Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

rica etsem başlığa odaklabilir miyiz ? Seciminini yap istersen yaşlıvesinsi.sonra bu konuyu tartışalım dafd
  2. Muzaffer Topal

yok oyle zannetmedim. forumda oyle bir kural da yok biliyorum.ama yine de istenmeyen yerde olmamalı.elit biri oyle davranır. nerdeeeeeeee bunlar da elitlik :)
  3. Muzaffer Topal

https://www.motosiklet.net/forum/konu/2026-italya-motosiklet-satislari-ibretlik.224555/post-4901046 hocaya bak beee. ne guzel tehditler. ve bu adam hala geliyor vik vik vik benimle muhattap oluyor. git arkadas, korkuyorum artık senden.motor kullanamıyorum lan artık her an kaşıma cıkıp beni...
  4. Muzaffer Topal

tamam madem bu kadar istekslisin sen yaz. yaşlısın zaten sacmalıklarına cok takılmıyorum.daha cok guluyorum.
  5. Muzaffer Topal

oooo onda ne tehditler var akıllara sakat. beni yolda yakalarsa motora tovbe ettirmeden bırakmazmış falan.. üzerime mi sürecek, ön tekere tekme atıp beni düşürecek mi ? (her eğitimci bilmez bunu sfsdafds) yoksa sıkıştıştıp düşerecek mi ? çok değişik bir adam. eee motosiklet.net forumunun...
  6. Muzaffer Topal

haksız yere atıldığım an koşa koşa gelip arkamdan sinsilik yapman.Sebep bu.
  7. Muzaffer Topal

okan seni bititrim bak.huyumu değiştirmeye calışıyorum zaten, bulaşma bana :) hadi git Nedim Şener falan oku. Bugun çok guzel yazmış Allah cezanını versin cehape, cehape bitmiş ya hepsi yolsuz bunların dfdsfd seviglerimle, kaybol :cool: 1779369547 rica etsem dışarı cıkabilir misin ...
  8. Muzaffer Topal

inanmıyorum size.gıcıklığına soyluyorsunuz :( Ulannn be, cok geride kaldık bu işlerde,tühh 1779368990 kardeşim dolaşma başlıklarımda hayret bişey ya. ama yanlış yaptık pardon deyip ozür dilersen belki affedebilirim.
  9. Muzaffer Topal

Motovinç ADV hazırdır iyi seyirler

ne küçüğü la ? senin vstromdan ağır. Yav ad soyad iban gonder hadiii
  10. Muzaffer Topal

bugun karşıma çıktı.Ne güzel dönüyor serefsiz. ahhhhh beeee, anca videolardan bakıp iç çekiyorum bunlara. :( Ulan yoksa ben mi abartıyorum ? Yapabiliyo musunuz yoksa :( ???
  11. Muzaffer Topal

Zafer AK çay firkete dönüşü

ya ben uğur ertekin videolarını izleyemiyorum.aşırı sıkıcı. trail break videosunu izlemiştim en son offfffff. sehir içi diye 30 la 40 la gidiyor üstad, o sekilde kullanan adam 1 milyon yıl geçse yine kazaya belaya bulaşmaz zatenn.tam benim kafada, elit bir motorcu ama izlenecek gibi değil.
  12. Muzaffer Topal

Erhan başkasını bloklayacakken bir yanlışlık sonucu beni atmış..,elim yalışlıkla sana gitti diyor...pek inandırıcı değil,ben inanmadım şahsen. neyse, ben de ozelden bilgilerini bekliyorum. en iyisinden gönder bana. parayı bir ara gönderecem söz.
  13. Muzaffer Topal

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

valla yalan yok.Whatsapp tan bir mesaj aldım, "puhahahan lan yine bloklanmışın" diye. başta inanmadım baktım harbi uçurmuşlar. Şükürler olsun ya, 1 yıl da olabilirdi, 3 gunde atlattık dgfsgf
  14. Muzaffer Topal

puahaha cekimlere bak, bu ne amatorluktur yav. Olm kamyoncu burda o ürünü alan 1 kişi cıksın ben istifa edecem len forumdan sdfdgf yaa olm ne adamsın.. bana adını soyadını, ve iban ı ozelden at. linkedin den ekleyecem ama haberın olsun.
  15. Muzaffer Topal

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

iyi iyi guzel. benim başlıklarda dolaşmayın da birbirinizi nasıl seviyorsanız oyle devam edin. Tesekkurler, iyi çalışmalar.
  16. Muzaffer Topal

sen kaçırmışın, neler neler dedimm dfsd https://www.motosiklet.net/forum/konu/fsm-koprusu-susurluk-240-km-3-saat-non-stop-3-3-lt-100-km-super-bir-surus-guvenli.225054/post-4910545 bak silinen mesajım burda, alıntılanmış şekilde duruyor..Aynı sayfada, açık açık bu mesajı alıntılayana sokak...
  17. Muzaffer Topal

susurluktan sonra yardırdım hocam. 100-110 120 allah ne verdiyse ortalama 3.5 lt ye cıktı. :) yılda iki kere 10 dk lık top speed yapıyorum kurumları atıyorum fdfsd 1779091555 ortalama hız ne sodurluuuuuuuu bak benim 1.madde de bahsettiğim gibi konustun şimdi aynısı ya hahaha :)
  18. Muzaffer Topal

29 Kasım Kazdağları gezim

çok zekice bir cevap :d ulen bmw yi alsan elli kere dronla videosunu cekerdin.bırak bu işleri anca burdaki amatorleri kandırırsın. o bmw nin deposuna elinle vurarak "al muzaffer bu benim motorum bak yanındaki dandik vstrom da benim" diye bir video cek, sana büyük üstad diyecem. not: videoyu...
  19. Muzaffer Topal

yav olm iyi adama benziyonda, çok palavra sıkıyosun o huyun kötü. BMW r12 almıştın/şiparis vermiştin falan ne oldu ? allah bir dediğine bile inanmıyorum artık ,ki ben senın hayabusan olduğuna bile inanmıştım zamnında. herkesi kendim gibi dürüst sanıyorum, en büyük hatam :/
  20. Muzaffer Topal

bi yamuğunı görmedim henuz. üstelik beni dovebilecek fiziksel ozelliklere sahip değilsin. o yuzden tanışırım ssfsd senior krav maga eğitmeniniydin di mi lan ? işim olmaz.

Yeni mesajlar