Arama sonuçlarınız

1. L

Honda’nın sinyal ve korna tuşlarının yeri ve formuyla oynayıp durması

Korna butonunun dashboard uzerinde oldugu karanlik donemlerde vardi :) Muhtemelen musteriye/kullaniciya markaya ozgu bir aliskanlik kazandirmak,aga yine bizden ilerle tarzinda bir yaklasim guduluyor olabilir. Benzer olay mercedeslerin vites kontrolunun direksiyon kutugunun solundan Ayni...
  2. L

Honda’nın sinyal ve korna tuşlarının yeri ve formuyla oynayıp durması

Otomobillerdeki karsiligi Broadway ve toroslardaki kornanin sinyal kolunda olmasi gibi bir durum.
  3. L

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

0-100 & 100-200 arasi hizlanma da 75/95 hp araligindaki bir motosikletin muadili bir 4 teker min 300/350 hp gibi(uzunda illa kopacaktir) 100 hp ve uzerinde 400/450hp lik 4 teker gibi(uzunda kopar) Ss kategorisindeki bir iki tekerin muadili ise +600hp ve uzeri 4 teker gibi.(uzunda zorlar)...
  4. L

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Ne kofteymis arkadas, Muhtemelen 2004/2005 senesiydi(asker ziyareti)keşan da kucuk bir dukkanda(kofteci cavit,cevat da olabilir/google dan konuma yakin eski dukkanlardan cagrisim yapmasi acisindan erinmedim aradim:)) kofte yemistik,onden iskembe corbasi. O gun bugundur o lezzeti hic bir...
  5. L

Aynı Motor - Farklı Performans Konusu

Motor yaginin,tam sentetik/yari sentetik/mineral olmasi(hatta viskozitesi) Debriyaj maneti(halati)kavrama ayarinin hassas olmasi veya olmamasi vs.gibi etkenler. Zincirin bol veya gergin olmasi kullanilan buji tirnak araligi/paso olcusu(sicak buji/soguk buji farki) Gaz kolundaki bosluk Motor...
  6. L

Fukaralar İçin Motosiklet Önerisi

Reis masallah hic yaslanmiyorsun,ne yer ne icersin bizede soyle?var mi bir iksir? benim saclari gectim makattaki killar agardi. 1770055390 Honda innova Crypton C8 Honda wave Honda wing go Cb125 ace(4 vites) Tvs neo x3i cub Yeniler bilmez Modenas gt135 vardi yillar evvel o da kral makinaydi...
  7. L

Altın/ gümüş/ bakır /alimenyom

Vay sarıkız vay :)
  8. L

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

Fatih motorun hayirli olsun kardes,epeydir girmiyordum foruma,kaza bela uzak olsun.
  9. L

önerebileceğiniz scooter tavsiyeleri alabilir miyim?

Joyride 300 olabilir gibi.
  10. L

Brixton projelendirmesi Ve fikir çalışması.

Muhtemelen arka disli 150T falandir.bagla traktoru ceksin motoru ayarinda.
  11. L

Kymco AK550 premium süren var mı ?

Kullanmadim ama muhtemelen islak agirliktan mutevellit 0-100 hizlanmasi yavastir. Konforu hakkinda yorum yapamam. Alternatif olarak,Suzuki burgman 650 de bakilabilir.
  12. L

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

8 senedir ayni motora biniyorum,komple rektefiye yaptirdim bir 8 sene daha binerim. karburatorlu hava sogutmali ama arkasi disk frenli(burasi cokomelli)hee gonul ister ki alayim soyle min 70 hp li bir makina ama yok be baba. not:Fakirspor
  13. L

Altın/ gümüş/ bakır /alimenyom

Gecenlerde x de karsima cikti? Vatandasin biri altin yorumuna ``Gram altin bu gidisle ceyrek altini geçecek``yazmis. Çeyrek altinin kac gram oldugunu bilmiyor ama fikri var hikaye bu kadar.
  14. L

Honda yeni reklam yüzüne motor hediye etti

Forumda Kaan abiyi gorunce rumuzu istemsiz bu pilotu cagristiriyorhttps://tr.wikipedia.org/wiki/Tommi_M%C3%A4kinen
  15. L

Bir günde 2 defa motoru yana yatırmak

Plakaligin altina ``Makinada Gözü olanın gözü çıksın``yazdirman kâfi Veya Duanla yaşamadim ki nazarinla devrileyim
  16. L

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Cok sık degistirmiyorum,yaptirip binme gorusundeyim malum eldekinin kiymetini bilmek lazim.hatta son 3-4 senedir iki teker piyasasini bile merak edip takip etmiyorum. Bana garajava bile yeter... o derece yeni teknolojiye acayip kuruluyorum. karaduzen makinalara her turlu tavim
  17. L

Yaş itibariyle Maxi Scooter a geçiş yapanlar...

Son zamanlarda ciddi anlamda skutere gecmeyi dusunuyorum,hali hazirda dusuk cc manuel motorum var,sehir icinde debriyaj vites,debriyaj vites yildim dostlar,yagmurlu camurlu havalarda ayaklar ve pacalarin batmasi cabasi. Zaten arac trafik yogunlugu ayri mesele,hee karadeniz gibi yokuslu kirsal...
  18. L

Tvs Raider 125 için yerli milli sol yan çanta

Konu hortlamis,konuyu acan usta acaba hala o cantayi kullaniyor mu?neredeyse konu uzerinden 2 seneye yakin zaman gecmis
  19. L

Gazı kullanarak yavaşlamak...

Arka dislisi 48/50 dis ve yukarisi 600 cc ve uzeri kompresyon orani yuksek bloklarda gaz kolu ile yavaslamak ciddi anlamda avantaj. Hee bu demek degildir ki,500 cc altindaki bloklar verimsiz,onlarda kendi cc sinifinda verimli.ama buyuk makinalardaki gaz kolunu salarak anlik kompresyon basincini...
  20. L

motoru aldıkta nereye gidicez?

Yillar once,at kafasi maske ve xmax kombinasyonuyla istanbulu komple dolanmisti :)(ironi degil haa adam bildigin at kafasi maskeyle motor uzerinde video paylasti) Esasinda zarari yok,sayesinde pandemiden once forumda cok fena goygoy dönerdi hey gidi yillar. Belirli goy goy konulari:: Kayinco...

Yeni mesajlar