Arama sonuçlarınız

1. I

Zincir ayar tutmuyor

Zincirin ömrünün tükendiğinin göstergesi gerilme salma yapması. Söylendiği gibi dişlileri de beraberinde değiştirirseniz daha iyi olur. Ayarını yaparken de somunları ve aksı iyi sıkın, ayarında sıkın. Ayar somunları gevşiyosa fiberli somunlarla değiştirebilirsiniz.
  2. I

Scooter arka frene basınca titremesi

Durduğunuz yerde arka frene bastığınızda titreşimin artması, rölantide titreşim mevcut olan tüm scooterlarda normaldir, olur. Düşük hızlarda titreşimin sebebi de doğru tahmin ettiğiniz gibi kavramadan kaynaklı, çok erken kavrama yapıyor muhtemelen. Bu sebepten dolayı durmaya yakınken kavramayı...
  3. I

300Bin TL 2.EL Yada Sıfır 600 Bin Tl ye kadar Vade Farksız Motor Önerisi

Ktm 390 adv ve triumph tiger sport 660 aklıma gelenler.
  4. I

Voge Futara Tutarda Eksik Yazıyor

Bayi vergi kaçırmış, burası bariz. Ayrıca fatura sizi özeldir, alıcı kişinin sizden o faturayı isteme hakkı yoktur. Fatura sadece iade işlemi yapmaya kalkışırsanız mahkemede işinize yarayabilir, orda da ödeme yaptığınız dekontları sunarak bayiyi eksik fatura düzenlemekle suçlayabilirsiniz.
  5. I

Scooter önerisine ihtiyacım var

Normalde pcx derdim ama 250cc şartından dolayı zontes 250t-e diyeceğim. Forzadan xmaxtan eksiğini bulamazsınız ama artısını bolca bulursunuz. Tabi bu fiyata ikinci eli olacak, sıfırları 250bin liraydı en son. Yine de alırsanız hiçbi şekilde pişman etmez.
  6. I

Mondi̇al Ressi̇vo 250 vs RZ 250s vs Seha 250

Kesinlikle rz250s. Diğerleri daha düşük klasmandır ve hacim harici muadil değildir. Fiyat olarak bakacak olursam yine de rz250s derdim.
  7. I

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Svartpilen seçeneği çok mantıklı aslında. Ama uzun uzun düşünüp bu iki seçeneğe indirdiyseniz onun üstünden ilerleyeyim. Cl250nin sıfırına o parayı vermek hiç mantıklı değil, düşük km ikinci elini çok çok güzel paralara bulup alabilirsiniz. Yüksek hız sevmiyorum deseniz de 100kmden sonraki...
  8. I

Universal tur camı

Gidondan bağlanabilen universal tur camları var, onlardan bakabilirsiniz. https://www.n11.com/urun/gp-kompozit-scooter-universal-ayarlanabilir-on-cam-seffaf-54-cm-28956029?magaza=gpkompozit
  9. I

Başınıza gelen en tuhaf hırsızlık nedir

Çok ilginç değil ama son zamanlarda organize şekilde sibop kapaklarımı çalıyolar. Son çalınanların üstüne bolca biber gazı sürdüm, yeni taktıklarıma 1 haftadır dokunulmuyor.
  10. I

Festivale gitmeden, can sıkan arkadaş!

Evliyse veya kız arkadaşı varsa zan altında bırakmıştır, sizi karşı da namına leke sürdürmek istemiyo olabilir :) anlayışla karşılanabilir
  11. I

Bütçeye Göre Motor Tavsiyesi Hk.

Eğlence kısmı pek olmaz ama yeni aldığım rks lt50 pro plus(qjmotor ltr125) tavsiye edebilirim, peşinde 75lin liraya veriyolar. Eski kasa pcx bloğunun imitasyonu var, su soğutmalı ve ciddi miktarda az yakıyor. Hız olarak da ihtiyaç halinde 120lere çıkabiliyor. Ekonomik olması açısından şuan...
  12. I

Cb250r anormal yakıt tüketimi

Normalde lastik basıncı, aşırı düşük devir kullanımı, subap ayarı, hava filtresi aşırı kirliliği derdim ama sizinkinin tüketimi gerçekten çok fazla. Ya hepsinin kombine şekilde mevcut olması lazım yada yakıt hattında biyerde kaçak var boşa dökülüyo yakıt. Bu arada biraz devirli kullanın 5 6bin...
  13. I

38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

Amortisör kafalarını sökmek için garip gureba yöntemler kullanmayacak heryerde yaptırabilirsiniz. O kafaların özel anahtarı var 8 köşeli, bende bile varken servislerde veya tamircilerde olmamasını kabullenemem şahsen.
  14. I

40.000 KM'de Honda CBR 500R Alınır mı?

O blok 200bin kmde bile alınır. Kmden bloktan ziyade diğer şeylere bakmak lazım, çünkü hor kullanılarak bile yıpratılabilecek bi blok değil.
  15. I

Telefon tutucu önerisi 🚨

Altında motordan gelen titreşimi sönümleyen 4 tane kauçuk malzeme var. Ayrıyeten de satılıyor fakat sadece aynı markanın düz modeline uyumlu. 1750467258 Hocam sallanması lazım zaten kameranın bozulmaması için. Kaya gibi olsun istiyosanız aynı modelin titreşim önlemeyen versiyonu da mevcut, alın...
  16. I

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

İşte bazı modellerde, özellikle küçük scooterlarda, diskler çok küçük olduğu için o büyük boşluklar hiç olmayabiliyor.
  17. I

Telefon tutucu önerisi 🚨

Nukrotech mrt road diye bilinen tutucu fiyat performanstır. Aliexpresste direk üreticisi olan kewiq markası ile de bulabilirsiniz.
  18. I

Subap ayarı

125-150lik gy6 blokta emme 0.11, egzoz 0.15mm olmalı. Motor yeniyse 0.12 ve 0.16 ayarlanabilir.
  19. I

Petrol 100 dolar olacakmış.. hapı yuttunuz

Olsun ben hep 50 dolarlık alıyorum (liranın geçerliliği kalmadı 😅)
  20. I

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

Abus 8077 kullanıyorum yıllardır, tek yaşadığın sıkıntı bazı motorların disklerindeki delikler küçük oluyor ve böyle modellerde kilidi kullanamıyorum. Özelliklerine baktığımda 8077nin pimi 13.5mm, 8008in pimi 16mm kalınlıkta görünüyor. Dolayısıyla 8008de kullanılabilecek motor modeli çok daha...

Yeni mesajlar