Arama sonuçlarınız

1. Birkan07

En çok beğendiğim motosiklet Türk yapımı çıktı :) SS sevenler buyrun :)

Video da görmüş olduğunuz motosikletin, sesine, tipine, gidişine internet üzerinde denk geldiği her yerde hayranlıkla izledim. Her izlediğimde de kendi kendime " yer yüzünde bundan daha güzel bi motosiklet yoktur sanırım " diyorum. :) Ya ben hiç dikkat etmedim daha önce ya da belirgin şekilde...
  2. Birkan07

Güneşli pazar :)

Daha öncede kış mevsiminde hava güzel olunca böyle bi konu açmıştım :) klasiğim olacak. Pazar sabahı erken uyanma hevesim hiç olmuyo kış ayların, yine uyandığımda saat 14.00 civarlarıydı gözümü açar açmaz güneş dikkatimi çekti. Telefonu alıp bi baktım ki hava 20c :) hemen hazırlanıp kahvaltı...
  3. Birkan07

Eski motorlarımız :)

Eski bi arkadaşım zamanında bu fotoğrafı çekip kendi facebookunda paylaşmış. Laf lafı açtı bana tutup bu fotoğrafı gösterdi bi mutlu oldum. Ben sosyal medya kullanmadığımdan eski fotoğraf yoktu elimde hiç. Sene 2008 / 2008 model honda beat almıştım :) Sizde paylaşın bakalım eskileri
  4. Birkan07

Ameliyat oldum sıkıntıdan patlıyom.

Pazar gece çok şiddetli bi ağrıyla uyandım. Defalarca istifra ettim ev son kan gelince ağzından hastaneye geldim. Apar topar ameliyata aldılar çok şükür atlattık. Apandistimi aldılar. Canım bir sıkılıyo bir daralıyorum ki sormayın. Kaçasım var :))
  5. Birkan07

:) Benzeri durumlar yaşamayan var mı?

Aynı durum bizde de mevcut :)
  6. Birkan07

Sabah sabah kaza yaptık, Lütfen dikkatli olalım.

Çok şükür ucuz atlattım ama paylaşayım ve bu işin tehlikesini fark edemeyenlere 50cc nin bile ölümcül olabileceğini anlatayım dedim. Antalya'lılar bilir, mevlana alt geçitinden çıktığımda oldu kaza. Trafiğin çok yoğun ve hızlı aktığı 4 şeritli bir yola alt geçitten çıktım. Alt geçitten...
  7. Birkan07

İnşallah kaza haberini almayız.

Sırf arkadaşlarının canı helva çekti diye ölümüne süren koca yürekli r25ci kardeşimiz. başına iş almadan bu işleri bırakır umarım. www.youtube.com/watch?v=LFc3vVfTP0
  8. Birkan07

Üzüntümü paylaşmak istedim ( vakti önemli arkadaşlar okumasınlar) :)

Kendimi tanıttığım postta bahsetmiştim ama yeniden yazayım. Motosiklete uzun yıllar ara vermiştim, ardından işe gidip gelmeye bi Today aldım ve tekrar içimde bi kıpırtı oluştu ardından gidip birde r125 aldım. Arabaya binmez hale geldim ve yakın çevrem buna çok şaşırıyor :) ben her gün araba...
  9. Birkan07

Kaza yapıyordum.

Sabah çukura girmiştim ve motorum gaz yemiyordu, bu sebepten dolayı öğle molamda motorla biraz turlayayım ne durumda bakayım diye yola çıktım. Altımda today'le 50 km hızla giderken solumda bir tır belirdi rüzgar yememek için arka sına girdim tıra çok yakın ilerliyordum, tır frenledi bende hemen...
  10. Birkan07

Arkadaşlar çukura girdim motor gaz yemiyo bilgilendirirmisiniz?

Günaydın, 15 dakika kadar önce işe gelirken Today ile derin bi çukura girdim ve motor boğulmaya başladı. 50-55 i anında çeviriyodu 40 da tıkanıp kaldı, arada yığılıyo. Neyden kaynaklı olabilir? Çıktığımda bi yere göstereceğim ama Antayalılar bilir iş yerim havaalanı tarafında sanayiye gidene...
  11. Birkan07

Eski kaskımı toparlamak istiyorum.

Merhaba, yaklaşık 3-4 senedir hiç takmadığım, Shoei kaskımın içi bildiğiniz kurumuş dökülüyo. İpini tuttum elimde kaldı fakat kaskımın kasası sağlam ve içini nasıl toparlayabilirim bunu yapan birisi varmı yada yapılabiliyomu? Zaten kafama olmayacak gibi duruyo fakat artcı kaskı olarak...
  12. Birkan07

50cc Sigorta zorunluluğu

Herkese merhaba, Dün bir sohbet esnasında 50cc'ye kadar olan motosikletlerin, zorunlu trafik sigortası yaptırmadan trafiğe çıkabildiklerini duydum. Olası bi kaza durumunda karşı tarafın hasarını düşünerek sigorta yaptıranlar oluyormuş halen fakat tamamen isteğe bağlıymış.Benimde 50cc bir...
  13. Birkan07

Antalya'dan selamlar.

Herkese merhabalar, Ben Antalya'dan Birkan 27 yaşındayım, bir onarım firmasında hasar danışmanı olarak çalışıyorum. 20li yaşlardan sonra hayatım arabalarla iç içe geçti, sürekli aldım yaptım bindim sattım yenisini aldım. Kar etme çabasıyla değil hobi olarak araba peşinde yıllarca koştum...

Yeni mesajlar