Arama sonuçlarınız

1. S

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

O paraya çok çılgın motorlar var, özellikle triumph grubunda. Bırak şu r25 yada pulsarı, bu ne vizyonsuz yaklaşım. 500k bütçe diyorsun. Yalnız o ameliyatlardan sonra racing işini unut derim, muhtemelen her tarafın ağrır. Tiger sport 660 yada tracer 7 gibi motorlara bak. 4 e atmadan tokatlar o...
  2. S

Tracer 900 vs vfr800x crossrunner

Git ve 30k km de tiger sport 660 bak. Teşekkür edersin.
  3. S

A ehliyetine kadar tecrübe motor

Isteklerin çok biçimsiz. O paraya alacağın motorun top speedi en baba 160-180 civarı, nasıl 140 ile titreşimsiz gitmesini bekliyorsun? Hele ki tek silindirde.. V strom 250 den başka titremeyen motor yok o aralıkta. O yüzden sorunun cevabını 100 yıl da arasan bulamazsın, çünkü yok. Hondanın...
  4. S

Yan Çanta Sorunsalı

Topcase shadtr41 yanlarada shad sh23, orta halli iş görür bi kapasite sunuyor. Topcase baya uygun, 6.1k ya buldum. Yan çantalar da 9k yanılmıyorsam enduroworld de, piyasaya göre çok uygunlar. 3p yan çanta demiri tuzlu kaçıyor sadece, 6.2k o da. 21.3k ya toplayabiliyorum bu şekilde 87lt seti. En...
  5. S

Yan Çanta Sorunsalı

Yılda toplam 1 ay tur yaparım parça parça ama yurt disi alisveris kapandi diye biliyorum ne yazikki. Bez biraz külfetli anladigim kadariyla.. pek pratik de değiller. Istemeye istemeye shad 15k bayilcam gibi duruyor
  6. S

Yan Çanta Sorunsalı

Bez olanlar pek kompakt gelmiyor. Özellikle fermuar değil de kapak sistemi çok rahat ettiriyor. Hem tek bi kilitle çantayı söküp takma vs gözüme çok rahat geldi. Uygun fiyatlı modellerin çoğunda bolca olumsuz yorum var, özellikle forte gt de falan. Ne kadar ekmek o kadar köfte mevzusu ama burada...
  7. S

Yan Çanta Sorunsalı

Normalde ne var ne yok arka seleye sarar gezerdim ama bu sefer artçılı bi uzun yol planım var. Arka çanta olarak SHAD TR41 düşündüm, fiyat/performansı çok iyi duruyor. Yan çanta konusunda ise bi hayli tıkandım. Shad SH23+3P yan çanta demiri 15k yı buluyor. GP 26lt plastik yan çanta+ demiri ise...
  8. S

Altın/ gümüş/ bakır /alimenyom

İlgisi cok acik. Paramiz yok, motor alamiyoruz, kararsızlıktan geberiyoruz alcak olsak da. Binbir birikim yatırımla anca ulaşabiliyoruz çünkü. Sırf yürütme maliyeti saglamlik ve 2. El piyasasindan dolayi Honda garabeti ele geçirdi memleketi ruhsuz motorlariyla. Eğer hep birlikte güzel yatirim...
  9. S

Uzun Yol Tavsiyesi

Ben %90 böyle geziyorum, çok da rahat oluyor. Lastikli kancalardan sarıyorum 3 tane, benden sağlam duruyor. Aerodinamik açıdan herhangi bir olumsuzluğunu hissetmedim 140 a kadar. Daha da basmadım zaten.
  10. S

Uzun Yol Tavsiyesi

Motorun durumu Eğer güvendiğin bi markanın sorunsuz ve düşük km bir modeline biniyorsan, tek ihtiyacın; benzinliklerde satılan lastik tamir spreyi olur. Orta yaşlı-ortalama km li bi motora biniyorsan, debriyaj teli gibi ufak tefek şeyler de eklenir. Şahsen fazlasını aramam ama arayana da niye...
  11. S

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

ADV390 250-300k arası çok temiz düşük km ilanlar var. Kıvrak, güçlü, kaliteli, dolu bi motor. Çinli minli sttir et, gel dinle beni. 250 sini kullanıyorum, cc yükseltmek için satmaya kıyamıyorum. 500cc nakedlarda aradigini bulamazsin uzun yolda. 500nx var, cok mantikli dursa da kullanmadim hic...
  12. S

Kafam patates oldu

Ne yazık ki haksız olduğunu söyleyemem. Bi çin servis travmam oldu, o günlerden sonra servis muhabbetinden çok çekinmeye başladım. Bi dünya para veriyorsun, ortada hizmet yok. Paramız değerli yada zor kazanıyoruzdan ziyade, kapasitem belli. Motoru alırım almasına da, boyumu aşan masraflarla...
  13. S

Kafam patates oldu

Aslında bi gold top Les Paul, bi de USA Precision bass alsam hic fena olmayacak :D Bi malzeme daha eklendi çorbamıza.. Manisa da yasiyorum, izmir disi servis olanagim yok ne yazik ki
  14. S

Kafam patates oldu

Suyumu sıksan çıkacak param bu, üstüne aksesuar al desen alamam :D Param cok olsa 3-5 bakmadan hepsini dener, zevkime uyani elbet bulurum. Tam olarak yaşanacak senaryo:) temiz ve uygun hangini düşürürsem artık, kısmet dicem.
  15. S

Kafam patates oldu

Araştırdığım kadarıyla Triumph kendine has 3 silindir bloğuyla uzun yıllardır kendini kanıtlamış vaziyette. 100k+km lerde tiger 800 kaynıyor ortalık ve hala canlı durumda bakımı aksatılmamış olanlar. Başta sesi ve hissiyatı muazzam duruyor. Ama korlas işte, ah korlas ah yani. Kapısından geçen...
  16. S

Kafam patates oldu

Olmuyo.. parasızlıktan hep
  17. S

Kafam patates oldu

Şu 400k bandı 2. elde çok garip. Tıpkı 20 li yaşlar gibi. 10 yaşına gelmiş 50k km de Africa Twin de alabiliyorsun, düşük km Tracer 7 de. Bi bakıyorum, şu Triumph trident/tiger 660 lar çok dehşet geliyor gözüme. Kalitesi, sesi, sağlam bloğu vs, lan diyorum parça-servis-2. el.. 20k km lerde Hornet...
  18. S

Duke 390 vs 450nk

Motosiklet dünyasının bana kalırsa en it kopuk markası KTM dir. 390 tartışmasız.
  19. S

2 kişinin rahat edebileceği bir f/p motor arıyorum.

Zevk meselesi galiba ya, hiç rahatsız etmedi beni bu dediklerin. Süspansiyonlar arazi için bi tık sert evet ama yola çok iyi yapıştırıyor, virajları çok keyifli. Debriyaj falan da normal hissettirdi yani, bilemedim
  20. S

2 kişinin rahat edebileceği bir f/p motor arıyorum.

KTM ADV 250 öneririm. -180k civarına düşük km bulursun -Performans konusunda bi 250 ye göre müthiş -Şahsen oldukça konforlu. Sele oldukça büyük, ferah iki taraf için de. Artçı temas bile etmiyor. -Ortalama ağırlıktaki hatunlar artçı olduğunda varlığıyla yokluğu bir oluyor, sürmesi zorlaşmıyor...

Yeni mesajlar