Arama sonuçlarınız

1. S

Artçı problemi

Motoru artçı sürer hocam. Aynı motora sahibim, arkama motor sürmeyi bilen birini alınca zorlansam da sorun çıkmıyor. Peder binince Allaha emanet gidiyoruz:D sürekli kıpraşıp dengemi bozuyor yada alakasız yerlere bakıp motoru sürüklüyor.
  2. S

Scooter kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Ilk 100-200 km lastikler asla tutmaz, frenlerin de var ama yok gibi düşün. Çok dikkatli ol bu konuda. Rodajda ise ani olan her şeyden kaçın. Tatlı ve yumuşak sür, seyir halinde 10k devir ceviriyorsa motor, sen 5-6k bandında takıl.
  3. S

Kawasaki ninja 300r ile başlayabilir miyim?

2. el ns200 -Suzuki 2. eli ağır, parça maliyeti üzer. -RS200 Grenajlı, yatıp kalkarsan üzülürsün. Parasını verip yaptırsan dahi sanmıyorum ki işçilikten memnun kalasın. 2. eli hızlı, parçası uygun ve bulunabilir, yatıp kalktığında üzmeyecek motor=ns200 Zaten 3-5k km sonra ne istediğini...
  4. S

"gel de motorcuya saygı duy"

Seyir halindeyken araçlarla anlık tepkimelere giriyoruz sürekli. Bu süreçte sürüşümden kaynaklı daima saygı görüyorum. Misal durmuş trafikte 15-20 ile usul usul filtreliyorum, takıldığım yerde de usluca duruyorum. Direkt yol açıyorlar, bazen özür bile diliyorlar. Daima sinyal vererek manevra...
  5. S

E-Clutch teknolojili Honda CL250 Şimdi Türkiye'de ..

Scrambler kullanacak adam, motosiklet ruhu isteyen adamdır. Kolaylık kovalamaz, konfora pek bakmaz. Tarzına bakar, havasına bakar, keyfine bakar. Şahsen ben o yönde düşünüyorum. Keyif p*ezevenkliği yapacaksam gider forza alırım o paraya. Haliyle bu motora bu teknoloji aşırı absürt olmuş. CL250...
  6. S

Yardım Lütfen - Ankara'da Sağlam Motor Ustası

Youtube da gördüğüm kadarıyla Ruhi usta sağlam duruyor. Genelde PCX hastası olsa da, her motor tipiyle bi geçmişi var. Eski Suzuki servis ustası. Bi değerlendirmeni öneririm.
  7. S

RKS Freccia 150 vs Voge SR1 ADV

GKN Motor da SH125 157 bin tl. Bi bakmanı öneririm. O bahsettiğin çin malı motorlar saatli bomba. Bi arıza vermeye başladı mı gece uyku uyutmaz adama.
  8. S

motomax indirimi hakkinda

19 Haziran da bitiyor, 5 günü kaldı kuponların
  9. S

motomax indirimi hakkinda

Yapılan iadelerden sonra 8568 lira indirim tanımlamışlar. Ama gel gelelim 21400 lira kadar bi alt limit koymuşlar. Tam komedi :D Bilmiyorum forumda legal mi; faydalanmak isteyen arkadaş olursa uygun fiyattan kendisine verebilirim. Boşa gideceğine iki taraflı faydalanmış oluruz.

Yeni mesajlar