Arama sonuçlarınız

1. L

Sente nedir

Konu basligini gorunce supap ayar sentesi anladim
  2. L

ATV ve emniyet kemeri

900 olan 3 silindir 600 2 silindir Bu klasmanin babasi brp can am,ön iki tekerse hic korkma yapistir.hatta bunun teknik calismasida vardi,devrilme testleri yonunden Kiside Psikolojik rahatsizlik yoksa bu makinayi önden kopartamazsin 1771102522 Yakit depo hacmi 20L muhtemelen o degeri tuketim...
  3. L

ATV ve emniyet kemeri

https://www.1000ps.com/en-us/model/9615/can-am-ryker-600 Yeni modelinde motor degisikligi yapilmis Karmada 100km de 5.4 lt diyor
  4. L

ATV ve emniyet kemeri

RYKER 900 olan cok yakar ama bu 600cc rotax motor haliyle. abi atv ve utv az yakiyor gibi yazdin ama nerdeyse benzer tuketim degerleri var ama bu makina baska seviye gectigimiz yaz antalya plakali birini gormustum afyon izmir yolunda deli gibi viraj aliyordu arabayla yetisemedim arkasindan.
  5. L

ATV ve emniyet kemeri

Abi atv utv falan hikaye,senin alacagin makina bombardier BRP CAN-AM Ryker 600cc Bursada var ilanlar 600-700 bin arasi OTomobil devrilir bu makinayi deviremezsin oyle de manyak alet.
  6. L

Motosiklet düzgün çalışmıyor yardımınız lazım dostlar

Karburator bir yerden hava aliyor,motor zengin karisima düşüyor. Supap ayarlarini motor tam soguk iken yap,senteyi kacirma. hava ayar vidasi zamanla bozulabiliyor cok guvenme vidaya Supap keceleri islevini yitirmis olabilir. Muhtemelen egzoz cikisina parmak atilsa simsiyah kurumda vardir...
  7. L

Kazıklandim mı

Yapilmis motorun davasi olmaz,takma kafaya bin motoruna keyfini bozma,saglik harici gerisi hikaye. 1770930782 Ohh afiyet olsun abi:)
  8. L

Kazıklandim mı

Tas Firindan yeni cikmis ekmegin arasina koyacaksin o lokum gibi peyniri tereyagi gibi erir,birazda maydonoz,hele kaymak ve balda varsa duble cay ile ne gider bee Ondan sonra hilti gibi zabaha kadar duvari delersin :)
  9. L

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

Abi ne yapsin arkadas hevesleniyor,hayal kurmak bir bakima iyidir :) 1770926820 Abi senin motorun belli,vfr 800 x crossrunner
  10. L

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

Olmaz o motor da krank balansorlu. bana balansorsuz,kuru çali kimin motor lazim,ahanda bele cege,çita,gundial, 1770923320 Reis ybr de krank balansorlu
  11. L

Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?

Abi,showroom motorlari olur ya full akseuar takilir,girtlak dolusu hesabi,teshir ayagina onlardan sandim. yoksa mal senin parasini vermissin kullanim hakki senindir:) 1770923141 Reis,vin diesel izmir subesi gibi poz vermissin :)
  12. L

Vay arkadas dört haneli km ler havada ucusuyor. Triumph lar,Africa lar,crf ler,vstrom lar,yatak sardirilan kawalar,versys ler,tracer ler.falan fisman. Balansörsüz motorla 500km yapan insan evladi yok mu?(ismet abi haric) Ben molasiz 250 km civari yaptim,eve geldigimde hala motor suruyor gibi...
  13. L

Hahaha vay be o zamanlar bu video islerine falan yuklenmek lazimmis,en sacma bir video bile olsa youtubeye atmak lazimmis.:) Benim youtube hesabim 2007 tarihli,isim ve soy isimle beraber gmail/hotmail/adreslerim bile var aldigim tarihler 2003-2004 falandir. [email protected]...
  14. L

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

O kadar operasyondan sonra alinacak tek motor scooterdir. fizik tedavi ve uzuvlarin kemik ve eklemlerin iyilesme,kaynama olayina hic girmiyorum. Ayrica,motor surmek icin kas gucu de onemli bir kriter,sehpaya almak,garajdan cikarmak vs. En mantiklisi kendinize iyilesme anlaminda bir surec...
  15. L

Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?

Toyota motosiklet sektorune girmedigi icindir. 1770849240 Kawayla tapagaz gittigi zamanlar bir sorun olmamasina ragmen,aheste aheste gazlarken motor sardiran bir abi vardi nedense o geldi aklima:) 1770849681 O motorun ne ruzgari olacakta uzun tur cami takmislar Eksi 2 beygir haneye hayirli...
  16. L

125cc - 150 cc scooter önerisi

Kuryelik yapacaksin anlaminda yazmadim. Kuryeler gunde 8-10 saat motor tepesindeler,gunde min 150-200 km yapiyorlar.motor dayanim anlaminda yazdim.
  17. L

125cc - 150 cc scooter önerisi

Motokuryelerde voge sr1 goruyorum,esege biner gibi kullaniyorlar. Ozel servisleri gezip kronik arizasi falan var mi diye saglam arastirmak lazim.
  18. L

Kalıplı motorsiklet arıyorum

Crf 250 L
  19. L

Abi hani bir soz vardir,dotune guvenen gelsin diye iste o hesap. ilk motorumu 2013 de almistim,gundial marka(nami diger hilti)haliyle heyecan da var,fulledim depoyu yarinlar yokmuscasina 200km den fazla yol gittim,dedim su petrole yanasayim bi tuvalet ve sigara molasi vereyim,abartmiyorum...
  20. L

R25 koku geliyor

Muhtemelen karter havalandirmadan sicak yag buhari kokusu geliyor. Karter havalandirma nedir? Blok ustunden hava filtresine bagli parmak kalinliginda kaucuk bir hortum vardir,bu hortum blok icindeki sicak yag buharini hava filtre kutusuna ileten(tahliye)bir eleman. Kendi motorumdan ornek...

Yeni mesajlar