Arama sonuçlarınız

1. Y

Getir depo elamanı olarak çalışılırmı ?

Adam geciçi bir ( 1 ) aylığına gireceğini söylüyor ne güncellemesi, ne artışı?
  2. Y

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Paşam paşam siz hangi videoma baktınız bilmiyorum ama ilk tam olarak göründüğüm video da reflektörlü yeleğim bile vardı. Sene 2018 - reflektörlü yelek giyme zorunluluğu 2022 yılında çıktı. Hatırlatırım. Siz küçümsesiniz, bu shoei kask takmamış deseniz bile tam korumam var.
  3. Y

Getir depo elamanı olarak çalışılırmı ?

Zaten bir ( 1 ) aylığına geçici işçi olarak giriyorsun. Şimdi ne demeli bilemedim.
  4. Y

Evet....... Ve her şeyim de tam olarak devam ediyorum. Başka sorunuz efem.. Not: Siz arkadaşın hangi yazısına cevap verdiğimi ve arkadaşın o yazıda ne yazdığını anlamamışsınız. Arkadaş ehliyete, sigortaya, mtv ye verecek param yok diyor, yani asgari değil zaruri şartları bile...
  5. Y

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

İyi ki İran'ın yerinde değilsin. Türkiye İran'ın nefes borusu. Dört tarafı çevrilmiş sadece Türkiye üzerinden ihtiyaçlarını karşılıyor, gazını Türkiye ye satıyor, halkı Türkiye üzerinden başka ülkelere çıkıyor, halkı Türkiye ye gelerek savaş stresinden kurtulup ihtiyaçlarını karşılıyor. Irak...
  6. Y

Kırıcı olmak istemiyorum ama temel, zaruri şeyleri bile karışlayamıyorsan, kusura bakma motosiklet senin için çok erken.
  7. Y

Yolda Düşen Kamera Sahibine Böyle Ulaştı. İnsanlık ölmemiş

Fotoğrafta ki tipleri görünce motosiklet sürücüsünün neden durmadığını anladım. İlk video da 30 - 55 saniyeler de kekonun, pardon bey efendinin dediğine dikkat. Amk nereye gittin diye sesleniyor. :ROFLMAO:
  8. Y

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Nazar değmesin. Yan, arka çantalar, konfor sele çok güzel olmuş. Kazasız belasız.
  9. Y

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

1.5 sene de 42.000 kilometre gitmek, hele şehir trafiğinde büyük başarı, hatta büyükten, daha büyük başarı. Elinizin anahtar tutması da avantaj, yoksa usta peşinde perişan olurdunuz.
  10. Y

Kuryenin Zor Anları!!!

Çarpık yapılaşma.
  11. Y

Bu Kadar Da Olmaz!!! 755 cc 2.8 Litre Yakıt Tüketimi

Bu, Honda şu kadar yakar muhabbeti ister istemez o döndü mü, aramızda mı, sorularını akla getiriyor.
  12. Y

YouTube Kanalıma Beklerim (:

Kanalınız hayırlı olsun. Videolar 8 dakika yı geçerse araya reklamda alıyor, o yüzden mümkünse 8 dakikadan kısa video koyma.
  13. Y

Hızlı Motor Satmak

Duke 390 veya başka motosikletim yok veya ulaşma şansımda yok. O yüzden bununla ilgili bir video çekmeyeceğim, boşuna da umutta vermek istemiyorum, ama yeni motosikletimi teslim alınca benzer bir video çekmeye çalışırım. Kusura bakmazsan, müsaadenle şimdi söylemeyeyim, aldığım zaman detaylı...
  14. Y

Hızlı Motor Satmak

Çok sağ olun. Kısmetse nisan ayının 6 sında alacağım. Depoda duruyor malum havalarda serin, şimdiden evin önüne getirmeye gerek yok dedim. Kaporasını verdim.
  15. Y

Hızlı Motor Satmak

Duruyor, o asfalta uygun, şimdi kaporasını verdiğim biraz cub türü hafif toprak yollara da girerim diye düşündüm, hem de fiyatı çok ucuz kaçırmak istemedim. Kısmetse nisan başı alacağım, aldığımda paylaşırım.
  16. Y

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

Bunu düşünecek kadar arada fiyat farkı var mı, yoksa iş olsun mu diye soruyorsun?
  17. Y

Hızlı Motor Satmak

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Tam karar veremedim. Gitme yönünde karar verirsem o zaman duruma detaylı bakacağım. 1774217024 Geleceği bilmiyorum ama distribütör şu an işlerin pek parlak olmadığını özellikle Çinli küçük cc lerde diye söyledi, ben onun yalancısıyım. Birde bu savaş tuz...
  18. Y

Hızlı Motor Satmak

Sağ ol tekrar. Bir arkadaş Ümreye git dedi. O ilahi yolculuğu kaldırabilir miyim bilmiyorum ama kafam da daha bir çok rota var. Birisi gitmediğim şehir kalmasın istiyorum, diğeri de Avrupa da gitmediğim ülke kalmasın istiyorum kısmet artık, gönül ihtiyarlamıyor. Bakarsın hiç bir kısmet olmaz...
  19. Y

Hızlı Motor Satmak

Sağ ol, biraz arazi türü bir şey olsun dedim. Falcon da yok ne yapayım pamuk eller cebe. @Punctum
  20. Y

Hızlı Motor Satmak

Geçen bir motosikletin distribütörüne gittim, direk sahibi ile görüştüm. Fiyatı 90 küsür ama en son 85.900 liraya bırakırım aşağısı kuruş olmaz dedi. 2026 ile 2024 arasında her hangi bir fark var mı diye sordum, yok dedi. Bayi 2024 sıfır artı alüminyum çanta ( 6.000 tl ) hediyeli 55.000 tl...