Arama sonuçlarınız

1. Y

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Desene köyün itleri bile motoruna göre muamele yapıyor. :ROFLMAO:
  2. Y

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

Bu milletin egzozdan alıp veremediği nedir anlamış değilim. Millet kafayı egzoz ile bozmuş :ROFLMAO:
  3. Y

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

İstanbul şehir merkezi hariç hiçbir yerde bu köpeklerin kısırlaştırma işlemi yapılmıyor. Çevre il ve ilçeler adeta üretim merkezi olmuş. Üzücü bir olay olursa üç, beş gün saat doldurmak için haber oluyor, ondan sonra aynı yerden devam.
  4. Y

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Ya Honda cb125f iyidir, fazla uzatmayın ben ve elit İngilizler ikna oldu. :ROFLMAO: Eskiden ABS mi vardı, bisikletin lastiğine ayağımızı bastırarak bisikleti durdurmaktan nerelere geldik.
  5. Y

Keyfi uygulamalar ve motorcu mağduriyetleri hk.

Resimlerde ki araçlar beyaz çift renkli denemez, hiçbir memurda özel bir zıtlaşma yoksa demez. Resimlerden bağımsız arabada iki renk varsa ruhsata da iki renk yazılmalı o konuda memur haklı. Yine bu konudan bağımsız mesela taksilere reklam için yazı, resim gibi şeylerle kaplıyorlar onun içinde...
  6. Y

250sr yetkili serviste yaşadığım komik an

Bizde millet sever böyle şeyleri söylemeyi. Fazlada şey etmemek lazım.
  7. Y

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

tamamöylediyorsanöyleolsunsanabirşeyanlatmakzorundadeğilimsendüşündükleriniyazdınbendedüşündüklerimiyazdım
  8. Y

Eleman devletin memurunu, devlet zannediyor. Bu kavramları bilmenin kuşak farkı ile alakası yok. Maalesef son iktidar; düşünmeyen, okumayan, neyin ne olduğunu kavramayan bir nesil yetiştirdi. İlkokula kayıt olunca, üniversite diploması garanti haline gelince, işte böyle neyin ne olduğundan...
  9. Y

Devlet, hükümet, memur, vatandaş gibi kavramların ne anlama geldiğini, bilmeyenlere bazı şeyleri anlatmaya çalışmak, anlamasını beklemek, Rahmetli Demirel'in dediği gibi abesle iştigal.
  10. Y

Devlete karşı vatandaşı kimsenin korumasına gerek yok. Devletin görevi vatandaşı korumak. İçlerinde şımarmış varsa ,vatandaş olarak biz bilinçli davranarak onlara fırsat vermemeliyiz. Tabi bazıları duyarlı vatandaşız diye her şeye maydanoz oluyor o da ayrı konu.
  11. Y

Çünkü çakarlı vasıtaya geçince, kendilerinin kast sisteminin en tepesinde görüyorlar. Onlara herkes yol vermek zorunda, kanun ve kurallar biz faniler için. Yollar çakarını yakıp dolaşanlarla dolu, biride diyor mu, hayırdır opresayona mı gidiyorsun diye.
  12. Y

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Rica etsem başlığa odaklanalım diyorsun, ben de öyle olsun dememe rağmen başlık dışı sataşıyorsun. Neyse huy çıkar, can çıkmaz demişler. Fazla uzatıp Haşmetin hatasına düşmeyeyim. He he.
  13. Y

Tamam öyle olsun, ateş kes yapalım uzman eğlendirici.
  14. Y

Ama seni de bu forumdan iki bin kere attılar, bizde sende göremedik böyle elitlik. Ha haksız yere atıldım ben dersen o zaman, adminler buyurun. @Erhan neredesin, cevap ver, hak yiyormuşsun hakkında böyle iddialar var.. 1779371746 ......................
  15. Y

Öyle istekli falan olduğumuz yok. Yazmak istediğim her konuya yazıyorum, senin farklı bir özelliğin yok, binbeş yüz farklı isimle üye olup, iki bin kez haksız yere atılmaktan başka.
  16. Y

Diğerleri gibi sen olduğunda da , sen yokken de yazdım. Ama senin yokluğunu fırsat bilip, bu cevap veremez, döşeyeyim diye bir tavrım olmadı. Sinsilik gibi kelimeyi aynen iade ediyorum. Kesinlikle geçerli bir sebep değil. Not: Haksız yere atıldım kelimenizin muhatabı adminlerdir. Adminler...
  17. Y

Sebep? Geçerli bir sebep varsa, hay hay, seve seve, niye olmasın?
  18. Y

Ben öyle abartılacak, örnek alınacak bir dönüş görmedim.
  19. Y

Stop çakar takmak istiyorum

Seni fark etsinler diye zaten devlet refletörlü yelek zorunluluğu getirdi, o yetmiyor mu? Her türlü çakara olumsuz bakıyorum çünkü diğer sürücülerin dikkatini dağıtıyor. Rahatsız ediyor.
  20. Y

Motordan nasıl daha iyi anlayabilirim

Takma kafana böyle şeyleri sür gitsin.