Arama sonuçlarınız

1. T

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

herhangi bir motosiklet sürmek > spor performans lüks zattiribilmemne araba sürmek.
  2. T

Kışlık eldiven hakkında...

benim motorda elcik koruma yok tüm kışı yazlık eldivenle geçirdim ellerim eldivenin içinde pişiyordu sıcaktan problem yaşamadım. çok da elzem değil bence ama takma imkanı varsa faydalı olur.
  3. T

Kışlık eldiven hakkında...

o paranın yarısının yarısına elcik ısıtma al yazlık eldivenle bile ellerin üşümez
  4. T

MT07 Far sorunu

wd40 elektroniğe sıkılmaz onun yerine yağsız kontak spreyleri oluyor onu sıkabilirsin onun dışında wd40 falan sıkma sakın ama bence kurumuştur kaç gün oldu
  5. T

hiç arkadaşım kalmadı

bence al yalnız ve depresif olacağına yalnız ve mutlu olursun çıkar kafa dağıtırsın o bile yeter
  6. T

MT07 Far sorunu

benim de başıma geldi sağanak yağmurda sürdüm ertesi gün binince ampül patlayıverdi muhtemelen soket su almıştır sökebiliyorsan söküp kurut bir şekilde sökemiyorsan da bekle bence ledi yakarsa ciddi masraf
  7. T

CF MOTO 450 SR Kafa sallama sorunu

bu motor ilk çıktığında bu sorun vardı epey kişi şikayet ediyordu çoğu insan lastikleri değiştirip sorunu çözdü üzerindeki orijinal cst lastiklerden dolayı yapıyor diye biliyorum.
  8. T

Soğuk ve rüzgara karşı eldivende Goretex mi, 3 mevsim mi?

önce elcik ısıtma al muhtemelen elcik korumaya ihtiyacın olmayacak bu aylarda yazlık 4riders eldivenlerle sürüyorum ellerim yanıyor sıcaktan. en iyisini almana bile gerek yok ben 500 liralık monero marka kullanıyorum aylardır sıkıntısız çalışıyor.
  9. T

Soğuk ve rüzgara karşı eldivende Goretex mi, 3 mevsim mi?

elcik ısıtma tak yazlık eldivenle bile üşümezsin bunca zamandır neden takmadığıma üzülüyorum her açtığımda.
  10. T

250cc’den sonra gecilecek A2 motosikletler

değerini kaybetmeyecek alırken satarken zorluk yaşatmayacak eli yüzü düzgün bi japon motoru almak en mantıklısı 18600 de duke her türlü şeyi yapabilir kullanıcıları ekseriyetle tekerci yanlamayı seven arkadaşlardan oluştuğu için o kumara girmeni önermem.
  11. T

Kışın kask buğu sorunu

tıraş köpüğünü al vizörün iç kısmına sür fazlasını kuru peçeteyle temizle epey gidiyor o arada da duruma göre pinlock alırsın
  12. T

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

bedel ödendi storyleri atıldı mı?
  13. T

motosiklet gostergesi degistirilirse km sıkıntı olur mu?

muayene ve çevirmelerde sıkıntı olmuyor ama göstergeyi değiştirince km sıfırlanıyor dediğin gibi
  14. T

seleye oturan sokak kedisi problemi

beton dökelim abi o kadar uğraşana kadar motor hiç gözükmez kedi sorunu çözülür
  15. T

Kışlık rüzgar geçirmez korumalı eldiven? 10k civarı

eldiven bilmiyorum ama yoksa elcik ısıtma aşırı işlevsel bu zamanlarda ekmek almaya gitsem bile açıyorum. elimde yazlık eldiven hatta hiç eldiven olmasa bile ellerim sıcak oluyor.
  16. T

Japonlar için tehlike çanı çalıyor Voge RR500S 4 Silindir

montajlayan usta kendi imzasını bırakmış
  17. T

Honda ve Yamaha'nın yüksek fiyat politikası

uzun adam sağolsun çok fakirleştik başka pek bir açıklaması yok
  18. T

Trafik Polislerin Saçmalaması

ülkenin her yerindeki çürüme ve usülsüzlükten trafik polisleri ya da diğer herhangi bir meslek nasibini alıyor üzerine çok düşünmeye gerek yok. bence bir şey çıkmaz diye düşünme gerekli yerlere bildir pandemi zamanında kask varken maske takmadığım için ceza yedim ardından iptal başvurusunda...
  19. T

Piskiyatrik Tedavi - Motosiklet

bu araştırmalar çayır çimen kuş uçmaz kervan geçmez avrupa yollarında mi yapılmış? gelsin türkiye'nin herhangi bir şehrinde sürsünler bakalım

Yeni mesajlar