Arama sonuçlarınız

1. M

İlk motorum Bajaj Pulsar F250

Dikkat etmedim sürüşe çıktığımda ederim sizin için ama devir göstergesiyle işiniz yok redline a gelince turuncu bir ışık yanıyor hız göstergesinin sağ üstünde oradan anlıyorsunuz vites atmanız gerektiğini zaten ona gelmeden önce sesten de anlaşılıyor bariz bir şekilde.
  2. M

Eksikliğini hissetmedim araştırdığımda diğer kullanıcı yorumları da bu şekildeydi
  3. M

Hayır oturuş pozisyonu dik
  4. M

Alma sebeplerimden biri bu 2017 civarı motora başlayacaktım CBF150 ye karar vermiştim ama o dönem hem aile baskısı hem de Barkın abinin vefatı özellikle Barkın abinin olayı etkilemişti beni vazgeçmiştim. Sonra işte yine içimde bir şeyler dürtünce artık dayanamadım CBF150'nin modern haline...
  5. M

Bu süreçte belki 20'den fazla seçeneği değerlendirdikten sonra en son kararım bu oldu ve aylardır yağmur yağmayan şehrimde sağanak şeklinde başlayan yağmurda 40km sürerek evime getirmeyi başardım.
  6. M

Türkiye'de Motosiklet Sanayisi Neden Oto Sanayi Kadar Gelişemedi ?

Günümüzde bile Türkiye deki araç trafiğinin sadece %20 sini motosikletler oluşturuyor geri kalan %50 araba %30 da otobüs kamyon vs bunların hepsini araba kategorisinde toplayabiliriz aslında böylece %80 e %20 gibi bir oran oluyor geçmişte çok daha azdı bu oran o yüzden araba sanayi kadar...
  7. M

Barrossa Motor

Kalitesini bilmem ama yanlış stratejiyle piyasaya girmişler bu şekilde Türkiye piyasasında tutunmaları imkansız herhangi tutacak uygun fiyatlı kaliteli ya da az sorunlu 125-250cc arası bir iki modelle kendini insanlara tanıtmadan pahalı bir 125 lik scooter 2 tane 600lük sanırım racing ve cruiser...
  8. M

70 bin tl altı motorsiklet önerisi?(2025)

Ufak tefek sıkıntılarını düzeltirim vida cıvata falan sıkabilirim diyordan mondial xtreme max 200i. İkinci el tvs apache veya raider de işini görür
  9. M

Ehliyetim olmadan zorunlu trafik sigortası yaptırabilir miyim?

Tam olarak bu şekil tereddütlü bir cevap aldığım için chatgpt den buraya sorma ihtiyacı hissettim :D
  10. M

Scooterda ruh yokmuş(ya da ben öyle sanıyorum)

Peki hocam yine de dediğiniz şeyler hemen olacak şeyler değil farklı hava koşullarını tecrübe etmek için bile en azından 1 sene lazım
  11. M

Benim bakış açımda 5 sene markete gidip gelen eleman daha tecrübelidir çünkü 5 sene trafik tecrübesi vardır araçların yayaların hayvanların her türlü hareketini tecrübe etmiştir ve bu bence pist kapalı alan veya 15 dakikada 2 aracın geçtiği yollarda edinilen tecrübeden daha büyüktür onun dışında...
  12. M

Bu işi bilen tecrübeli insanların söylediği şey bu siz de biliyorsunuz düşük veya orta cc ile tecrübe edinilmesi tavsiye edilir ben de bunun bu süre civarında edinileceğini düşünüyorum.
  13. M

Vitesli daha zor olsa da tam hakimiyet sağlar sürücüye scooter gibi ani tepkileri olmaz gideceğin maksimum hızı vitesle ayarlayabilirsin tabi bu söylediğim 400-500 cc ye kadar geçerli yoksa 700 lük 1000 lik falan 1.viteste 150-200 kmh yapan motorlar da var onları alacak adamların da en azından...
  14. M

Araba ehliyeti de yok bende :D umarım dediğin gibi oluyordur
  15. M

Ehliyet sınavım 2 hafta sonra bir iki güne ikinci el motor alacağım anlaştık ama araştırdığımda sigorta olmadan satış olmuyor diyor ehliyetsiz sigorta da olmuyor diye biliyorum nasıl olacak bilen var mı?
  16. M

Motoru yapılmış motorsiklet

Nerede kimin nasıl yaptığına göre değişir. Güvenilir bir yerde düzgün bir parçalarla düzgün bir ustanın elinde yapılmışsa alınır, neredeyse sıfır motor niyetine kullanılır.
  17. M

Kısa boylular için motosiklet hk.

Chopper/Cruiser modellere bak ama bunlar da ağır makinelerdir ve gidonlarını kendine göre ayarlatman gerekebilir.
  18. M

Hangisi?

Sanmıyorum eğitimde Yuki'nin 170cc bir modelini veriyorlar iki kere çevre yoluna çıktık 105 kilo benzinle 115 olsun çevre yolunda aldığı rüzgardan sağa sola uçacak gibi hissettiriyor hiç sevmedim ağırlığın nispeten bunu azaltacağını düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum
  19. M

Hangisi?

140
  20. M

Hangisi?

İlk motorum olacak ama uzun ömürlü olsun istiyorum hemen değiştirmeye niyetim yok. Haftaya cuma gününe kadar karar vermem lazım. NS veya RS istemiyorum.

Yeni mesajlar