Arama sonuçlarınız

1. S

Kedi Problemi

Bi çorabın içine naftalin doldur, motoru park ettikten sonra gidona baglayip depoya dogru ser. Ustunu de branda ile kapat, girmeye tenezzul etmiyorlar. Ama brandanin dışına attırma işini çözemedim henüz
  2. S

Kamp için masrafsız motor tavsiyesi

KTM ADV250 öneriyorum gözüm kapalı. KM durumuna göre 150-200k bandında tertemiz bulabilirsin. Sabit 120, zorlarım diyosan 130-140 her yere yardıra yardıra gidersin, kötü yollara da girersin. 6k devire kadar titreşim namına bi şey yok, 6k devirden sonra "tek silindir" titreşimini ayaklardan...
  3. S

Kask tavsiyesi (MT Stinger 2, LS2 Rapid 2)

Scorpion exo491 sipariş etmiştim indirimden. Su anki kaskım L, ama XL aldım. Kargoyu teslim alıp direkt kafama taktım, aşırı rahatsız hissettim. Tepeden bi sıkıştırma yok, genel olarak kafama oturuyor ama bi çok bunalttı beni. Hadi alışırım vs dedim ama gözlüğü takıp 5 dk sürdüm, direkt kutusuna...
  4. S

Motoru hareket halinde boşa atmak

Daha güzel anlatayım. 50 ile gidiyorsun, 3. Vitestesin. Işıkları gördün, debriyajı cektin. Ayağını vites pedalına koy, yavaşça ez ama basma. Bu sırada fren yaparak yavaşlıyorsun tabii. Hızın 20 civarlarına düşünce, şık diye geçecek vites. Elini debriyajdan çekmedin, 2. Viteste devam ediyorsun ve...
  5. S

Motoru hareket halinde boşa atmak

Bu durum, hali hazırda dönen dişlilerle alakalı diye okumuştum bi yerde. Misal 1. Viteste maks 15 ile gidersin normalde, sonra bagirmaya baslar. Işıklara dogru yavasliyorsun, hızın 30 ama zaten durucam kafasıyla 1 e atıyorsun "çaaaat" diye ses geliyor. Halbuki tam durmaya yakın 10-15 le atarsan...
  6. S

Pulsar n 125 alınır mı?

Kesinlikle alınmaz derim. 2-3k km de n250 var o paralara. Arka kampana, abs zaten hak getire. Sadece bu ikisi yüzünden bile alınmaz. 20 daha verir honda cb125f alırsın, en azından 2. Elde kafan rahat olur. Ama onun da kampana ve abs yok.
  7. S

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

Vallahi kusucam artık. Güç bela motoru yükselttim, hadi dedim yükseltmişken ekipman aksesuar vs onlara da bi dokunayım. -Lastik 15k Motorum için en uygun lastik Anlas Capra R, 10.800 civarı. Onu takacagima Metzeller Tourance takarım 15k verip. -Kask 10k (Kötünün iyisi) Kafamdaki kask çok...
  8. S

300.000 TL bütçe için motor önerisi

2015 versys 650 fena dürtüyor. 350k civarı temizi var, tecrübeli abilerimiz ne der bilmem.
  9. S

Balıkesir Motofest Cunda 04.09.2025-07.09.2025

Kampingler 600 den falan basliyor. 4 gün kalsan 2400. Sadece konaklama kısmı bile beleş sayılır ki sanatçılar vs. Bırakın insanlar emeklerinin karşılığını alsın biraz, 1k nedir ki günümüzde?
  10. S

Motora hangi yağı koydurayım?

O motora 5100(yarı sentetik) koyacak bayiden kaçıyorsun öncelikle. Sonra oturup kitapcigi aciyorsun, kaça kaç yağ koyulması gerektiğini öğreniyorsun. 7100 10-30 yada 10-40, ne diyorsa onu koydurup geçiyorsun.
  11. S

motorda acemiyim ne yapmaliyim

Geç boş bi alana, bol bol ani gaz-fren çalış. Rahmetli AEA nın bütün videolarını izle. Önce arac hakimiyetini sagla, bol bol pratik yap. Sonra trafiği okuma konusunda kendini gelistir. O videolari izleyip motorun tepesine gectiginde, neye odaklanman gerektigini bilerek sürersin ki fazlasıyla...
  12. S

A2 Enduro model yetersizliği

Çok güzel motor. Ama 500cc motora o parayı vermem:) 2. elde ne güzel makinalar var o paralara.
  13. S

A2 Enduro model yetersizliği

ADV250 Öneririm açıkçası. -Sele çok rahat, 700km yol yaptığımda dahi yormadı. Arkama artçı oturduğunda da bana en ufak temas etmeden durabiliyor. Eski motorlarımda artçının bacaklarını kucagıma alıyordum:) -Güç bakımından asla mağdur etmez, 120-130 ile rahat gidiyor. Tork oldukça yeterli...
  14. S

Motosiklet Satışları

Arora, Kanuni, Kral, Kuba, Mondial, RKS, Yuki, Motolux, Voge ve Honda ile Yamahanın min. %50 satışları scooter sınıfına ait. SYM, Piaggio falan zaten sadece scooter. Honda bile TR ye sadece scooter üreterek girecek muhtemelen. Scooter üretmeyen markaların satışlarındaki gariban miktarlar da ayrı...
  15. S

Motosiklet Satışları

Bana kalırsa motosiklet camiası için pek realist bi liste değil. Piyasayı domine eden şey aslında scooter sınıfı. Kuryeler, kasaplar, bakkala gitmek için alınan motorlar vs. Scooter lari listeden cikarip incelemek, "motorcular" acisindan daha gercekci sonuclar verir.
  16. S

2. El motor alımında nelere dikkat edilmeli

N250 yada ns200 disinda bir alternatifin yok su an. Dusuk km bi tane yapistir gec, biz cok kafa patlattik zamaninda ondan diyoruz😄
  17. S

Honda CB125F yine başaramadı

Belli olmaz, belki satarım garanti bozulmasın diye götürdüm. Yoksa onlardan çok daha güzel işçilik çıkarırım. Ki öyle de oldu, satarken kolaylık sağladı. Yine de bu servisin mide bulandırması hoş değil, ki TR şartlarında en iyisi bu. Servis işinden temelli ümidimi kestirdi bana. Bi video...
  18. S

Üst kapakta yağ kaçağı sizde de yoktur, ama bende vardı. Hatta fotoğraflarla beraber bi başlık açmıştım yaşadıklarımla ilgili, güzelim honda servisinin beni başından sttir edişi falan. Tabii şikayet maili atınca 2 saatte geri çağırıyorlar "bu sefer büyük ustamız baksın" diye, o biraz tatmin...
  19. S

0 aldım, 2700 de sattım. Rodaj bakımından sonra üst kapak contası, yağ filtresi kapağı ve yağ çubuğunun etrafında yağ kaçakları oldu. Bakıma götürdüğümde küçük cc bu normal diyip sırtımı sıvazladı bayi. Ben de sattım. +Hakkaten az yakıyor +Ufak tefek olumsuzluklar yaşasam da her marşa...
  20. S

Başlangıç Olarak Aprillia RS125

aga 13 sene olmuş mesaj yazılalı.. sence hala satılık mıdır :D

Yeni mesajlar