Arama sonuçlarınız

1. I

Lastik tavsiyeleri

Hocam umrum değil, yaşı falan da önemli değil zaten kafası lisede kalmış laf sokma yarışına giriyosa. Ben saldım yazsın dursun kendi kendine. Filmin koptuğu noktayı açıklayacak olursam elimde böyle bi bilgi var, evet şuan ben de bulamıyorum niye bilmiyorum fakat adım gibi hatırlıyorum, çok...
  2. I

Selçuk un Honda ya koyduğu posta!

Videoyu izlemedim de, zamanında benelliden test motoru alamadığı için trk502yi inceleyip taşlamıştı. Ara ara yapıyo bunu demek ki. Halbuki revolt rm5 gibi dünya çapında beğenilen harika scooter için hiç böyle kötüleme yapmamıştı. Harika bi scooterdı, yoksa değil miydi? O kadar çok insana motoru...
  3. I

trafik polisleri masum motorculardan ne istiyor ya

Hocam bi kere kafadan masum motorculardan olmadığınızı söylüyosunuz. Arabadaki adam emniyet kemeri takıyosa biz de kask takacağız bundan kaçış yok. İkincisi trafik uygulamaları araçlara, motorlara, kamyonetlere, ticarilere yönelik yapılabiliyo. Bizim dikkatimizi motorlara yapılan çekiyor...
  4. I

Lastik tavsiyeleri

Bak hocam, bu punctum denen kendini avrupalı falan sanan velede daha cevap vermem de sana yazayım; Ben o sorunu kendim farketmedim, hasbelkader yabancı forumlarda gezinirken denk geldi. Özellikle road5 ve dunlop ile karşılaştıranlar var, fransız forumlarında okuduğumu hatırlıyorum. Daha sonra...
  5. I

Lastik tavsiyeleri

Senin über hafızanla yarışamadığım için maalesef net hatırlayamamışım 1 2 yıllık meseleyi. Sola çekiyor, son nokta. Yurtdışından bişeyler kap biraz kültürlen, safkan ahrazlığını oralara götürme. Sen yaz, daha yeter bu kadar senin gibi bi veletle muhatap olduğum. Karşındakinin yaşını bilmiyosun...
  6. I

Lastik tavsiyeleri

Doğru zaten gerçek yüz olayına da girdiysek safsata mafsata diye başlayan da benim zaten. Çek videonu olmadığını ispatla hem dunloplu hem road5li hornet ile. Yok bu yolu izlemeyeceksen ağzına argüman belge kanıt falan alma. Road5li hornetinin sola çektiğini bile farketmeyen bilgi seviyenle sen...
  7. I

Lastik tavsiyeleri

Road5lerin kalıplarında sorun var bunu geçen sene birçok yerde okudum. Şuan bulamıyor olmam direk yollarda deneme yanılma yöntemiyle tescil ettiğim bilgiyi yanlış yapmaz. Hele bilimsel dili bırakıp yazdığım bilgiye safsata falan diyecekseniz ona göre konuşayım; Hornetten de road5lerden de çok...
  8. I

Lastik tavsiyeleri

Ben de bulamadım, bulabilsem direk link atacaktım veya ekran görüntüsü. Ama hornet sahibiyken bunu araştırıp okuduğumu net hatırlıyorum, dunloplu hornet ile de karşılaştırmıştım.
  9. I

Lastik tavsiyeleri

Neyse benden söylemesi hocam. Böyle bi bilgi var hem kendim deneyimledim hem dünya çapında bilinen bişey. Yakın fiyatlara 4 veya 6 alınabiliyo zaten. Roadtec serisi de gayet güzel lastikler, tutuş bayağı iyi.
  10. I

Lastik tavsiyeleri

Ben çok gördüm hocam lastik özelinde biraz okuyun illa ki denk gelecektir.
  11. I

Lise için motor önerisi

Apaçilik yapacaksan bence gereksiz ama şöyle güzel bi motorla afilli afilli okula gidip gelmek isterdim zamanında :) en klas kızlar da bakmazsa ben de bişey bilmiyorum.
  12. I

Lastik tavsiyeleri

Road5 es geçin 4 veya 6 takın. 5lerin kalıplarında sıkıntı var ve bütün dünyada takılan her motorda sağa çekme mevcut. En bariz örneği hornet 750lerde, dunlopla gelenler ok gibi giderken road5 ile gelenlerde sağa çekme mevcut. Kendim de deneyimlemiştim bunu hornetimde.
  13. I

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

Normal hocam. Yağ yağ filtresi, ön varyatör komple değişmiş, balatalar değişmiş, muhtemelen varyatörü de temizlemişler. Evet türkiye şartlarında pahalı gibi görünebiliyor ama bence normal değişen parçalara göre. Bunları kendiniz yapsanız maliyeti belki 8-10binlere düşürebilirdiniz en fazla...
  14. I

Cb 250 R Yağ seçimi

Sabit 100, arada 120-130 olabilir o normal hocam. Sizin yazdığınız sürekli 120-130 gibi anlaşılıyor. Bu şekilde mi debriyaj bitik hissiyatı oldu tam sentetik yağda? bi de 500cc altında tank slapper kafa sallama olayları yaşanmaz. En fazla zıplama falan olur o da lastik balansından kaynaklıdır...
  15. I

Cb 250 R Yağ seçimi

O tamamen servisin işgüzarlığı. Ha onun önüne geçmek için servis bakım kağıdına koyulan yağın tam ismini viskozitesiyle beraber yazdırırsınız, hiçbi şekilde garantiden çıkaramazlar, kullanım kılavuzuna uygun yağ koyduğunuzu ispatlamış olursunuz. 1 1buçuk saat 125lik motor ile 120-130 hızlarla...
  16. I

Cb 250 R Yağ seçimi

Kullanım kılavuzunda yarı sentetik veya tam sentetik yazmaz, yazmıyor. Ayrıca o debriyaj sıyırma olayını yaşayan arkadaşını bana getir, hemen yağdan kaynaklanmadığını ispatlayayım. Kulaktan dolma bilgilerle hareket edeceksek işimiz var. 1742980899 30 Dış hava sıcaklığı sağdaki rakamı belirlemez...
  17. I

Cb 250 R Yağ seçimi

Motul 7100 10w30 veya putoline n tech pro r+ 10w30 koyabilirsin. Özellikle 10w30 olması önemli, tam sentetik yarı sentetik ömürden başka farkı yok. Şehir hurafelerine inanmayın.
  18. I

Honda bayileri yağ problemi.

Hondanın yıllardır kronikleşip, niye düzeltmediğini anlayamadığım sorunu. Ankarada honda tansoy isteğe bağlı olarak motul 7100 10w30 kullanıyordu fakat yağ hakkında bişey demezseniz direk hondanın 10w40 yağını koyuyor her servis. Bence bunda honda türkiyenin büyük hatası var. Yurtdışında hemen...
  19. I

150 bin civarı alınacak motor

Bence de. Direk pcx olmalı sizin motorunuz
  20. I

Kısa boyla yerden yüksek motosiklet kullanmak

İlk 1 2 ay ekstra temkinli olmak kaydıyla bence kullanabilirsin.

Yeni mesajlar