Arama sonuçlarınız

1. serdar23_Bilgem

Doğum Günü Kutlaması Ardından Go-Kart

8.Ağustos.2009-Cumartesi günü, Akın ERGÜR arkadaşımızın doğum günü kutlaması sebebiyle Divan Pastahanesinde saat 20.30'dan itibaren toplanmaya başladık. Motosiklet23 olarak her dernek üyemiz için bir defalığa mahsus, bu kutlamayı yapıyoruz. Üyelerimiz, üye olup doğum tarihlerini kimlik...
  2. serdar23_Bilgem

Motosiklet23 Tunceli Gezisi

TUNCELİ GEZİSİ Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak Tunceli gezimiz için 02.Ağustos.2009-Pazar günü dernek merkezinde toplanmaya başladık. Dernek üyemiz Ulunay BALCI ile Forum üyemiz Muzaffer TÜRKAY mazeretleri dolayısıyla bu geziye katılamayacak...
  3. serdar23_Bilgem

Golan Kaplıcası 2.Gezisi

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak Karakoçan ilçemizdeki Golan Kaplıcasına gitmek için 19.06.2009-Pazar günü sabah saat 10.00'da sebze halindeki dernek merkezinde toplanmaya başladık. Zafer BİLDİK arkadaşımız katılamayacağını bildirmek için...
  4. serdar23_Bilgem

Kömürhan’a Kahvaltıya Gidiyoruz Gezisi.

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak planlı gezilerimizden birini daha 28.Haziran.2009-Pazar günü Kömürhan mevkiinde kahvaltı yaparak gerçekleştirdik. Ulunay BALCI ve değişmez artçısı yeğeni Çağlar BALCI yeni teşrif ettiler.Ercan TOPÇUOĞLU ile Emre...
  5. serdar23_Bilgem

Motosiklet23 Palu Gezisi

Motosiklet23 olarak 17.Mayıs.2009-Pazar günü saat 11.00'de Palu gezisi için dernek merkezinde toplanmaya başladık. Koray Şener PARLAK'ın küçük kızı ilgi odağımız oldu hemen. :) Atilla ATAR, Fethi ERDEM de oğlunu artçı yaparak katıldı bizlere. Arka planda da Mehmet GÜNEŞ arkadaşımız...
  6. serdar23_Bilgem

Elazığ MT-Motosiklet23 Keban Gezisi

3.Mayıs.2009-Pazar günü, Keban gezisi için Motosiklet23 olarak dernek merkezinde toplanmaya başladık. İlan ettiğimiz hareket saatinde değişiklik yapmakla iyi etmedik. Geciktiğim için arkadaşlarımdan özür diliyorum. Aileler de geleceği için dört otomobil de dahil oldu bu geziye...
  7. serdar23_Bilgem

İşte Kaskımız İşte Bayrağımız

Emniyet müdürlüğünüm daveti üzerine Trafik haftası sebebiyle katılacağımız etkinlik için, 02.05.2009-Cumartesi günü dernek merkezinde toplanmaya başladık. Derneğimizin satın aldığı Türk bayraklarını katılımcı arkadaşlara hediye olarak verdik. Hepimiz büyük bir heyecanla bayrakları...
  8. serdar23_Bilgem

Yeni Kaskım

Çok zamandır kaliteli bir kask almayı arzu ediyordum. Nihayet internet yoluyla, Shoei Multitek marka çeneden açılır kask aldım. Ambalaj kutusunu açalım bakalım. Ses engelleyici ped, kutu içine bantlanmış durumdaydı. Çene altına gelen koruyucu kısım. Beyaz/Füme vizör. Buğu...
  9. serdar23_Bilgem

Elazığ MT Sezonu Açış Gezisi

Motosiklet23 olarak, sezonun açılış gezisi için 12.Nisan.2009-Pazar günü sebze halindeki dernek merkezinde toplanmaya başladık. Geziye otomobiliyle ailece katılan Cengiz ACAY arkadaşımız benim Honda Şhadow ile kısa bir tur atıp denemiş oldu. Cengiz ACAY motosikletle küçük kızı Mızmız'a...
  10. serdar23_Bilgem

Süper Sport Motosikletleri Normal Trafiğe Sokmamak Lazım.

Genç bir arkadaşı daha kaybettiğimizi öğrenince bu başlığı açmadan edemedim doğrusu. Süper Sport (Racing) motosikletleri normal trafiğe sokmamak, sadece pistlerde kullanmak gerektiğine inanıyorum. Diğer tarz motosikletlerde kaza olmuyor mu sanki diye itiraz edenleri duyar gibiyim ama bu kadar...
  11. serdar23_Bilgem

Elazığ MT-Barış OĞUZ Arkadaşımızı Kaybettik.

Bugün (02.11.2008) öğleden sonra hiç beklemediğimiz bir haber alıp üzüntüye boğulduk. Barış OĞUZ arkadaşımız, Sivrice/Kuyulu yolunda motosikletiyle bir minibüse arkadan çarpıp hayatını kaybetti. Beyefendi kişiliği, iyi niyetiyle tanıdığımız arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli...
  12. serdar23_Bilgem

Elazığ MT Arapgir'e Tandır Yemeye Gidiyoruz.

Motosiklet23 olarak Keban-Arapgir gezimize 05.10.2008-Pazar günü başladık. Dernek merkezine saatinde varamadığım için toplanma ve hareket fotoğrafları elimde yok. Arkadaşlar benden ümidi kesince hareketlenmişlerdi. Neyse ki Akgün oteli üstündeki ilk benzincide toplanmış olduk. Serin...
  13. serdar23_Bilgem

Elazığ MT (Motosiklet23) Bayramlaştı.

Motosiklet23'ün bayramlaşma töreni her zaman olduğu gibi güzel bir katılımla ve muhabbet içinde gerçekleştirildi. Arif KABAKLI Ağabey ilk teşrif edenlerden idi. Zülfü Usta ev sahibi olmanın gereklerini fazlasıyla yerine getirdi. İkramları bizzat eliyle yaptı...
  14. serdar23_Bilgem

Elazığ’da Gezgin Bir Çift

13.Ağustos.2008-Çarşamba günü saat 13.00 civarı, dernek üyemiz Atilla ATAR beni arayıp, il dışından motosikletiyle gelen bir aile var. Honda bayiinde lastik değiştiriyorlar,tanışmak ister misin deyince büyük bir memnuniyetle gittim. İstanbul’da lokanta işletmeciliği yapan Cenk ERTÜKEL...
  15. serdar23_Bilgem

Elazığ MT Ergani/Eğil Gezisi

Motosiklet23'ün planlı gezilerinden biri olan Diyarbakır'ın Ergani ve Eğil ilçelerine yapacağımız gezi için, 29.Haziran.pazar günü sebze halindeki dernek merkezinde toplanmaya başladık. Hazar gölü yolundaki yol yapım çalışmaları henüz tam anlamıyla bitmemiş. Kendime biraz torpil geçeyim ve...
  16. serdar23_Bilgem

Darende/Somuncubaba Gezisi

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği Motosiklet23/Moto23'ün 2008 sezonu planlı gezilerinden ikincisi olan Darende/Somuncubaba Gezisi için 8.Haziran.2008-Pazar günü sabah 07.00'de dernek merkezindeydik. Murat ÇELİK ve Emre YOL arkadaşlarımız motosikletleriyle hazır bulunurken...
  17. serdar23_Bilgem

Motosiklet23-Oktay DAL'ın Şampiyonluk Kupası

600 cc kategorisi, 2007 Türkiye Drag Yarışları Şampiyonu, Elazığımızın ve Motosiklet23'ün gururu Oktay DAL'ın, İzmir'deki Şampiyonlar Gecesi Kupa Törenine katılamamıştık. :silent: Oktay Elazığ'a döndükten sonra bu güzel olayı kendi aramızda kutlamak istedik. :cat: Arkadaşlarımız, Semih...
  18. serdar23_Bilgem

Yeni motosikletimi aldım arkadaşlar.

Uzun bir süredir ki arkadaşlarım " Hocam senin bu motosikletini değiştirelim artık" diyorlardı.Sercenk EMİROĞLU kardeşim tavsiye ederek elindeki Shadow ile test sürüşü yapmamı sağlayınca kararımı verdim. Oktay DAL kardeşimize "bu motosikleti en uygun nasıl alırım ve getiririm yardımcı ol"...
  19. serdar23_Bilgem

Elazığ MT-Motosiklet23 İftar Yemeği

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği Moto23/Motosiklet23’ün iftar yemeği 26.Eylül.2007-Çarşamba günü Özel Bilgem Koleji’nin yemek salonunda gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği toplantısı aynı zamanda Dernek Başkanımız Sayın Oktay DAL’ın 600 cc kategorisinde elde...
  20. serdar23_Bilgem

Dishy Çayı Güzel Demliyormuş...

Geçen yıl olduğu gibi, tatilimi Marmaris Turunç Beldesinde 11-18 Ağustos -2007tarihlerinde ailemle geçirdim. Elazığ’a dönüşümü Antalya üzerinden yaparak Tuğba AYKAN’a da uğradım.Bu kadar yakında olup da, ülkemiz Motosiklet camiasının deli-dolu kızı, namı diğer Dishy’yi görmemek olmazdı.:)Özel...

Yeni mesajlar