Arama sonuçlarınız

1. L

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Ulen egenin en buyuk,ulkenin 3.buyuk sehrisin. Boyle bir pazar var ve sen bu pazardan istifade edenleri kusturmussun.
  2. L

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Insanin kendine aliyormus gibi oneri vermesi ne guzel :)
  3. L

Zontes 350R mı yoksa voge 525R mi

2014 Cb 500 f bakimlisindan veya Kawa Z400 Butceyi biraz zorlarsan https://shbd.io/s/0WpXFjw6 Dominar 400 un liste fiyati 310 bin tl Bu motorla arasinda 70 bin tl fark var Dominar 40 hp Z400 45 hp + cift silindir
  4. L

Xmax motordan gelen ses

Eskiden de maliyet kalemleri yuksekti. ornek, 1 milyon adet uretilecek urun icin kullanilacak tum parcalar sarf malzemeler operasyonel giderler komple planlanir,sirket kendi uretim kabiliyeti(uretim sahasi) ve hacmiyle uretir,satis etiketini belirlerdi. Ama son 20 yilda yan...
  5. L

Bajaj Pulsar N250 Soğukta Çalışmama Sorunu

Sensorun calisma gerilimi ile aku ve statorun urettigi gerilim uyumsuz olabilir(oyle olsa calismaz demeyin calisir ama istikrar onemli),delphi sensor takip denemek lazim Hindistan disina sevk edilecek motorlara soguk iklime uyumlu sensor takilmasi lazim
  6. L

Bajaj Pulsar N250 Soğukta Çalışmama Sorunu

saglam bir usta bulun,motoru karburatorluye cevirin,en onemli parca karburatorun baglancagi emme manifold portuna ihtiyac var daha sonra PZ 30 karburator isini fazlasiyla gorur. Yapilacak islemler; 1-Yakit pompa iptali 2-O2 sensor iptali 3-Tps iptali.
  7. L

Scooter Balanslı Gibi Titriyor

Jantin kendisin de uretim hatasi olabilir. Jant gobek rulmani dagilmis olabilir.
  8. L

Motor ısınınca boşa zor geçiyor!

Vites pegine bagli olan levye milinin bagli oldugu mafsal kilavuzunu bir dis asagi indir(ayak ucunun bir dis altinda kalacagi icin yukari asagi harekette hassasiyet ile gecis rahatligi saglar) Muhtemelen daha rahat gecis olacak
  9. L

Cfmoto nk250 fan açmıyor

Termostat arizali olabilir. Termostat kapalı konumda takılı kalmışsa, soğutma sıvısı radyatöre ulaşamaz ve motor aşırı ısınır. Bu durumda hararet göstergesi hızla yukselir. Musur arizasi olmayabilir. Zira 100 dereceden belli bir surede 117 dereceye cikmaz,hatta arizali olsa sicakligi...
  10. L

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Stok halinde metzeler yok,muhtemelen lastik faktorunden frenler tatmin edicidir.
  11. L

Zontesim zontes olsun Tuttugun altin Tutamadigin gumus olsun Maasin ikiyuzbin olsun Ne biemdabulu ne vesıtrom ne de afrikativin Hepsi hikaye alacan cegeyi yata yata gidecen. Eyyorlamam bu kadar.
  12. L

2004/2008 Klr 650 186 kg. Veya klx 250, Yamaha wr250
  13. L

ne kadar az elektronik o kadar az sorun. Son zamanlarda euro normlari ve teknoloji ayagina Motosiklet elektrik/elektronik tesisatlari neredeyse otomobillerle yarisiyor,bilek kalinliginda kablo demetleri,zibilyon tane sensor,soket vs. olasi ariza durumunda,benim diyen ustanin bile mabadini...
  14. L

Burgman 650 kullanan birisi vardi,isletme giderleri litrelik makinalar gibi diyordu.fi tarihinde devirdaim pompa fiyati gsx1000 ile ayni demisti.
  15. L

Dogrudur,Hatirimda 2018 kalmis. Zaten ayni 2016-18 kasada degisiklik yok egzoz ekran vs.
  16. L

O Motor cb500f in 2018 kasanin son jenerasyonu bronz blok olandi. Cyan abinin ilani verdigi tarihten yanlis hatirlamiyorsam 4-5 ay sonra bursada akademisyen biri ilan vermisti kirmizi renk 2018 tam dolu 30K larda bir makina vardi 3 gunde satildi 180 bin tl civariydi ben yetisemedim o motora.
  17. L

Subap ayarı sonrası gelen ses

1-Supap ayari motor tam soguk iken yapilir(min 8-10 saat gecmesi lazim,mevsim durumuna gore belki 15 saat) Sicak ve ilik iken yapilan ayar ornek,0.06 emme motor isininca 0,09-0.10 olur,farki gormek icin ertesi gun sentede iken bak,ne dedigimi anlarsin 2-Uygun degerde sentil cakisi piyano ile...
  18. L

Vay arkadas,nasil bir motormus bu zontes herkes birbirine laf dalasinda.