde ki 600 k yı bankaya vermiyorsun. Yani hemen 400 k alıp arabana biniyorsun. 2 - Yanlış anlamadıysam burada cebinde ki 600 k yı ve 70 k da komisyon ( organizasyon ücreti ) toplam 670 k veriyorsun...