Arama sonuçlarınız

1. Hon

50cc motorun Yağ ve Benzin kaçırması

merhaba iyi günler dün 2 bağlantıda ki contaları sanayide kestirip usta taktı fakat resimde görülen bağlantı contalarından yağ ve benzin kaçırıyor ( Motorun pistonu 0,50 kaldırmıyor , gaz yemiyor sonradan geliyor , yokuş çıkmıyor , silindir bölmesinden duman gelme ,aşırı ısınma bu problemleri 5...
  2. Hon

Yamaha Chappy 50cc için Piston boyutu önerisi önemli bir sorun

Merhaba iyi günler Yamaha chappy 50cc bir motorsikletim var. Haftalardır bu forumda bilgi almak için burda bulundum bilgilendim de ve Motoru sonunda yaptırıp çalıştırdık.. 0,50 yeni bir piston alıp tamircinin yanına vardım. Fakat sorun şurda başlıyor ; motorun gücü yetmiyor , gücü sonradan...
  3. Hon

Pistonun üstünde yazan sayı ne ifade etmekte

Merhaba iyi günler , pistonun üzerinde yazan numara ( resmi gönderiyorum ) 50 ne demek oluyor , ve de birde 0,50 yazanları var 0,50 fark demek ama sadece 50 yazması ne hangi ifadeyi belirtmekte ? yoksa ikisi de aynı anlamı mı taşıyor ?
  4. Hon

Pistonun 0.25 - 0.50 fark ile kullanılması 50cc motor için

Herkeze Merhaba Silindir çapı 40mm - Silindir yüksekliği 39.7mm Sıkıştırma oranı 6.6:1 olan 50cc değerinde motoruma 0,25 - 0,50 - 0,75 fark ebadında piston kullanmanın farkı ne olabilir. Hangi fark değerleri motor , silindir için daha uygun olur bu konuda bir bilgim yok.
  5. Hon

50cc Silindir göbeği iç ve dış yüzeyini temizletmek için ne yapmam gerekir ?

Herkese Merhaba YamahaChappy 50cc özellikte bir motorsıkletim var. 2,el zarar görmemiş bir silindir satın aldım , fakat iç yüzeyini nasıl temizlettireceğim ve dış yüzeyinde peteklerde pasımsı yağımsı bir tabaka var önemli olan pistonun yuvası ne yaptırabilirim iç yüzeyi zarar görmeyecek şekilde...

Yeni mesajlar