Arama sonuçlarınız

1. O

a2 teker - şiddete karşıyız ama bu adam dövülür

Merhaba arkadaşlar, Sabah feysde dikkatimi çekti.İzledim,daha sonra bu video ile sayfalar dolmaya başladı , yerli yabancı motosiklet sayfaları paylaşmakta, sizlere ileteyim dedim. Bakınız.
  2. O

Suyla Şaka Olmaz

Merhabalar, Motosiklet sürücüsünün keyifli bir videosunu paylaşmak istedim Bakınız
  3. O

ca online teori egitimi duyurusu

Merhaba arkadaşlar, Online,ücretsiz olarak teori eğitiminden haberdar oldum. Sizlerinde haberi olsun istedim, link aşağıdadır. http://ca-egitimduyuru.tumblr.com/post/110061492600/ca-online-motosiklet-teori-egitimi-1-ucretsiz Kazasız-belasız
  4. O

ekipman konusunda yardım

Merhaba, Daha önce pantolon,bot-çizme almadım. Motosiklet pantolonu ve çizme-bot bakıyorum.Ayak numaram 35-36,pantolon beden 34-36 ancak bedenime uygun bulamıyorum maalesef.. İnternet üzerinden alacağım,daha uyguna geliyor...
  5. O

Bir Delinin Defteri

Bir delinin defteri çok karisiktir.. Belki de senelerdir yazar cizer kendince.. Aglamayi da beceremez kimi zaman yerli,yersiz.. Hele gulmeyi kikirdamaktan ileri goturemezse cani sıkılır durur dusunur , kikirdamak gulmek midir,niye en son bir ağız dolusu kahkaha ile guldugumu hatirlayamiyorum...
  6. O

parca hırsızlığı

Merhaba, Motoru ustaya götürdük,parça hırsızliginin önüne nasil geceriz ? Sureklii motor basinda duramayiz haliyle, parça alındığını nasil anlariz ? Firmadan getirtecekleri parcalarin orijinalligini nasil kontrol ederiz ?? Firmadan parça getirtip,o parcayi takmazlarsa çıkma olup olmadigini...
  7. O

Bir Melek Ölürken

Merhaba, Kalbimizi hayatimizin her evresinde acitacak insanlar cikacak.Biz ise içimizdeki melegi git gide öldürdügümüzu farkedecegiz günü gelecek,artik durdurulamaz bir hal almaya başlayınca bu çıkmaz, elimizde olmadan herkes gibi olmaya mi baslayacagiz.. Korkuyorum ! Paramparca degilim ama...
  8. O

Branda temizliği

Merhaba, Kirli motora branda neden örtülmez, branda kirlenir diye mi, motor çizilir diye mi , her ikisi mi ? Yoksa başka bir açıklaması var mı ? Birde branda nasıl temizlenir ? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  9. O

Lastik Hava Basıncı ile Ağırlığımız arasındaki ilişki

Merhaba, Aklıma birkaç haftadır takılan bir soru var.İnternetten araştırdım,sorup öğrenmeye çalıştım ancak genelde farklı yorumlar alıyorum.Sizlere de danışmak istiyorum. Lastik hava basıncları motorun modeline göre yüklü,yüksüz hatta sürücü ve bir yolcu, sadece sürücü olarak değişiyor...
  10. O

Motosiklet Mutluluktur

Merhaba arkadaşlar, Can sıkıntısına bugün ilk defa bir video yaptım,eksiklikleriyle paylaşmak istedim. Tıklayın
  11. O

Motosiklet sahibi olmak için 10 harika neden

Merhaba, motosiklet sahibi olmak için bir sürü neden sayabiliriz. :cat:
  12. O

Motorsiklet Öğretir

Merhabalar, Motorsiklet öğretir! Motorsiklet çok şey öğretir insana,bana öğrettiği şeylerden biri de..Hayatta her zaman nereye sürmek istersen oraya süremezsin,nerede olmak istersen her zaman orada olamazsın,ne olmak istiyorsan her zaman o değilsindir.Önemli olan zevk almaktır derler her...
  13. O

Tablo Okuma

Merhabalar, Anlamamda yardımcı olabilir misiniz? I : kontrol et,temizle , yağla , gerekirse değiştir demekmiş C : Cleandan geliyor galiba,temizle demekmiş R : replacedan geliyor galiba , değiştir demekmiş Örneğin ilk koyduğum resimde, ilk 1000 km de fren sistemini,debriyaj ayarını...
  14. O

Kaklık Mağarası,Denizli

Herkese Merhaba,hayırlı cumalar ! İki Ekim gecesini,üç Ekim gecesine bağlayan gece otobüs yolculuğu ile sehir dışına çıkacaktım,tabi insanın içini bir hüzün kaplıyor,çikinimden ayrı kalacağım beş günü düşününce...Ne yapsam derken tabiki de sürmem gerekirdi.Daha önce tek başıma...
  15. O

Sele Yüksekliği

Merhaba forumdaşlar, Motorsiklet kullanımında sele yüksekliği-boy ilişkisi çok mu önemlidir? Selenin traşlanması motorsiklet için iyi birşey mi, kötü birşey midir? Motorsikletin dengesinde sorun yaratır mı ? Süspansiyonun alçaltılması da aynı şekilde,sorun teşkil eder mi? Acemi düşüncem...
  16. O

Motorsiklet Kullanıcılarının Anlayabileceği 26 Şey

Merhaba, Çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim :mrgreen: İşte Burada!
  17. O

merhaba

Nacihane,motorsiklet hakkında öğrenmeye aç biriyim. Aranıza katılma sebebim de bilgi sahibi olmak ve beraber yol yaptigim motorum için biseyler yapabilmeyi ogrenmek idi. Sadece motorsiklet degil tabi , ekipmanları hakkında da yardıma ihtiyacı olan bi uyedasim.. Bu yüzdendir ki kim ne ekipman...

Yeni mesajlar