Arama sonuçlarınız

1. M

Önerilerinizi Bekliyorum.

Boy kilo ne?
  2. M

Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler

Çukurpınar'dan gittim gerçekten sıkıntılı bir yol düşük hızda dikkatli gitmek lazım
  3. M

Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler

Düşünen arkadaşlar için öncelikle yol bozuk bol çukurlu bol taşlı kumlu dar gidiş-gelişli bol virajlı bir yol ama kesinlikle değer mükemmel bir manzaraya sahip kendinizi vahşi doğanın ortasında hissediyorsunuz. Yemekler içecekler güzel ve pahalı değil ihtiyacınız olan her şey mevcut. Yeni...
  4. M

125 CC Motor Önerisi Bütçe 70 K

2.El Superlight 125 bakabilirsin hızlı değildir fakat şekli şemali güzel motordur
  5. M

Kask çeşitleri hakkında detaylı bilgi talebi

Güvenlik olarak kapalı(Full face) > çene açılır > yarım kask. Bence çene açılır ve yarım kaskların motordan indikten sonra kaskı çıkartmadan daha ferah yürüme imkanı sağlaması dışında bir makarası yok çünkü sürüşteyken yüzümüze gelebilecek tehlikeli şeyleri geçtim motor üstünde yazın sinek böcek...
  6. M

QJ moto srk250 vs cf moto nk250

İlla ikisiyse parçasının daha kolay bulunabilir olmasından ötürü NK derim ama SRK çift silindir olduğu için daha titreşimsiz daha iyi bir motor olduğunu düşünüyorum.
  7. M

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  8. M

Kullandığım ekipmanlar ve tecrübelerim

Kask-MT Revenge 2s: Sharp 5 yıldızlı Dot'u ECE'si olan alabileceğiniz en uygun fiyatlı kask sanırım bu hissiyat olarak da sağlam hissettiriyor. Kalıbı biraz dar bir kask padlerin esneme sürecini çekmek istemiyorsanız bedeninizin 1 beden büyüğünü almayı tercih edebilirsiniz. Onun dışında temel...
  9. M

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

Arada sırada da olsa uzun yol yaparım deniyorsa minimum 200cc alınmalı bence ben 250 ile başladım iyi ki de öyle yapmışım şehir içi için çok yeterli aynı zamanda alıştıktan sonra hiç yorucu değil (benim motorum 170 kilo) dur kalklarda park manevralarında iterken çekerken bisiklet gibi geliyor...
  10. M

Hangi lastiği tercih etmeliyim?

Çok tecrübeli bir motorcu veya lastik profesörü değilim ama benim F250 de Michelin Street Pilot takılı 6bin kmdir kullanıyorum lastik de 11bin kmde ve çok memnunum yaz kış yağmur çamur demeden kullandım ıslak asfaltta ufak tefek yatırmalarda bile kaydırma yaşamadım çok bozuk yollarda kullandım...
  11. M

Bana çapır bulun

Royal Enfield hakkında ne düşünüyorsun?
  12. M

Bana çapır bulun

Çocukluktan beri en çok kullanmak istediğim motor türü cruiser o dönemlerden kalma Dragstar oyuncağım hala duruyor bakalım bayramdan sonra motorumun 10bin bakımını yaptırıp ilana koyacağım sonrasında kararımı vereceğim
  13. M

Bana çapır bulun

Mekanik aksam bir şekilde çözülür de kaza durumunda depo arka çamurluk stop far vs lazım olduğu zaman hiç bulunmaz herhalde?
  14. M

Bana çapır bulun

A2 ye uyan çanta sissy bar siperlik vs takmaya uygun/yakışacak şehir içi yormayacak uzun yolda rahat ettirecek servis parça sıkıntısı çektirmeyecek bir şey 500k kart limiti var. CFMOTO CLC 450 hafiflik ve fiyat bakımından hoşuma gidiyor fakat markadan ve modelin devamının gelip gelmeyeceğine...
  15. M

Yeni Zontes 368G

Kağıt üzerinde güzel motor ADV 350 den de özellikleri iyi fakat gerçek öyle olmuyor bu klasmanda motor alacak adam gider Dominar 400 alır geçer illa scooter istiyorsa gider 2.el ADV 350 alır geçer çünkü kendini kanıtlamış motorlar bu fiyata bu motoru satmak istiyorsan ekstra bir şeyler sunman...
  16. M

Dominar 250, n250, ns200 hangisi daha mantıklı

2 defa F250 ile günlük 300 km lik tur yaptım düzde 120-125 yokuş ta 110 civarı yokuş aşağı yollarda 130+ gidilebiliyor sakin karakterli bir sürücü için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Yoruldum mu derseniz açıkçası yaya olarak dışarıda 3 saat aktif vakit geçirsem anca o yorgunlukla eşittir...
  17. M

Dominar 250, n250, ns200 hangisi daha mantıklı

Zevkler renkler tartışılmaz fakat N250 ye karar kılarsan F250 ye de bak imkanın varsa canlı da gör N250 den görünüş olarak daha kalıplı daha çekici görünen bir motor görünüş dışında diğer her şeyi aynı zaten.
  18. M

Artçı konforu yüksek motosiklet arıyorum. CLC450?

İzlettim videolarını anlatıyorum da şimdiye kadar pek başarılı olamadılar yıldım bir tık sağa sola çekmelerinden beni :D
  19. M

Artçı konforu yüksek motosiklet arıyorum. CLC450?

Ben çok memnunum motorumdan da annem ve arkadaşlarım memnun değil yüksek geliyor çarşıya markete götürürken binerken inerken çok zorlanıyorlar.

Yeni mesajlar