Arama sonuçlarınız

1. Darkcity2000

İç lastik kullanan motorda tamir spreyi kullanan?

Tubless lerde işe yaradığını biliyoruz, iç lastik (şambriel) bulunan motorlarda kullanan oldu mu ? Bir çok tamir spreyinde iç lastikli lastiksiz her tür yazıyor ama net bir cevap bulamadım...
  2. Darkcity2000

Birde bu acidan viraja bakalim..Nefis video..

Viraja girerken konumun, hizin, vitesin, bakislarin yonu, zamanlama... Bunlari topluca gorebileceginiz ender videolardan biri... Keyifli seyirler...
  3. Darkcity2000

Bir ABS ON /ABS OFF Testi Daha ..

4. Darkcity2000

Bugun Hava Muhtesemdi...

Ankarada hava harika, motorlari yikayip biraz turladik, sj4000 in ayarini 720p ye getirdim iyikide oyle yaptim 5 dakikalik videolat 277mb ve cam gibi, kopyalamak islemek kolay hic 1080p ile kasmayiniz... Videodan kisa bir kesit... https://youtu.be/RprwHA8ANqo
  5. Darkcity2000

Aliexpress'den Gelen Giyilebilir Topcase İnceleme

Yeni bir inceleme ile birlikteyiz :) ürünün 25 günü buldu gelmesi, umudumu kesmiştim doğrusu.. Amacım büyük bir topcase yerine stabiliteyi bozmayacak, kibar ama işimi görecek, gerekirse omuzuma takıp gidebileceğim bir topcasedi, bunu buldum, aslında Tailbag diye geçiyor ve suya dayanıklı yağmur...
  6. Darkcity2000

Yurek yiyip viraja dalmak -2

virajda frenler ayak koymalar yokus asagi yardirmalar...eglenceli video mutlaka seyredin...
  7. Darkcity2000

Ankara Oveclerde kaza bilgisi olan

Bayagi bir kan vardi arabayla gecerken gordum az once, bilgisi olan varmi...
  8. Darkcity2000

Kahvaltıda yürek yemiş çıkmış trafiğe :)

Ben neden böyle kullanamıyorum yaw :)
  9. Darkcity2000

Motorun ustunden uctum

Evet bugun L seklinde sag donuse maalesef aceleyle hizli girdim sert kontra ile olabildigince yatirarak koseyi aliyordumki arka teker tutusu kaybetti motor saga yatarken ben anlamadim ama devrilmenin tam terse sola dogru uctum asfalta... hizim dusmustu allahtan ama asfaltta yuvarlandim ve...
  10. Darkcity2000

Çin malı kaski carrtt diye ayırmak...

Yuh yani...
  11. Darkcity2000

F800GS ile akrobasi cok eglenceli :*)

En son dusmesi on numara :)
  12. Darkcity2000

Tail bag (Kuyruk Çantası) Aliexpress 79USD Sipariş verildi

Az önce linkteki ürünü sipariş ettim. Mevcut Givi 50 kusur lt topcase i kaldırdım, şehir içi için daha hafif ergonomiyi bozmayacak, ceza yedirmeyecek ancak elzem malzemeleride taşıyabilecek çanta arayışındaydım bu ürüne rastladım, ürününü üstü plastik ve yağmur geçirmez ayrıca sırt çantası...
  13. Darkcity2000

Tek basina gezenler - gezginler (tecrubeler)

Yaz yaklasiyor, uzun yola seyahate tek basina cikanlar neler tavsiye ederler? Uzun yol tecrubem bu yaz olacak kismetse.. Motorum F650GS, buyuk boy tur camim, sifir metzeler tourance lastikler ve 50 litre civari topcase var.
  14. Darkcity2000

Yerinde duramıyor..

Hayretler içinde seyredin ...
  15. Darkcity2000

Boyun Koruma aldım ilk inceleme (Moveo Neck Brace 899TL)

Gözü kararttım aldım 6 taksit motomax dan, ilk izlenim takma çıkarma çok kolay varlığını pek hissetmiyor insan, sağa sola bakışıda etkilemiyor.. Kask kadar önemli sigaramızdan dişinizden tırnağınızdan arttırın mutlaka alın, acil servislere gelen motorcular ya kasksız kafası dağılanlar yada...
  16. Darkcity2000

Grom'a bak sen...(agir viraj icerir)

17. Darkcity2000

Airbag'li Yelek Alıyorum Co2 sorunsalı

http://www.motosikletaksesuarlari.com/SPIDI-NECK-DPS-VEST-7C-Airbag-Boyun-Korumali-Yelek_17093.html Bu sistem tekrar tekrar kullanılabiliyor Co2 kartuşları değiştirilerek şimdi aşağıdaki iki linke bakın iilk link orjinal co2 tüpü 35 usd civarı ikincisi Decathlonda satılan 19.95 tl ye ikili co2...
  18. Darkcity2000

Allah akil versin az once kaydettim..

Insanda az beyin olmali, cahil cesur olurmus, sonra araclardan saygi bekle..
  19. Darkcity2000

BT intercom Videolu inceleme 89 USD Ebay

İstek üzerine videolu inceleme yaptım, nasıl monte edildiğini ve ses kalitesini duyabilirsiniz... Konunun ana başlığı : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/142392-intercom-ebay-montaj-ve-on-inceleme-89-usd.html

Yeni mesajlar