Arama sonuçlarınız

1. L

Usta ya da servis önerisi

Abi bir tarafi yaparken diger tarafi bozmasinda baska birsey istemem,ustalarin geneli tepesinde duran musteriden hoslanmaz,birak 4-5 saat sonra al olayi var. hatta bazilari seni biraz isten anlayan gorurse yaa abi sen baska yere yaptir veya isler yogun diyip basindan salliyor.
  2. L

Xmax 41 arıza kodu.

Muhtemelen denge sensoru motoru devrilmis gibi algiliyor ve stop ettiriyor. veya kablo tesisatinda temas veya sase var.oksitlenmede yapar. Yenisini de taksan temastan yine yapar eski motorum 2014 xmax ti,sizde ki 2013 bir alt kasa benim basima boyle birsey gelmedi ama 1 defa hava akis metre...
  3. L

Xmax 41 arıza kodu.

Dış sicaklik sensoru kontrolu/temizligi/bakimi Ekranda dis ortam sicakligi gercek degeri gosterdigine eminmisiniz? Belki de sensor daha soguk algiliyor ve motoru guvene aliyor. Ornek hava 18 derece ama sensorde bir ariza var - dereceleri gosteriyor...
  4. L

Kaza yaptım suçlu çıkarmıyım

Gecmis olsun, Trafikte ilk kural ``takip mesafesidir`` buna gore degerlendirilir.
  5. L

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Kaza bela uzak olsun abi,tiger lara cok pis yanliyorum 95 beygiri ve 3 silindiri fena,beni korkutan bulundugum yerde saglam usta ve parca tedarik problemi var,yoksa 300-350k lara ne makinalar var:) Isleri gucleri bi dogrulatamadim,kafadan 2 sene koptum forumdan,bu aralar motor...
  6. L

Bulgaristan-Romanya-Yunanistan Turu

Hocam guzel gezi olmus ama tur cami olmadan bu sekilde hizli ve uzun surus isi biraz sakat,gidondaki dengeyi gectim,ruzgar direk boyuna vuruyor. Kazasiz belasiz surusler.
  7. L

Hacim,yanlis hatirlamiyorsam sende daha once sym wolf vardi degil mi? Epeydir foruma girmiyordum.
  8. L

Tracer 7 hk.

Tiger 800 xc alayini döverde! isteee istesi var.
  9. L

Bujiyi Sokmene gerek yok buji piposuna bakacaksin
  10. L

Yapma yaa abi cok gecmis olsun. Bujiye atesleme geliyor mu?pipoyu sokup baksaydiniz,motor yag seviyesi ne durumda
  11. L

O Gun bile kawanin boynu bukuk kalmis meger:) abi sana onerim motoru yaptir sat,genc bir versys al bak keyfine veya tracer 7 Sen ki tek sigara molasiyla 1500km yapan adamsin,egik oturusla nasil katlandin o motora Bak bu da gara aygir https://shbd.io/s/uU8vBk6IGara aygir...
  12. L

motor hızlı değil

Şu inazumalarin kiymeti bilinmedi ya ona yanarim. Hele F olanini alacaksin varya saz gibi motor fir fir dunyayi gez :) Gecenlerde Ybr 250 gordum çil çil tertemizdi nasil 17-18 yil oyle muhafaza edildi cidden imrendim,satilik olsa dakka dusunmez alirdim
  13. L

Devir yukselip dusuyor

Motor marka model nedir? Devir dalgalanmasi,karburator ise yakit hava karisimi ayari Enjeksiyon ise (tps) gaz kelebek pozisyon sensoru gaz telinde bir takilma falan var mi?makaraya bakmak lazim Enjeksiyon intake(emme agzindaki kelebegin calistigi yuzey(bogaz) ince(sifir) zimpara ile...
  14. L

PCX 12.000 km bakımı (biraz gülelim - ironi içerir)

2018 de 0 km olarak bayiden cikardigim(farkli bir marka)motorun rodaj bakimi esnasinda yag tapasini gevsek ve araya bakir pul koymadan yarim yamalak iscilik yaparak teslim ettikleri icin garantiyi bozmus biriyim. Kasaba minnet edecegime surahiyle su icerim mantigiyla,ful set lokma,t kol,envai...
  15. L

Marstan tik diye ses geliyor dedin, Acaba mars motoru selenoidi(sanayi tabiriyle mars taşağı)veya sargi kömuru yanmis olabilir mi? Yoksa volan donse belki de calisacak nazlaniyor. Abi mars motoruna ulasabiliyorsan metal bir cekicle tiklatsana,basima geldi ondan biliyorum muhtemelen selenoid...
  16. L

Abi saka maka motor iyi dayandi kawa degilde diger markalar olsa en az 5 defa kol cikarmisti
  17. L

Abi,Blogun arasina 10 k sıkısmıs:) Ulen eskiden stator sargicilar olurdu,bobinajcilar Simdi kimse ugrasmiyor hazir parcayi al tak,yemisim senin ustaligini. iyice ifrit oluyorum
  18. L

Abi kontagi acinca yakit pompasi sesi geliyormuydu?
  19. L

Sigorta,end bobini veya konjektor arizasi da olabilir
  20. L

Haydaa,abi gecmis olsun. Her iste bir hayir vardir belkide kaza bela olacakti. O motor sana iyi bile dayandi.