Arama sonuçlarınız

1. oialdemir

Turbo Şarj ve Eco Boost // 500 CC Scrambler // Çalıntı İçerik

Adamlar hem video mu çalmış. Hemde doğaçlamış. Litrelik motorlar ile gidiyoruz diye sanırım. Benim motorda Turbo Şarj ve Eco Boost varmış. Keşke olsa kardeşim :) Neyse lütfedip şikayet ederseniz seviniriz efendim :) Yalancı Channel Benim Youtube Kanalı...
  2. oialdemir

HAVALAR SOĞUK AMA VİDEO SICAK ( TRAVERTENLER, FRİGYA, ANTİK TİYATRO )

Bu videoda geçen yaz yaptığımız gezinin Pamukkale bölümü var. Size Frigya Hierapolisini, Travertenleri ve Antik Havuzu göstermeye çalıştık. Bizim için gezinin en çok keyif aldığımız kısmı burası oldu. Bir sonraki bölümde Şirince var :)
  3. oialdemir

Benelli 752s - İlk İnceleme

Tam olarak MT07, Z650, CB650F, SV650a ve Monster 797 nin rakibi olarak üretilen 752s' in ilk inceleme videosu geldi. Bakalım ülkemizde MT07' den ucuza satılacak mı ?
  4. oialdemir

2018 Model Benelli Leoncino 500 ABS

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-leoncino-henuz-turkiye-de-tek-629691151/detay İlan No 629691151 Teknik Özellikler. Maks. Güç 47,6 HP @ 8500 rpm Maks. Tork 45 Nm @ 5000 rpm Euro 4 uyumlu // A2 ehliyet ile kullanılabilir. 120/70- R17 ÖN LASTİK ( Pirelli Angel...
  5. oialdemir

Ducati Monster 821 İncelemesi // İkinci elde hangisi 821 mi MT09 mu ?

112 HP - 89 Nm güç, 180 kg kuru ağırlık ve bol eğlenceli 2 silindir :) Bike : Benelli Leoncino ABS Camera : Gopro Hero 5 Black Facebook : https://www.facebook.com/oialdemir Instagram : https://www.instagram.com/oialdemir/ Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCZc0TCiELJ_fGPwzvvnxWRg
  6. oialdemir

City of Gods - Istanbul Bosphorus - Benelli Leoncino 500 ABS [Onboard]

Güzel bir pazar sabahı İstanbul Boğazını birde benim gözümden görün :)
  7. oialdemir

Honda 2019 CB650R

Honda CB650F ile iyi bir satış performansı sergiledi, ancak stil ve teknoloji açısından biraz “sıradan” idi. Honda, bunu tamamen yenilenen CB650R ile değiştirdiğini söylüyor. 2018'de Honda CB125R, Honda CB300R ve Honda CB1000R ailesini neo retro çizgileri ile yenilerken CB650' yi bir sonraki...
  8. oialdemir

Benelli Global Lansman 2018 Bali Endonezya. 752S, 502c,302s ve TRK251

Benelli Global Lansman 2018 Bali Endonezya. Avrupa' da satışlarını arttırmak isteyen Q.J. Benelli Çin' den avrupaya ürün göndermenin maliyetli olduğuna karar vermiş olmalı ki geçen yıl Antep' e fabrika kurma fikri hayata geçmek üzere. Tesisin bitmek üzere olduğunu öğrendik. Bir çok ürün bantta...
  9. oialdemir

Eicma' ya Doğru - Yeni 2019 ZX-6R

Kawasaki, 2019 ZX-6R modelinin ilk detaylarını paylaştı. Firmanın, ilk kez 2002'de ürettiği ZX-6R, 636cc sıralı dört silindir motorunu koruyarak, yeni Euro4 uyumlu versiyonu geliştirdi. Üç modu var. Birde quick shifter' a sahip. Bunun yanı sıra, yeni göstergesi dolu dolu hale gelmiş. Aslında...
  10. oialdemir

Eicma' ya Doğru - Yeni 2019 R25

Yamaha, YZF-R125 ile superbike pazarının giriş sınıfına liderlik ediyor ve 2019' da bu modelin daha güçlü bir versiyonunu çıkarıyor ve şimdi firma yeni YZF R25' i yıl ortası için onayladı. Yamaha’nın A2 Lisansa uygun R25'i için yeni bir tasarım. Büyük abisi R1' den esinlenildiği çok net...
  11. oialdemir

2019 Honda CB650R ( Neo Retro Makyajlı CB650F )

Honda 2016 Eicma' da gösterdiği konseptlerden sonra CB ( City Bike ) ailesinin çehresini değiştirmişti. Sıra ortanca oğlana gelmiş olacak ki CB650F nin de kasası modern klasik bir hal almış. Ne diyelim heyecanla Eicma 2018'i bekliyoruz efendim :) ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41...
  12. oialdemir

Kulak Pasınızı alrırım :) Benelli Leoncino 500 ABS [Onboard] - Exhaust Sound No Wind

Leoncino ile erken saatlerde Bahçeköy yolu. Müzik gibi ... ]
  13. oialdemir

Peugeot' dan iki yeni MOTOSİKLET konsepti geldi.

Peugeot, Intermot Motorcycle Show ile aynı hafta içerisinde Paris Auto Show ' da iki yeni motosiklet modeli tanıttı. Uzun zamandır scooter dışında iki tekerli araç üretmeyen Peugeot açıkcası beni şaşırttı :) Güzel çalışmalara benziyorlar. Günümüz tasarımları takip edimiş. Herkes Neo Retro...
  14. oialdemir

BİRAZCIK EGE // BÖLÜM 2 // SALDA GÖLÜ // LEONCINO

Bu bölümde Salda Gölüne motosiklet ile giderseniz neler yaşayabileceğinizi anlatmaya çalıştım. Ayrıca bende bu suyun rengini, temizliğini anlatacak edebi külliyat yok. İyi seyirler efendim :) ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52...
  15. oialdemir

Nuh tufanı // Merter gölünde motosiklet sürmek // sağanak yağış ( video )

08.09.2018' tarihinde İstanbul' daki sağanak yağışta mahsur kalan motorcular içerir. Bende sığınacak yerleri geçtikten sonra artık geri dönemeyeceğim için bu fırtına sürmek zorunda kaldım. Ortaya ilginç ve farklı görüntüler çıktı. ( Suya batan motosikletler, köprü altında kalan araçlar, göle...
  16. oialdemir

YAĞMURU YARA YARA GITMEK. SUDA YATAN VE YÜZEN MOTORLAR

https://www.instagram.com/p/Bndw_lSH0Cj/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1f775i3l8vkok https://www.instagram.com/p/BneeZfPnjZg/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1cbc7qukwvo4d
  17. oialdemir

BİRAZCIK EGE // BÖLÜM 1 // SALDA GÖLÜNE SÜRDÜK // MOTOSİKLET İLE 1 GÜNDE 700 KM

Eşim ile çıktığımız turun ilk bölümünü ekledim. Bu serinin ilk videosu ve uzun bir günlük sürüşü içeriyor. Özellikle artçı ile 700 gitmek biraz yordu. Ama Salda Gölünü merak ettiğimiz için katlandık diyelim :) 3-4 kez mola verdik. Benzin aldık, atıştırdık ve dinlendik. 10-15 dakikalık bu molalar...
  18. oialdemir

500 cc ye Çığlık Attırmak :) El Yapımı Salyangoz Boru

Katalitik konventörü söktük ve salyangoz boru yaptık. Kendi susturucusu ile harika bir ses yakaladık :) ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ---------- Daha önce burada konuşmuştuk. Ama dayanamadık yaptırdık :)...
  19. oialdemir

HANIM ile 1850 KM YOL GİTMEK // ROTA // HAZIRLIKLAR

Merhaba değerli forum üyeleri, Eşim ile çıkacağım bu seyahatte konaklama ve rota üzerinden fikirlerinize açığım. Bu rota üzerinde '' aman şurada kesin geç, burada kal güzel yerdir '' diyebileceğiniz şeyleri lütfen yorumlara yazın :) 1. Burdur Salda Gölü 2. Denizli 3. Kuşadası 4...
  20. oialdemir

Tatlı Tatlı Gazlayarak // Fransızlar // Şarap ve Peynir // Sahil Yolu

Madem güneş tepede mecburi çıkıyoruz bari eğlenelim değil mi ?

Yeni mesajlar