Arama sonuçlarınız

1. Bthndmrl

Pcx selektör tuşu

Merhabalar, Pcx için selektör tuşu yapmak istiyorum. Fakat sanayide kimse yanaşmıyor elektronik bu motorlar vs diye (sis farı takıyorlar ama) elektriktende anlamam tek yapılacak şey sol manete bi tuş eklenecek uzun kısa yapacak. Nmax için yapanı gördüm ordan esinlendim. Bunu nası yapmam...
  2. Bthndmrl

Motosiklet en sağ

Merhabalar, Bir yakınım diyor ki, motosiklet en sağdan gider sağ çizginin sağ ya da hemen solundan öyle şerit ortası ya da sol lastik izinden gitmezMİŞ. (Yaşı 46) Her seferinde bunu söylüyor bende diyorum ki motosiklet eğer gidebiliyor ise trafiğin akış hızından 15 km daha hızlı gitmelidir ki...
  3. Bthndmrl

Antalya sürücüleri

Abiler ablalar neden bi buluşma falan ayarlamıyosunuz? Antalya bölümü çok ölü oldugu için buraya yazdım.
  4. Bthndmrl

Honda Smart Key

Sayın ve sevgili motosiklet severler, diğer ülkelerde olan fakat bizim Ülkemizde olmayan anahtar sistemi var (araçlardaki gibi) Bu sistem bizde niye yok? Bizde aynı parayı veriyoruz Hatta İngiltere'de El freni bile var yani arka frendeki aparat değil çekmeli tip. (jikle gibi) Smart key in...
  5. Bthndmrl

Elcik ?

Merhabalar bu ebay da falan satılan altın renk yada kırmızı Rizoma elcik ne işe yarar? Sadece görüntü mü ? Ayrıca ben geçen forumda bir abimizin mondial endurosuna aldıgı sis farlarından bahsetmiş. Sis farının güzel aydınlatması olur mu ? Ve Pcx e takılabilir mi?
  6. Bthndmrl

Ekipman tamam

Öncelikle merhabalar, Eksik olan ekipmanımı bugün tamamladım. Antalya Honda Ataberk Plaza ya teşekkür ederim. Mont oxford airvent 150 € Kaskım vardı ls2 şu 4 yıldız 1 yıldız olayı olan 150 tl Eldiven vexo korumalı kışlık uzun eldiven. 80 tl Dizlik Venom mafsallı dizlik cırt cırtlı. 70 TL 570 tl...
  7. Bthndmrl

Çok mu km yapıyorum?

Merhabalar, Motosikletimi 18 Eylülde teslim aldım şuan 2200 kmlerde sizce çok mu km, her gün kullanıyorum yani malum siteye bakıyorum 2014 model PCXler 6000km civarı yazıyor ne hikmetse iyi sürüşler.
  8. Bthndmrl

Çılgın yağmurlar

Antalyada deli yağmur yağıyor motorum biraz kirli (yağmurda kullanmıştım). Brandam var üstünü örteyim mi yağmurdaa kalsa bişi olur mu? İyi sürüşler.
  9. Bthndmrl

Dedem Vefat etti.

Annemin babası olan dedem rahmetli olmuştur. Sağlıcakla kalın.
  10. Bthndmrl

Antalya kubi kahve evi

Bugün 19-20 saatleri arasında orda cbr r25 falan vardı ayrıca scooterler da vardı eğer burdalarsa bi yazabilirler mi :)) Ayrıca kent ormanındaki pulsar larda yazabilirler. Görüşmüş oluruz.
  11. Bthndmrl

Görmemişin motoru olmuş konu açmış

Abiler özür dileyerek sorum varda Şimdi dün pcx teslim aldım. 1 )130 km oldu fakat ben günde 3 4 kere çalıştırıp gezip yerine koyuyorum. Sonra tekrar geziyorum işte bunun zararı olur mu? 2)ara sıra 60 70 çıkıyorum fakat uzun süreli değil 2 3 sn kadar sonra 40 50 devam bunun zararı nolur? 3)...
  12. Bthndmrl

Sonunda pcxime Kavuştum

S.a merhabalar uzun bekleyişten sonra pcx150 ye kavuştum fotolar gelecek. Antalyadaki arkadaşlara selamlar.
  13. Bthndmrl

Ay başı zamı

Honda sayfasını yeniliyorum yamaha yapmış hondayı bekliyorum 20 dk oldu :(
  14. Bthndmrl

Başka ilden motor.

merhabalar tekrar bugün almak için antalya ataberk e gittik (pcx150) fakat eylül sonuna gelir dedi bizde dedik olan biyer araştıralım düzce ensar ı bulduk (şükür) Fakat otobüsle gelecek bu sürede hasar falan sorunu olmaz dediler bencede olmaz ama sizce mantıklı mı ödeme şekli hesaba havale...
  15. Bthndmrl

Ruhsatımı kaybettim.

İyi sürüşler ben motorumun ruhsatını evde sağlam biyere koydum fakat şimdi ne yaptım ettim ruhsat yok. Yeni ruhsat için ne gerekli ve ücreti ne kadardır. Ve motor satılık ruhsatsız satış olur mu? Teşekkürler Tekeriniz düz bassın...
  16. Bthndmrl

Rolenti :(

Biliyorum forumda çok konu var fakat tam cevap yok actva kullanıyorum bakıma vermiştim 2 ay önce (2000 km oldu ) motor sıcakken ışıkta durunca pıt pıt edip stop ediyor çalışırknde 2 3 sn marş alıyor gaz vererek oda @mengu16 teşekkür ederim
  17. Bthndmrl

Activa arka jant

Merhabalar iyi günler dilerim activanın arka jantı bayağı eğrilmiş 50 60 da biraz sağ sol yapıyor tabi haliyle eski. Ben bunu güvenilir bir siteden mi alayım yoksa antalyada orjinalini satan var mıdır 100 tl komple var göbek artı jant normal mi (motosikletparcaları.com)
  18. Bthndmrl

Scooteri eledim.

S.a yine velet olan ben :) nmax pcx derken vazgeçip mt 125 düşündüm sizce 17 yaşında olan bana olur mu? Tekeriniz düz bassın.
  19. Bthndmrl

Activa yağ boşaltım

Merhabalar ben çaylak kardeşinize activanın yağ boşaltım yerini gösterebilecek var mı rica etsem? Nette aradım fakat yok elim alet tutar
  20. Bthndmrl

Pcx hakkında

Merhabalar aranıza yeni katıldım kendimi tanıtayım yaşım 17 185 boy 100 kiloyum öğrenciyim activa kullanıyorum (satılık) 30bin km yi geçtim. Ve pcx i yolda gördüm cok hoşuma gitti ve almak istiyorum (125 150) bütçem var fakat bana uygun mudur? Dip not: activa 67 binde bakımları düzenli yapıldı...

Yeni mesajlar