Arama sonuçlarınız

1. L

TVS 2020 Apache 310 RR BS-6

Dikey android ekranlı Nano friks silindir kaplamalı Geliştirilmiş,akıllı egzantrikli Bu video da,butonlar,plastik kalitesi,metal,kaynak kalitesi daha net görülüyor. Ülkemize gelir mi gelmez mi tartışılır,ama tvs nin ürün yelpazesi az ama kaliteli ürünler ortaya çıkarıyor.
  2. L

Tarafını Seç

2020 nin kompaktliği mi? 1985 in sağlamliği mi? https://youtu.be/eTGRnAUlOs4 Sivi sogutma Dijital gosterge Ses sistemi Tamam tipi şu zamanda biçimsiz olsada,35 sene oncesinde ciddi moderndi. Benim merak ettigim konu, 2055 yilinda, Yani 35 sene sonra 2020 model bir forza veya xmax ne...
  3. L

Yeteneğin nirvanasi

https://youtu.be/10lYPOEj-lA
  4. L

Yaz sezonu mu?Kış sezonu mu?

Evet forumdaşlar,başlık içerigi itibariyle, Risk, Kaza, Sürüş kontrolu, Trafik Seyri, Bu iki sezon olarak avantajlar/dezavantajlar Nedir? Ne değildir? Selamlar...
  5. L

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Videoda,gırla motor var,sokaklar agzina kadar motorla çakılı..
  6. L

Yamaha Yamaha X-Max 300 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tecrubeniz dogrultusunda, Xmax250 gibi sert sele olmayisi,guzel bir iyileştirme, Acaba arka süspansiyonlar xmax250 ile ayni olabilirmi? Zira,sele yumuşakligi suspansiyon tepkilerini absorbe ediyor diyebilirmiyiz? Bir noktada,arkada 60-70kg bir artçi ile yokuş performansi nasıl? Özellikle...
  7. L

Dört teker hk.

Merhaba dostlar, Ford Ka veya nâmı diğer harika çocuk ka... Kız kardeşim,Abi destek olda alayım şu arabayı diyor.. Elinde 7bin tl si var. Uzun zamandır dillendiriyor,el mecbur alacağım.. Uzatmadan gireyim konuya, Kullanan,memnun kalan,pişman olan,yedek parça mevzusu,kronik sorun olayı..vs...
  8. L

Motosiklet kullanımı esnasında kazanılan alışkanlık´ların,gündelik hayata yansıması.

Merhaba, Sabah arkadaşlar arasında dönen geyik muhabbeti, -Abi bazen yürürken dikiz aynası aradığım oluyor..Omuzlarima ayna alıp takasım var.. -Trafik ışıklarında istemsiz yeşili arıyor gözlerim(Yaya yönü değil).. -Vitesli´den scootere geçince,sağda fren pegi,solda vites arıyorum...
  9. L

Ayak üstü geyik muhabbetleri..

Gündüz,Motor ustamin yanindaydim, Ustamin yegeni Mt09 almiş neyse ısladık,iki tur döndüm vs..konu konuyu açtı,hız meselesine geldi,´´Abi hız yapmayacak olsam 4 tekere binerim´´ama yerine göre.. Mevzu derinleştikçe tehlikeden,sıkıştırmaktan,uzaklaşmak,riskleri azaltmak,yerine göre guvenli...
  10. L

Akaryakıt istasyonlarında yaşanan gerginlikler hk.

Merhaba dostlar; Akşam,benzin almak için istasyona yanaştım,depoyu doldurup pompa önunu işgal etmemek için motoru çaliştirip marketin önüne çekmeye hazirlanirken,lavuğun biri arabada son ses muzik açık,dat dat arkamdan korna çaldı el kol hareketi çekip ilerle anlaminda,benim şalter atti...
  11. L

Motosiklet kullanırken,kıl payı atlatılan kazalar hk.

Evet Dostlar başlıktan anlaşilacağı üzere mevzu ağır.. 1-Sabah,elindeki telefonu bızıklarken önüme atlayan.. 2-Akşam,dibindeki yaya geçidini kullanmaya erinip,refüjden yüksek atlama rekoru kıran..
  12. L

On bir Ayın Sultanı Ramazan

Bereketli Huzurlu Sağlıklı İç dünyamız ile barışık Kavgasız,Gürültüsüz.. Ahlaki değerlerin bilincinde Rengi,dili,dini,ırkı,kökeni,mezhebi,inancı ne olursa olsun Sadece ve sadece ''insan''olduğu için değer veren ve aynı zamanda değer gören bir ortamda yaşama temennisiyle... Hayırlı...
  13. L

Nereye gidiyor?

Merhaba,iki teker,iyi gider aşkıyla yanan sırdaşlar; Bu aralar fena bir şekilde motor arayışı içerisindeyim,tekeri dönen herşey dikkatimi celbediyor,SS modellere karşı antipatim olsada sesi homurtusu pek nalet çıkıyor zalımın.. Altımdaki cub motor esasında bisikletten hallice amma...
  14. L

Admin,Moderatör ve site akışı sağlayan editörler için öneri hk.

Merhabalar; Totalde 5 yıla yakın bunun 3.5 yılı misafir geri kalanı aktif üyelik olmak üzere forumdayım,forumun ben dahil bir çok kişiye tecrube ve bilgi anlamında değer kattığına inanıyorum,kısacası forumda bulunmaktan keyif alıyorum,neyse uzatmadan mevzuya geçiyorum, Özellikle son 1 yıldır...
  15. L

Motor nasil açilir?,sağır kalmasi nedir?

Arkadaşlar merhaba,bugun kiz kardeşime düğün alişverişi için beyaz eşya satan bir mağazaya gittik, Neyse burada renk renk motorlarda var,baba oğul motor almaya gelmişler,istemsizce kulak misafiri oldum satiş danişmani motoru anlatiyor ama öyle böyle değil sanki buzdolabi satiyor,abi bu motoru...
  16. L

Bu çocuklar efsane 2

Serinin 2.bölümü ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
  17. L

Brezilyada sıradan bir gün.

Motorla arabaya çarp,sonra bahçeye atla,oradan çatıya zıpla... Motorda Abs olaydı arabaya çarpmazdı vs.gibi yorumlar gelmezse sevinirim. Benzer videoları ekleyebilirsiniz,forum içeriğinin havası değişsin biraz..
  18. L

Buğu önleyici numaralı gözlük Hk.

Merhabalar; Başlıktan anlaşılacağı üzere, Soğuk havalarda,özellikle gece sürüşlerinde,etkisi ne kadar? Ekte,daha önce benzer bir konu açılmış,güncel kullanıcı yorumlarınız nelerdir? http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/141138-kask-icinde-gozluk-buharlasmasi-sorunu.html
  19. L

Mahindra motosiklet.

http://mahindramojo.com/mojo/features
  20. L

Moped devri başladi.

Merhaba arkadaşlar. Anlaşilan,bu yaz sezonunda vergiden,sigortadan muafiyetli urunler bolca sofrada olacak. http://www.kubamotor.com.tr/model/runner-50/ Ülkemizdeki,japon distiributorlerden´de ayni girişimi bekliyoruz.

Yeni mesajlar