Arama sonuçlarınız

1. Ö

KM Sensörü Kablosu bulamıyorum

Voltaparts, voltamotor gibi yedek parça sitelerinde de yok stok var gibi gözükse de. Ben onlardan sipariş verince onlar da fabrikadan istiyorlar o parçayı. Tekinden verdim sipariş 15 günde paramı zar zor geri aldım.
  2. Ö

Hocam yaşadığım yerde 3-5 tane motorcu var zaten. Hiçbirisi uğraşmaz onarmaya. Motoru önlerine götürdüğümde dönüp bakmıyorlar bile, yok deyip gidiyorlar..
  3. Ö

Revolt RS4 scooterimin KM kablosu lastiğe değip koptu. Sensörlü bir kablo. Ancak fabrikasında da kalmamış. Böyle rezalet bir firma çünkü Revolt. Çin'den ne zaman gelirse o zaman gelirmiş. :) Motoru satıp kurtulacağım yakında ama bu şekilde de satmak istemiyorum. Acaba farklı bir kablo takılsa...
  4. Ö

RKS Spontini 110 alınır mı sizce?

Spontiniye bile bütçem zar zor yetecek hocam :(
  5. Ö

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Bir süredir aklımdaydı bu scooter işe-okula git-gel yapmak için, iyi geldi bu konu. Teşekkürler. Bütçemi denkleştirip alacağım.
  6. Ö

Fecisel gaza getirdiniz, bekle beni Spontini. :D Teşekkür ederim herkese.
  7. Ö

Yazın çalışıp para biriktirince benim külüstür Revoltu satıp başka bir şey almak istiyorum. Aslında gönlüm vitesli motorlarda ancak bütçem taşı sıksam 70-80 bin TL ve bu bütçede sanırım Scooter daha uzun ömürlü olacaktır. Kuryelik yapmayacağım, okula-işe git-gel yapmak için kullanacağım...
  8. Ö

Tvs Jupiter 125 Nasıldır

RKS Spontini 110'u araştırıyordum, çok övdünüz bunu da. Aklımı çeliyorsunuz. :D
  9. Ö

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

Nick post uyumu desem döver mi Alper bey beni acaba..
  10. Ö

sıfırdan motora başlangıç

Araba ehliyetim varken 2-3 ay önce A2 ehliyet aldım. 20 bine yakın param gitti kurs parası, devlet harcı, direksiyon sınavı derken. 19.500 mü ne tutmuştu total.Sağlık raporunu da dahil edersek 19.800 mü 19.700 mü ne 😂
  11. Ö

Scooterin marş motoru kaç TL'dir?

Hocalarım şu şekilde bir video çektim sizler için. Önceki marş motoruyla böyle bir sıkıntım yoktu. Çin malı dandik motor, sabahları tekte marş almadığı oluyordu ama 2.'ye alıyordu en kötü. Hiç böyle uzun uğraşlar vermemiştim. Marş motoru değişti, bu hale geldi. Motoru sıfır aldığımda aküsü...
  12. Ö

Başka yere gittim marş motoru değişti hava filtresini de temizledi 1.300 TL verdim. Ama yeni taktığı motor inanılmaz yüksek sesli çalışıyor oncekıne gore bayağı ses çıkartıyor. Bir de eve giderken çektim sağa deneyeyim diye zar zor marş aldı 5-10 kez denedim. Ekran böyle ufaktan gidiyor bazen...
  13. Ö

Revolt RS4 marka scooterim var. Marş motoru sıkışıyor sanırım bazen ki marşa basınca bazen sadece tık diye bir ses gelip marş almıyor. O sarı yuvarlak marş motoruna bir şeyle vurunca anca çalışıyor ancak yakında komple çalışmamasından korkup tamir ettirtmek için servisini aradım ve 2.000 TL...
  14. Ö

Kilit konusunda önerilerinize açığım

Hocam sizin motora normal ama. Sizin kilitler benim külüstürden pahalı. 😅
  15. Ö

Kilit konusunda önerilerinize açığım

Merhaba, ufak scooterim için kilit bakıyorum ve fikrinizi sormak istedim. Motoru ilk aldığım gün şu ucuzundan olan disk kilitlerinden almıştık. YouTube'de levyeyle güç bile uygulanmadan kırıldıklarını görünce kullanmayıp kaldırdım. Peder Trendyol'dan büyük, ağır, kallavi bir zincir almış ama onu...
  16. Ö

Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

Arada mecbur kırmızıda geçmek zorunda kalıyorum, yaya geçitlerinde yayalara yol vermeye korkuyorum diye konu açmama sebep olan kazalardan. Zafer Akçay kanalındaki kazaların nerdeyse yarısı bu şekilde. :D
  17. Ö

Scooterimin hava filtresine ulaşamıyorum

Hocam açıkçası benim totom yemedi öyle bir şey yapmaya ama o hava filtresini çıkarıp da görmezsem içim rahat etmeyecekti. Hava filtresininin alt tarafındaki vidaları açtım, üstteki vidayı açamadım tabii. Ama filtreyi aradan elimle çekip çıkarttım. Filtrenin bir kısmı yağ içindeydi. Hava...
  18. Ö

Düşük bütçeye kask önerisi

Önerilerinizi çok dikkate alıyorum, teşekkür ederim herkese. Ama hala bu çene açılırlar göz kırpıp duruyorlar.. Önümüz yaz, full face kaskları 80-125 cc'lerde kullananlar nasıl kullanıyorlar.. Eziyet gibi bir şey. Biliyorum, güvenlik için ama, gerçekten zor iş.
  19. Ö

Hocam resimde hava filtresinin üst kısmı gözükmüyor, o gözükmeyen kısımda 2 tane vida var. Temsili olarak şu kırmızıyla işaretlediğim yerlerde de 2 tane vida var. O kadar tepeye vida atmasalarmış çok basit halbuki. Diğer 3-4 vida çok rahat çıkartılabiliyor. Hocam karenaj dediğiniz grenaj mı...
  20. Ö

Hava filtresinin 6-7 tane vidası var. 5 tanesi açıkta ve rahatça sökülebiliyor. 1 tanesinin yarısı açıkta yarısını kapak kapatıyor. Diğer vida ise tamamen ulaşılmayacak yerde... Scooter Revolt RS4. Neden böyle bir tasarım yapmışlar açıkçası anlayamadım. Yeni yeni yağ değişimi gibi bakımları ilk...

Yeni mesajlar