Arama sonuçlarınız

1. Darkcity2000

Yan masadaki diyalog

Şuan izinde bir sahil kasabasındayım, bir restaurantta masadan kalkarken yan masada saatlerce rakı icen genc bir adam telefonda şöyle konuşuyordu.. "Amed, sizde gelin oğlum burası çok güzel, içip duruyorum hatta yola çıkmadan öncede bir içtim bir içtim yetmedi yolda devam ettim ama ne geliş...
  2. Darkcity2000

360 derece dönebilen kask kamera aparatı mini inceleme

Eğer kaskınızda SJ4000 yada Gopronuzun kaska tutturma aparatını monte edecek düzlükte bir yer yoksa o aparatın bir kısmı havada kalacak şekilde yapıştırmak zorunda kalıyorsunuz ve kameranında bir zaman sonra buradan kopup düşme riski oluyor. Yeni aldığım Marushin 999 Rs2 nin bu aparatı...
  3. Darkcity2000

Yeni baslayanlar icin ekipman

Kisa ve oz asagidaki ekipmanlar olmadan egitime yola pazara bakkala gidilmiyor 200 metre ilerde sigara almak yok. Kask (min sharp 4 yildiz) Eldiven (tam boy bikek kapatacak) Enseden bele kadar sirt koruma Korumali mont (icinden cikan sirtlik atilacak) Korumali pantolon (kalca koruma dahil) Tam...
  4. Darkcity2000

Xj6 n ile Gsr 600 gorusler..

Suzuki GSR 600 Yamaha Xj6 n ABS on sart oldugundan 2007-2010 arasi modeller icin ne dusunuyorsunuz?
  5. Darkcity2000

Gorevimiz Tehlike filmindeyim

Suan aradayiz, ilk yarida 10 dk lik motor sahneleri sizi keyiften gebertecek cinsten.. Tom öttürüyor yine..
  6. Darkcity2000

Teri dışarı iten şu malzeme iş görürmü?

Malum sucuk gibi oluyoruz, özellikle klimalı bir ortama girdiğimde sırtım tutuluyor.. sizce böyle bir ürün iş görürmü? yada tavsiyeler http://www.decathlon.com.tr/teri-dar-atan-erkek-kardiyo-tiortu-koyu-gri-id_8311199.html
  7. Darkcity2000

14TL ye Airhawk benzeri havali minder (IdeenWelt)

Maksat popolar sevinsin, Rossman de 14 TL kendinden sisiyor, saglam gorunuyor, ek olarak ufleyerekte ek sisirebiliyorsunuz, iste resimler Ek ufleyerek sisirilmis halidir : Bugun sele altindan gececek sekilde iki kusak dikecegim ve sabitleyecegim, onuda fotograflarim... valla cok...
  8. Darkcity2000

Ankara Golbasi kaza 2 motor vince carpti

Malesef 2 olu var..http://m.haberler.com/golbasi-nda-2-motosiklet-vince-carpti-2-olu-2-7562896-haberi/
  9. Darkcity2000

Kask Kafalilar..

Havalarin sicaklastigi su gunlerde 3 tip kask kafali motorlar goruyoruz, bunlarin ilki cesur yurekli bana birsey olmaz diyip kask takmayanlar.. bunlari anlayabiriz genelde cahil insanlardir, hayati da onemsemezler, detayli dusunemedikleri, iyi kotun muhasebesinde yetersiz insanlardir, aldiklari...
  10. Darkcity2000

Bu sarkiyi duydugunuzda...

Ici kipir kipir olan, motora atlayip gazi dibine kadar acmak isteyen varmi benden baska ? (sarkiyi tanimiyanlara : TT )
  11. Darkcity2000

Hirsizin ibretlik sonu..

Vay canina..
  12. Darkcity2000

Marushin 999 RS2 Karbon Fiber Kask 1100 Gr - İnceleme

3 gün önce oldukça hararetli geçen sipariş verdiğimi söylediğim bir konu açmıştım, ürün geldi. Konunun linki burada http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/149002-marushin-siparisi-verdim-bakalim.html yukarıdaki linkte balyoz ve kamyon testleri aldığı puanlar videolar mevcut. Ürün gelir...
  13. Darkcity2000

Marushin siparisi verdim bakalim

Marushin 999 RS Start Up 2 Neon karbon fiber.. Cart neon sari, sari renk onceligim ve 1100 gr olmasi beni cezbetti bakalim 2 gune gelir bir inceleme yapariz..
  14. Darkcity2000

Yurek yiyenler..

15. Darkcity2000

Honda Accord Vs F650 GS ABS Test

Islak, yarı ıslak,kuru zemin testi ...
  16. Darkcity2000

Kamp cadiri tavsiyesi (2kisilik) motosiklete uygun

Selamlar, az yer kaplayan saglam ve uygun fiyatli kamp cadir onerilerinizi bekliyorum.
  17. Darkcity2000

Sehirler arasi yolda hangi hizlara cikiyorsunuz

Motosikletler icin 70km hiz siniri var, siz ne yapiyorsunuz? Ceza yedinizmi?
  18. Darkcity2000

Yekpare dışbükey ayna

Kullanan gören tavsiye ? Aşağıda videoda görebilirsiniz..
  19. Darkcity2000

Sirt Koruma

sirt korumayi montun icinemi giyiyorsunuz disinami?
  20. Darkcity2000

Boyun Koruma İnceleme : Moveo Brace Extreme 690 Gr. Cadde Kullanımı

Beklenen incelemeyi hızlıca hazırlayıp yükledim, umarım işinizi görür. Fiyatı 900 TL civarındadır.

Yeni mesajlar