Arama sonuçlarınız

1. L

Motosiklet böyle üretilir.

Helal olsun... Bloktan ve vites kutusundan tut,diğer tüm aksamlara kadar,firma üretimini baştan sona kendisi yapıyor. Yer;Pakistan.
  2. L

Eldiven Hk. F/P içerir.

Merhaba forumdaşlar; Malumunuz mevsim kış,yeri geliyor motosiklet üzerinde soğukla,yağmurla,rüzgarla cebelleşiyoruz,aşağıda resimleri mevcut olan ürünü 1 haftadır kullanıyorum,yeri geldi 1 saat ve 2 saat sürüşlerim oldu,yağmurda'da kullandım,elin sıcaklığını muhafaza ediyor,gayet başarılı,söz...
  3. L

Abs fren sistemi,ne sıklıkla devreye giriyor.

Merhaba Arkadaşlar; Başlik içeriğinden´de anlaşilacaği üzere,motosikletimizle,şehir içi sürüşlerinde,panik fren ve dozlu frenlemede Abs ne sıklıkla devreye giriyor? Mutlaka kimileri,bir kere devreye girsin beni kazadan kurtarsin diyenler olacaktir,fakat şahsi görüşüm abs´nin faydasini kabul...
  4. L

Yağ değişimi sonrasi çikan yağin km bazinda oran/orantisi

Arkadaşlar merhaba. Yavru cryptonun bugun yağ değişimini yaptim,bknz. -Motor ilik bir şekilde saga sola ileri geri hareketle olabildigince yağin suzulmesini bekledim. -Yağ dolum kapasitesi 800ml -Çikan yağ 760-770ml civari ölçekli kap ile cikan sonuç -Degişim 2500km de bir. -Motor km si...
  5. L

Amaç bilgi ve tavsiye almak mi?bildiğini yapmak mi?(Açilan konular hk.)

Herkese Merhabalar; Başliktan´da anlaşilacaği üzere,malumunuz belli konularda yeri geliyor motor tavsiyesi yeri geliyor ürün(kask,yağ,mont,vb diger ekipmanlar,bakim urunleri,son zamanlarda dikkat ediyorum örn.x bir uye bir urun hk.tavsiye istiyor bakiyorum ilgili konu hk.20 yorum var ve...
  6. L

Kış sartlarının kabusu buğu ve görüş sorunu anti fog (buğu önleyici içerir)

Dostlar Merhaba; içerikte mevcut anti-fog ürünü.bkz. Tecrubelerim doğrultusunda pinlock buğu önleyici ürünlerde kullandım fakat sürekli sorun yaşadım,bu ürünü yedek parça satan arkadaşımın önerisiyle aldım 2 aydır aktif kullanıyorum şöyle kısaca bahsedeyim; *ürün standart pinlock'lar gibi...
  7. L

Yamaha Exciter-150 cup Türkiye pazarında görmek güzel olacak (r25'in cup versiyonu)

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] 150cc//15bg-4valf//5vites manuel//su soğutmalı//monocross arka amortisör//tci ateşleme vs... Gönül isterki türkiye pazarında görebilsek fakat fiyatların 8-10bin tl bandında olacağı...
  8. L

MOTOSİKLET TAMİR ve BAKIM KONUSUNDA USTALARDAN AĞZI YANANLAR

Öncelikle herkese merhabalar; Arkadaşlar malumunuz motosiklet tamir bakım vs konularda sıkıntılı bir durumdayız,başımdan geçenleri anlatsam yol olur. Yakın zamanda motorumun debriyaj balatası değişim zamanı gelmişti,malum işçiliğine güvenmediğimiz usta çoğunlukta bu sebepten- iyi usta arayışı...
  9. L

O-RİNG 'Lİ ZİNCİR BAKIMI ve YAĞLAMA ÖNERİLERİ

Selam dostlar; Tekeriniz düz bassın.... Motorda,o-ring'li zincir kullanıyorum,sıvı gres vs.yağlama ürünlerini kullandım fakat olumlu sonuç almadım. ustanın onerisiyle,zinciri gaz yağı ile yıkayıp ardından 80/90 dişli yağı kullanmaya başladım diğerlerine göre fena değil en azından zincirin...
  10. L

Motosiklet sigortasında ''mükerrer poliçe''

Merhaba dostlar herkese selamlar.... Yakın tarihte eski motorumu satıp ikinci el motor aldım noter devrini yaptım sigorta işlemi için tanıdığım arkadaşın dükkanına gittim eski motoruma 270tlden ergo sigorta yapmıştı dedim buda uygun çıkar noter satış evrağı vs geçiçi tescili aldı işleme başladı...
  11. L

YAMAHA CRYPTON KULLANICILARI

Öncelikle merhaba arkadaşlar motor tutkunları hepimizin tekeri düz bassın,,,malum otomobille trafik çilesi park sorunu vs vs,ev ile iş arası gidip gelmeye ikinci el uygun fiyatlı yamaha crypton aldım model 2014 km 25.000 ilerleyen zamanda ne gibi sorun çıkarır yedek parçada muadil ürünlerden...

Yeni mesajlar