Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Neden ağır motorla enduro olmaz videosu (komikli)

ooo cok fazla politika buralara girmeyelim. haklı oldugun yerler var tabi ama konumuz o değil. ralli de olay buyuk olcude surucu bittiğini düşünüyorum. takımın yetkinliği aldığı kararlar da onemli. bir bakıyosun fabrika desteği olmayan biri cıkıyor etapları kazanıyor hatta ralli yi bile...
  2. Muzaffer Topal

Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

ne diyim sana yaslıvesinsi. eskiler durumu biliyor, kimseye de bişey kanıtlamak durumunda değilim. madem ben o konuda cok haksızlık yaptım adam olan o zaman konusurdu. bana karsı onu savunduğun tek bir mesaj gosteremezsin. zaten onu da sevmezdin. ama kör öldü badem gozlu oldu di mi sinsi ...
  3. Muzaffer Topal

act cim beni şaşırtmaya devam ediyorsun 😌 ralli ye gecme nedenleri emeklilik. canları sıkılıyor abilerin, f1 deki parlak gunleri gecince ralli ye sarıyolar. bazen de ara veren falan olıyor, koltuk bulamıyor, yetenekler paslanmasın diye yapıyorlar. şimdi boyle yazınca sanki iki f1 pilotluğu >...
  4. Muzaffer Topal

pilotajdan bahsetmediğimi belirttiğim halde neden yazdın bunları anlamadım rallicilere acayip saygım var cok manyakca işler yapıyolar. bi ara ralli efsanelerini kullanıyordum nick olarak. hesapların şifrelerini unuttuğum için hep değiştirmek zorunda kalıyodum 😌
  5. Muzaffer Topal

ralli amatoru eğlendirdiği için ilgisi cekmiyor hondamızın. pilotajdan bahsetmiyorum burda , yanlış anlaşılmasın.
  6. Muzaffer Topal

her zaman masadaydık :cool:
  7. Muzaffer Topal

sen cok sinsi bir insansın acemi. o mu önce kufur ederdi ben mi ? hatta ve hatta ailemi de karıştırıp kufur ederdi. en aşağılık davranış. ondan sonra "kumandan bende hadi gule gule derdi" biliyor cunku karşılık vereceğimi ve atılacağımı. peki sen bunu hiç mi bilmiyordun ? sana boşuna...
  8. Muzaffer Topal

onu bunu bilmem. lafını caldım. heryerde kullacam "suzuki gitsin yapıştırıcı yapsın" cok guzel. ama honda yamaha ya da yapıştırıcı yapsın diyerek genelleme yapmanı tavsiye etmem. bak, daha sıcak sıcak geldi video yapıştırıcı yapacak bir durumumuz yok allaha sukur, yola devam :cool:
  9. Muzaffer Topal

ya şimdi yazmayacam dedim daha uzatmak istemiyorum. beni bulacak adam falan hikaye bunlar. burdaki mesaj şu ; ben çok kotu adamım, burda birilerinin canını çok sıkmışım tam beni harcayacaklarken araya girilmiş, ucuz yırtmışım falan... ya şimdi bu nedir ? bana edilmedikçe kimseye kufur...
  10. Muzaffer Topal

şimdi fark ettim bunu. bu üye hala burda mı ? bu üyeye şimdi ulaşıp adam cok berbat biriymiş. içinden geç demen lazım.. kimmiş bu içimden gececek adam cok merak ettim.. eğee bu üye hala burdaysa "lan içimden mi gececen sen ? gecmezsen adam değilsin " aktif üye değilse de bi zahmet ilet..
  11. Muzaffer Topal

yok bişey yazmayacam sen de yazma. dediğim gibi beni yok sayman kafi. arkadasların da kendini korur merak etme. kimse senin kanatlarının altında olmaya ihtiyac duymuyor. özetle; bir gun cıkıp yapay zekanın tek olayı kelimeleri yanyana dizmek falan diye salak salak konursam dalga gecin tabi...
  12. Muzaffer Topal

senin pişmanlığın konunun gündeme gelmesidir. punctum a gore daha once de gebermesini dilemişin. neyse boş iş bunlar. laf yediğimde sinirlenmem ben, eğer şu yaptığın caps e sinirlendiysem iki gozum onume aksın, africa ile kaza falan yapayım. daha nasıl yemin edilir. kızsam kızdım derim ne...
  13. Muzaffer Topal

benim için isim onemli değil. onemli olan neyin doğru olup olmadığıdır. senle olan ilişkimiz senin sevdiğim bir insan için motorda gebersin demenle bitti. öncesinde de bazı şüphelerim oldu ama şimdi ne yeri ne zamanı onemi de yok zaten. sen sevdiklerinine klan dersem burdayım diyosun,(...
  14. Muzaffer Topal

geç bu işleri. sen kırgın/kızgın olmayı bile beceremedin. tek yapman gereken benimle muhattap olmamaktı. seni bloklsdıktan sonra tek bir kelime etmedim hakkında. peki sen ne yaptın ? laf sokmaya calışsan hadi yine diyecektim ki iletişim kurmaya calışıyor.. ulen dun hoşgeldin hafız...
  15. Muzaffer Topal

guzelllll ikinci cumle de checkkkkkk. burada belimde fıtık var diyen adama en az 50 kere gotunde fıtık var diye dalga gecildi mi ?
  16. Muzaffer Topal

özele kesinlikle girmiyorum. benim işim olmaz oyle seylerle. forumda yazılan şeyler için ben yazmadım dedi. o bakımdan...
  17. Muzaffer Topal

camura yatmayalım... iki kere yazıldı ustelik. yaniiiii ilk cumlemiz checkkkkkk killingroad romanya ya gitti. ve sen ona "doğru soyle pompaya mı gittin :d :d" yazıldı mı ?
  18. Muzaffer Topal

erhan a buna benzer birsey asla ve asla soylemedim. ehh soylemediğim birseyi soylmişim gibi ima etmek ? yeminle acayip işler, nereden vuracaklarını sasırdılar. kufur hakaret yeriz, gelirler arkamdan kalleş gibi yalan soylerler. hersey gozlerinin onunde olmustur.. ama işte.. savasta bile...
  19. Muzaffer Topal

erhan a boyle bir mesaj atan senin gibi olsun. başka bir soze gerek yok :cool:
  20. Muzaffer Topal

Yol yapmakla kafayı bozmuş motorcu capsi 2

guzel guzell.. işte boyle :) haftanın 2 gunu artık 75 yasında olan anasını babasını yalnız bırakmamak için gayret edip yol yapan adama( yolda olmak çok önemli) burdan vurmaya calışmak... allahım yeminle insan sarrafıyım.. helal lan bana :d bakalım bu mesajını kimler beğenecek. çekirdek...

Yeni mesajlar