Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Neden ağır motorla enduro olmaz videosu (komikli)

hala masadayız, :cool: bizim(honda) olayımız güç ünitesi.
  2. Muzaffer Topal

😌 mclaren ipnesinin sucu o.. yoksa willams mıydı unuttum. bizlik değil yani. rip senna :(
  3. Muzaffer Topal

puhajaha herkes rutbesini bilsin lutfen :cool:
  4. Muzaffer Topal

Yamaha Tracer 9 GT+ nin BMW S 1000 XR ı tokatlaması

oha seni hiç boyle dusunmemiştim. kasap bıcağını alır hayvanın boğazına gecirir kıtır kıtır keserim diyosun ! valla pes. bu ne vahşilik ya.. bu ne ilkellik! korkulur sizden yeminle. bir de kan gördümü bayılanlar var: ben, killingroad., kamyoncu, john gotti espresso, işte pamuk...
  5. Muzaffer Topal

haklısın :) ortalama ralli seyircisi kuşkusuz daha bilgilidir ama ralliye olan ilgi nerdeee f1 e olan ilgi nerde. o yuzden honda için amator seviye bir iş ralli. skoda hyundai, citrıon pejo ile yarışmak honda nın şanını zedeler puhahahd daha butik japon üreticiler(subaru) veya f1 in ölümcül...
  6. Muzaffer Topal

tam 1 yılda 2900 mesaj atan gerizekalı gelmiş beni eleştiriyor. (1500 tanesi yaşlılı) alp in sana yazdığını yazayım, "de get hadi paket mi atıyon ne yapıyon"
  7. Muzaffer Topal

işi abartıp bana sapık adam yazdıktan sonra bu gerizekalıya yuz verdik geldi halıya sıctı diye dusundum. seni iplemiyorum artık. sende boşuna zıplayıp kendini yorma. yaşlı yaşlı yaşlı yaşlı .... başka bi skim bildiğin yok zaten
  8. Muzaffer Topal

kekik yemiş kuzu :) bu biraz klişe bir laf. çeşit çeşit ot yiyen hayvanın eti tabi guzel olur kuşkusuz. ama kuzu hayvanı kekik yemez. otlanırkeen arada çıkan kekikler arada kaynar tabi. bizim 4 kuzu var. ulen çok da yakın oldu bana kererta. bunu kesip yemek insanlık mı diye soruyorum...
  9. Muzaffer Topal

incelemeler özneldir. ama bu kıyaslamada dur biraz bmw yi gomelim dememişlerdir. ama yine de guzel soru. ben mesela nuri yi izleyip aaa tiger cok takara tukaraymış demem. aaa f900gs korkunc titriyor , alınmaz sonucuna varmam. (alınacak motor değil harbiden) japonlar dandikmiş suspansiyon...
  10. Muzaffer Topal

4 paragraf yazıp bu kadar sacmalamak... neden surekli motor kıyaslıyosun!!!?? motosiklet forumunda neden bahsedecektım ? kofte sucuk muhabbeti mi yapacaktım ? adamlar 4 tane guzel motoru alıp karsılaştırmışlar, sonuc ise ilgi cekici. beğenmiyorsan, oralarda bir buton varmış yoksay mı ne...
  11. Muzaffer Topal

bu keyless ne abartıldı yaa bunlar hep algı işte.
  12. Muzaffer Topal

bunun gibi daha 3 tablo falan var. ben sadece bunu aldım.suspansiyon ve fren konusuna odaklandım cunku 😌
  13. Muzaffer Topal

arkadaslar biraz önce izleğim video da yuzume tokat yemiş gibi oldum. adamlar kendi segmemtinde en kaliteli 4 motoru test etmiş. inanılmaz detaylı bir test bu super bir video. sonuclar: ve buraya dikkat uleennnn hani en iyi fren bmw deydi ? eyyy yamahaa suspansiyon koy şu...
  14. Muzaffer Topal

o değilde takla atmış tenere ilk marsta calışıyor. ne kadar gaddar bir motor bsgfhg tuareg olsaydı bok çalışırdı. japonlar herseyi test ediyor. işte bu yuzden japon.
  15. Muzaffer Topal

Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

guzel yazmışın ama "Mesela reel hayatta normal insan olanların burada troll olması psikolojik bir rahatsızlık." şunu zerre uzerime almıyorum haberın olsum. biraz eğlenemeyeceksek ne zikime burdayız ? ulan yazmayacaktım sozde , neyse son.
  16. Muzaffer Topal

neyse, bu mesaj son olsun. koftecilerin birinin bile baslığında yazmayacağım. umarım aynısı bana da yapılır.
  17. Muzaffer Topal

evet ama liseli mevsusuna ben getirmedim farkındaysan 😌
  18. Muzaffer Topal

aaa samanteyi bloklamadın mı hala.. valla çifte standart bu. gül gibi adam erdostu blokla ama sampsonte acık olsun hala ilginc, cok ilginc.
  19. Muzaffer Topal

ya kim olduğu ozelden yaz bari vallahi kimseye soylemem :) 1765629301 kalpte sıkıntı var bence
  20. Muzaffer Topal

11 kasım da üyelik almış biri için konuya çok hakim gordum seni .. :) aklıma da kımse gelmedi, eski nick neydi ?

Yeni mesajlar