Arama sonuçlarınız

1. L

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

O Adamlari gozleme bazlama kesmez. Zaten senede 5 bin km yapiyorlar motorlar garajda,yikamadan yikamaya mars yapiyorlar. Firsatini bulunca gazliyorlar.:)
  2. L

Helal olsun baskan,hero saglam makinadir,kaza bela uzak olsun. Dostane bir ortam varsa,motorun cc si markasi hepsi hikaye. genelleme yapmiyorum ama yazmadan gecmeyecegim, 2015 yilinda,eski kasa xmax motorumla, gs grubu ihtiyarlarla bati karadeniz gezisine katilmistim,adamlar yapistirdi...
  3. L

X-Max 250'den geçiş motoru tavsiyesi

Suzuki burgman 650 der kaçarim :)
  4. L

Kolayca satabileceğim 125cc motor önerebilir misiniz

Ben bu mevzular da biraz eski kafaliyim,cok yorulmamis ybr 125,cb125f/cb125 e alip bir muddet kullanma taraftariyim.hee hizli satilir mi?motorun kondisyonuna ve kisinin beklentisine gore degisen durumlar.
  5. L

Motosiklet Tavsiye

O zaman hayirli olsun diyelim mi :)
  6. L

Rüzgarlı Şehirler Arası Yollar İçin ideal CC Motor Seçimi

Ustteki entryler de arkadaslar konuyla alakali gereken cevabi vermis. ilave olarak cc ve beygirden bagimsiz olarak stabil suruslerde (120-130)max 5-6 k rpm uzerinde cikmadan verimli tork alinabiliyorsa ne ala.
  7. L

Motosiklet Tavsiye

Konudan bagimsiz su aralar 2012-2015 arasi tiger 800 xc lere bakiyorum zalim 3 silindir 95 beygiriyle aklimi karistiriyor:)
  8. L

Vallahi tam yıkım ekibi :) Kofte bahane,ekip şahane. Kaan abi adamdir.
  9. L

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Yamaha bws100 2T uzerine scooter uretilmemistir.yagsiz bile calisiyor:) 1755122967 Modenas motor, kriss ve gt 135 vb.cub serisinin guncel modellerini tr ye getirmeye devam edip bayii agini genisletmis olsaydi muhtemelen diger firmalar kucuk cc de sinek avlarlardi. 1755123286
  10. L

9.Ağustos.2025 motosiklet.net üyelerinin Kırklareli Birtat köftecisine saldırmaları

Helal olsun agalar,tekeriniz duz bassin. Trakya bolgesinin köftesi cidden bir baska.
  11. L

2019 70 bine yaklaşmış hasar kayıtsız R25 abs alınır mı

Reis,az kullanilmis,temizinden satilik köprü lazim,duyar edersen bi yardimci oluver,hayir dua alirsin :)
  12. L

EN İYİ SPOR TOURİNG (2025): Honda NT1100 vs Kawasaki Ninja 1100 vs Suzuki GSX-S1000GT

Kaan abi o zaman hayabusa hayirli olsun diyelim mi:) Hem yasli,hem beyaz killi,hem de keserli baltali kombo :)
  13. L

Honda nx 500 vs nc 750 x kıyaslaması

O degilde eski 500 cc ler 55-60 beygir civariydi. Suzuki gs500 Kawasaki 500 Cbf500 e4-e5-e6 derken 40 beygirlere dustu.
  14. L

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Menopoza girmis,6 haneli km li,nuh nebi den kalma karburatorlu,yag yakan motorum var,3lt ile aranizdayim. Zorunlu edit:yaktigi yag da tuketime dahil edilirse 4 lt yi bulur. Bu entry, motor satilinca kendini imha edecektir.
  15. L

Yaşanmışlıklar..

@tommygun Abi bundan 16-17 sene once avm otoparkin da arabayi kaybetmistim(uzaktan kumanda yoktu,1995 reno 9)deli gibi saatlerce aramadan sonra avm kapanisinda ancak bulabildim.guzel bir hanimla tanisma sonrasiydi,benden elektrik alamadigini kizakli nokia telefonuma gelen mesajda ogrenmemin...
  16. L

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Bu fuara en son 2013 yilinda gitmistim,cekilisle kask ve eldiven kazanmistim,ufak tefek hediyeleri saymiyorum bile.arabaya dolusup 5 arkadas gitmistik saglam eglenmistik vay be nereden nereye.
  17. L

Maxi Scoterlerın Şahı..Tokatlayıcı Sadrazam Motoru Beverly 500...9250 ytl...

Müdür hoşgeldin. Epeydir yoktun forumda. Iyi bayramlar.
  18. L

250 cc scooter hk.

Selam dostlar, Alternatif motosiklet modellerine bakarken şu model dikkatimi çekti, Rks vieste 250 Blok yapisi piaggio serilerine benziyor. Fiyati biraz daha makul olsa 50 bin bandinda alinabilirligi olabilir. Ayrica 250cc su sogutmali maxiscooter olarak gayet hafif 147kg Yakit deposu...
  19. L

Cub motor da gelinen son nokta

Selam dostlar. Eski bir cub kullanicisi olarak bu modellerin tiplerini beğenmezdim,demek ki upgrade de yakisiyormuş. Şu arkadaşlar dan 10 tane daha olacak,sifir dan motosiklet üretirsin. Videonun tamamini atlamadan izledim,cidden adamlar prof.. Mobilden Videou linkini url olarak...
  20. L

CB 500 F hk.

Selam dostlar Kullanan,memnun olan,olmayan,alacaksan şu model yilin dan al,kronik sorun,yedek parça bulunabilirliği..vb. Uzun yillar kullanma planim var,piyasasi yavas/hizli olmasi dert degil. Bütçe,Max 60 K Tekeriniz duz bassin...