Arama sonuçlarınız

1. M

Ne almalıyım?

40 a drifti satsan 120bine 1000-10000km arası rahat bulursun daha fazlasını alma bence
  2. M

Kask Önerisi

Rapid tabiri caizse en dandik modeli ls2 nin onun yerine aynı markanın stream evo veya stream 2 modelleri koruma açısından daha iyi onun dışında hjc c10-c70n bakabilirsin mt revenge 2 alabilirsin bilindik sitelerde 5700 e falan satılıyor sharptan 5 yıldızlı bu sitede...
  3. M

Bu ilan dolandırıcı mı?

O aşar şuan beni maksimum 150 civarı bir şey bakıyorum
  4. M

Bu ilan dolandırıcı mı?

Bajaj modellerine bakıyordum ikinci el temizleri 110-120 bandında bunu sıfır görünce bir aklım çelindi
  5. M

Bu ilan dolandırıcı mı?

2024 nakitleri 140-150 bandında
  6. M

Bu ilan dolandırıcı mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cfmoto-carina-cars-dan-2023-clx-aksesuarli-ilk-faturali-sadece-nakit-1240444205/detay Firmanın başka ilanı yok başka sitelerde de aynı ilan dışında yok arayasım var ama şüphelendim
  7. M

Sıfır Arora ARS 200 mü ikinci el Hint mi?

Her türlü öneriye açığım kafam çok karışık 130 bin TL civarı nakitle veya taksitle ne alayım ns ve rs 200 ün tipi hoşuma gitmiyor d250 f250 n250 daha güzel geliyor
  8. M

Maksimum 130 çıkar nakit
  9. M

https://arora.com.tr/ars200-tr-398 108bin 12 ay vade farksız taksit bu motor. Bajaj Hero gibi markalar gerçekten kaliteli mi yoksa Çinliden çok bir farkları yok mu. 3-5 sene sıkıntısız kullanılabilir mi? İkinci ellerine 100-130 bin verilir mi?
  10. M

Kask Öneri

Kask iyi alınır. Biraz ağır olduğunu yazmışlar dene önce.
  11. M

Almayı düşündüğüm ekipmanlar nasıl

Eyvallah çok teşekkürler
  12. M

Ustanın ismini söylesene bir iki tane 2. el ilan hoşuma gitti ama pek anlamadığım etrafımda da motordan anlayan olmadığı için cesaret edemiyorum
  13. M

Eyvallah gördüm o mağazayı instagramda bir uğrarım
  14. M

Babaeski'deyim burası da Burgaz'la aynı dediğin mont mont için ayırdığım bütçeyi aşıyor 5-6k civarı başka alternatif biliyorsan bakabilirim.
  15. M

Kırklareli de yaşıyorum idare ederim gibi duruyor ama varsa başka öneri değerlendireyim
  16. M

https://www.trendyol.com/mt/revenge-2-solid-a11-gloss-black-seffaf-vizorlu-kask-p-877436835 kullanıcısından yorum almak güzel oldu link yasak mı bilmiyorum ama bunu almayı düşünüyorum kask olarak sharptan 5 yıldız almış 22.06sı da var
  17. M

İlk motor öneriniz ne olur ?

Racing değil model naked/roadster olarak geçiyor
  18. M

İlk motor öneriniz ne olur ?

Ben de yeni başlayacağım motora sizin kadar bütçem olsaydı temiz bir Honda CB250R alırdım tipi vs çok hoşuma gidiyor.
  19. M

Nakit veya 2.el 100bine kadar 12 taksit 160bine kadar 200-250cc başlangıç motoru tavsiyesi

Scooter yok listede RTR naked olarak geçiyor evet ama sürücü ve yolcu koltuklarının nispeten dik-düz ve büyük olması açısından aradığım şeye uyuyor. Dominarı beğeniyorum ama vites muhabbeti canımı sıkar.
  20. M

Temu hakkında hiç bilgim yok en fazla ne kadarlık alışveriş yapabiliyoruz ve ne kadar sürede geliyor?

Yeni mesajlar