Arama sonuçlarınız

1. I

Rektefe ghören motor dikiş tutar mı?

Tamamen ustaya bağlı. Fabrikasyon tork değerlerine dahi uyarak toparlanan bi bloğun fabrikadan çıkmış motordan farkı olmaz. Benim elim sentil mantığıyla toplanan motorda en baba kalite malzeme de kullanılsa saatli bomba gibi olur.
  2. I

Motorumuzda daima taşımamız gereken alet - edevatlar nelerdir?

Malzeme olarak yok. Fitil şeklinde lastik tamir kiti, bütçenize uyan kompakt boyutlu herhangi bi kompresör olabilir. Avadanlığın içeriği size kalmış, ben cb250rda işime yarayabilecek alyan takımı, amortisör anahtarı, düz ve yıldız tornavida ve bikaç açık anahtardan oluşturdum.
  3. I

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Servise yağın 10w30 konulması konusunda isteğinizi beyan edin, kabul etmezlerse honda türkiyeye şikayetinizi belirtin. Ankara tansoyda hondanın 10w30 yağı yoktu ama bunu kesinlikle istediğimi belirttiğimde motulün şişesini önüme getirip onaylatıp fazla kalan yağı da geri veriyolardı. Bunu...
  4. I

CBF 150 almak mantıklı mı?

Hocam temizliğini anlayabilmeniz için bolca başlık var, oradan fikir edinebilirsiniz hiç tecrübeniz yoksa.
  5. I

80.000 TL Civarı 2. El vitesli 125 cc Tavsiyesi

Tvs raider 125
  6. I

CBF 150 almak mantıklı mı?

2017 belki alınabilir temizi, harici alınmaz.
  7. I

Motorumuzda daima taşımamız gereken alet - edevatlar nelerdir?

Lastik tamir kiti, küçük şarjlı kompresör ve avadanlık.
  8. I

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Maalesef bunu yetkili servisler bile yapıyo, kullanım ve servis kılavuzuna aykırı yağ konuluyor, sonra yok krank sorunu kronik yok çok yaktı yok talaş var yağda vb birsürü sorun sayılıyo ve suç motora yıkılıyor. Ma veya ma2 olur bunlar olmasın yazmıyor kitapçıkta, orayı yanlış okumuşsunuz ama...
  9. I

Yenilenen Honda PCX125 Türkiye'de Satışa Sunuldu..

Bütün dünyada tutuyo ama biraz fazla tutuyo. Tamam arabada dolu paket boş paket yapın da motorda yapmayın ya. Aynı modelin bi ton türevini çıkarıyolar, 1 tane xmax olsun bütün özellikleri koy yani, pcxte bile dx çıkardılar şimdi, motosiklette buna karşıyım ben.
  10. I

Yenilenen Honda PCX125 Türkiye'de Satışa Sunuldu..

200bin lirayı 125lik scootera vereceksem o motor peugeot pulsion 125 allure olur, piyasa falan da umrumda olmaz yıllarca binerim. Kalitesi pcxten fersah fersah yukarda.
  11. I

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Çok pahalanmış demiştim ama bunu görünce rahatladım, gelebilirsem 1 gün yeterli bana.
  12. I

Aralık ayı için hangi motorun fiyatı avantajlı? Euro 5.5 öncesi

Görüyorum ve artırıyorum, forza 1milyon olacak.
  13. I

Çinli 125CC Yol İçin Tavsiye ve Önerileriniz

100 git bi çay iç kalk 100km gel şiklinde hava almalık sürüşler yaparım. O kmleri gitmeyecek motor çok az bence.
  14. I

Motosikleti bırakmak kararı

Alttan alttan geliyor aslında o his. Çok kısa sürede çok uzun kmler yaptım, tamir bakımına kadar öğrendim işi. Ama artık yıkamaya zincir yağlamaya bakıma bile heves etmiyorum, önceden hevesle zevkle yapardım. Fakat öte yandan bıraksam komple arabaya dönsem trafik 2x, bakım yakıt giderleri 3x...
  15. I

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Abs gereksiz diyenlerin halen absnin çalışma mantığını öğrenemediğini düşünüyorum. Abs zaten tekerin kayacağını anladığı anda devreye giriyor, yani abs olmazsa teker kayacak ve düşeceksin(ön teker için söylüyorum). Ön teker tutuşu kaybettikten sonra kazayı kurtarmak tecrübeyle alakalı değil...
  16. I

125cc racing alanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tarz meselesidir, o o şekil biner, şu şu şekil biner, herkesin motoruna kimse karışamaz diye düşünüyorum.
  17. I

Boykot Ediyor musunuz

Sorun burda sadece boykota katılmak veya katılmamak değil. Tabiki yerli malı olsun herşey kim istemez? Ben isterim şahsen. Ama dönüp hayatımıza baktığımızda çamaşır deterjanı alalım yerlisinden diyoruz, temiz yıkamıyo para çöpe gidiyo uğraştırıp duruyor. Motor alalım yerli olsun diyosun, adam...
  18. I

İkinci el motor alırken nelere dikkat etmem gereki?

Öyle insana can kurban zincir feda olsun. Motor da güzel üzmez zaten pek, yeni rtr200leri çok beğeniyorum.
  19. I

İkinci el motor alırken nelere dikkat etmem gereki?

Maddeler yerli yerinde, kesinlikle güzel liste. Eklemek istediğim şey hepsinden önce alınan insana bi bakmak lazım.
  20. I

Uzak Durduğunuz Motorlar...

Heryerinde abuk subuk sticker olanlar, çakma aftermarket egzozlular, hasar kaydına sigorta şişirmesi gırtlak dolu ciğerli kalp kırarım astsubayın komşusundan vs dalyarakça(küfür değil altın elbiseli adam açıklıyor) yazılar yazanlar, orjinalinden daha kalitesiz parçalar takanlar, kuyruk iptali...

Yeni mesajlar