Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

iyiki senin baban değilim. bir dunya para verecem allahın ergen oğlum iki dk da anasını mikecek motorun. neymiş offroad yapmak istiyomıs beyefenfi dftjgln al bi cb125f yanlaya yanlaya gez. ustalaşınca da crf250 alınır mis gibi.
  2. Muzaffer Topal

gevsek zeminde aksesuar ağırlıklarıyla yaklasık 240 kg lık motorla bu iş olmuyor. işkence gibi bişey. bunu ancak zenginler yapar. düştüğünde dert etmeyecek falann. anasını miktin işte motorun mutlu musun sgdhfng sırf o cizikler motorun piyasa değerini 50.000 tl indirir :/
  3. Muzaffer Topal

oooo motorun hakkını veriyosun maaşalahh allah nazar değmesin sfdfd boyle devam. hasar var mı ? kesin bişeyleri kopmuştur. ralli yaparken uff oldum diye başlık açarsan nedenlerini tartışalım, sana bir hoca onerim olacak :cool
  4. Muzaffer Topal

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

ben de sırayla gideyim, "ben kendime en hakarete yakın özelliği vereyim, kimse beni incitemesin" gibi bir sosyal savunma mekanizması olabilir. " vay canına etkilendim, pskoloji den anlıyosun azizim. f/p ürünü almasına bişey demedim ki ? önce buraya cıkacak motor soyleyin heheyyyt dedi ...
  5. Muzaffer Topal

ooo zamanyolcusu naber yaaa gittin sandım. ya bu kamyoncu iyice artisleşti farlındaysan dgshd galiba motoruna fakir motıru demem, ai nin de f/p motoru demesi moralini bozdu biraz.. yok sen on dişiyi değiştirebilir misin yok motorun elektrik tesisatına hakimmisinnnn işi motordan çıkarıp...
  6. Muzaffer Topal

yahu kamyoncu ilk kez seni bu kadar alıngan gördüm, vallahi gurur duydum kendimle dfsdgfsdhfd olm afrika turu yapan adamın kuşkusuz bol parası vardır. ben senin suzuki secimine bişey demedim ki ? demek ki bazen alınabiliyosun iyi iyi insansın en azından dfsgdfg bu kadar parası olp ikinci el...
  7. Muzaffer Topal

kamyoncu son iki mesajında konuyu motordan cok kişinin kendi yeteneklerine getirdin farkındaysan. abicim ben yapamıyorum tamam, konu buysa :) ama senin afrikan olsa şu yeteneğinle inan seni zorlamaz, guven bana :cool:
  8. Muzaffer Topal

bu forumun derdi biterse forum da biter. yeni gelene, hoş geldin, foto paylaşana,cok guzelmiş arkadasım, fren yaparken uff oldum diyene, geçmiş olsun motorunu övene, çok haklısın ama benim ki de guzel bence edit: venom dizlik takana, dizliğin cok guzelmiş cok havalı duruyor (@arndiol bu sana...
  9. Muzaffer Topal

valla videolarını izlemedim. trafikte apacilik yapıyorsan hoş karşılamayız.trafik yoksa isteyen istediği gibi şovunu yapsın eğlensin. 1780399529 ama birseye ben de uyuz oluyorum. milletin ne giydiğine ne karışıyor ya bunlar ? isteyen istediğini giyer ya da giymez. yok saygı duymuyolarmış yok...
  10. Muzaffer Topal

canım yaa, uzuldun mu len ? ee sen şunu yazarken daha cok eğlenmişin sanki :cool: üstelik senin ki komik bile değil.
  11. Muzaffer Topal

adam kendine o kadar güveniyor ki esofman spor ayakkabı ile viraja yatıyor. venom dizlik kullanıp haftada 2-3 defa düşenler bayaaa kıskanmışşşşş dfgfdsgfd hadi kasksız diye şu adamı da eleştirin.
  12. Muzaffer Topal

la olm bizim motorun adı bile Africa ya ne anlatıyosun :) dünyanın en guvenli endurosu olur kendisi. oyle bir anlatıyosun ki suzuki de hersey cocuk oyuncağı diğer motorlarda uffff cooo zor.ulen abarttığın hava filtresi afrikada 30 dk da bile değişir. depoyla falan oynamıyosun. ön dişli...
  13. Muzaffer Topal

burakcım daha dune kadar tekerim donuyor help diye baslık acıyodun. iyiki bi trident aldın haa. gecmişi bu kadar cabuk unutman uzdu. gayet nefis bir baslık. motosikletini goster baslığından farklı. burada yeteneklerinizi gosteriyosunuz. haydi lan gorelim şu pegleri surtenleri
  14. Muzaffer Topal

"amator bir motorcu olarak bir sorum var . forumda bir arkadas var, motoruyla afrika turu yapıyor suzuki vstrom 800 DE ile. ben kendisine o turu honda africa twin, tenere 700 ile de cok rahat yapılacagını soyledim. kendisi bu iş için en iyi motorun kendi kullandığı 800 de olduğunu soyluyor...
  15. Muzaffer Topal

ulen 800 de yi dl1000xt ile takas etmeyi dusunıyorum yazmıştın. 800 de ile yapılır, xt ile yapılır, tenere de olur, africa zaten olur. sen suziye gonul vermişin, nokta atışı motor biraz hikaye ;)
  16. Muzaffer Topal

hayalim olm.. bir gun benim olacak o motor :/
  17. Muzaffer Topal

ya ne 55 i fas moritanya 25-35 derece arası. izmir daha sıcak lem ahagsgs atıp tutarken bi hava durumuna baksaydın ahags 1780338304 şu gobeklinin haretlere bak ya. harleyci mi o ? goldwing bile var. africa şu motorları ust uste koyup... ddghfjr
  18. Muzaffer Topal

olm maasalh afrika dan bize sürekli laf yetiştiriyosun. bugun otelde dinlenme gunu mu yoksa. bak yine onlinesın. yaaa insan en azından bir hafta kaybolur girmez. cok amatorsun.
  19. Muzaffer Topal

orta siklet spor motosiklet konusu ne hale geldi beee

Yeni mesajlar