Arama sonuçlarınız

1. I

z 400 kaldırma sehpası önerisi

Gpnin paddock standını alırsanız 2 tip ucunu da alın, tüm motorlarınızda ömürlük kullanırsınız.
  2. I

Kışlık Mont Seçim

Segura presto bakabilirsiniz. Hem sivil görünümlü, hem de soğuktan çok güzel koruyan bi mont. 11-12bin civarı fiyatı olması lazım, bayiler taksit yapabilir çok bilinen bi model olmadığı için.
  3. I

Motoru stop edince garip ses geliyor

Rölanti motoru olmalı, orda bu sesi çıkaracak tarzda bir mekanizma var. Pimi geri geliyo olabilir. Tam olarak videodaki siyah parça olur kendileri.
  4. I

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Müdahale yasal olarak doğru değil, açıklamasını yapana kadar polislerin göbeği çatlayacak uzun süre ama şahsi fikrim müdahalenin doğru olup yasaların yanlış olması. Polisten, bunu özellikle söylüyorum en hafifinden en büyük kusura kadar, herhangi bir sebepten dolayı kaçana her türlü müdahale...
  5. I

Motorumun debriyajı çok geç kavrıyor ve vites geçmiyor

Debriyaj teli çok gergin ve kavramayı yapamıyor, çok yukarda kavramasının sebebi de bu. Telin aşağıdan ve yukardan ayar kısımları mevcut, özellikle aşağıdan ayarlamaya çalışın daha garanti olur.
  6. I

Motosikletinizi hangi temizlik ürünleriyle temizliyorsunuz?

Cif sarı olan deneyin derim hem kireç leke falan güzel çıkarıyo uğraştırmıyo hem de asperox gibi beyaz leke bırakmıyo. Sadece bundan sıkıp durulasanız bile gayet güzel temizleniyo
  7. I

otobüsün altında motorsiklet taşıma

İyice sabitlenmesi lazım diyeyim kısaca, kenarlarında çarpabilecek yerlere de minder yastık vs. koymak şart. 1 kere otobüsle 1 kere de eşyaların arasında nakliye kamyonuyla bu şekilde motor taşıdım çok şükür sorunsuz taşıdım.
  8. I

50 cc motor önerileriniz

Boyut sorun olmazsa(zira biraz küçük) 2023 2024 model gri bloklu arora freedom 50 önerebilirim ikinci el. 50bin liranın altında albilirsiniz, gayet güzel gider ve pek sorun çıkarmaz.
  9. I

Arora Capucino 50CC alınır mı? Ekipman Önerileri

Muhtemelen satmıyolardır dönem dönem piyasaya sürüyolar bu bloğu, artık kaç tane varsa ellerinde.
  10. I

Tasarımını sevdiğiniz motosiklet markası ve modeli nedir

Moto guzzi stelvio ve ducati diavel. Mv agusta brutale 1000rr da ayrı bi yerdedir tabi.
  11. I

Arora Capucino 50CC alınır mı? Ekipman Önerileri

O modelin gri renkli kick startsız versiyonları var, onlardan bulabilirsen ikinci el bile olsa al derim, diğer tüm versiyonları seni uğraştırır. İkinci seçenek olarak rks lt50 pro plus önerebilirim o daha çok hoşuna gidecektir tahminimce ve kat kat daha iyi bi modeldir cappuccinoya göre.
  12. I

Motosiklet yarım debriyaj yapınca değisik bir sekilde sallanıyor sarsılıyor

Ya debriyaj balataları bitmiş yada arka teker aks veya dişlilerden biri yerinden çıkmak üzere.
  13. I

1.600 KM'de TVS RTR 200 alınır mı?

Ona bişey diyemiyorum ben de bilmiyorum fakat sarı sitedeki muadillerinin 3 5bin lira aşağısında ise fiyatı normaldir.
  14. I

RKS alınır mı?

Konu 2018de açılmış ama güncel olarak model özelinde alınabilir veya alınmaz diyebilirim. Direk marka olarak bişey diyemiyorum maalesef. Tabi servislerden hiçbişey beklemeyecek kadar motordan anlamak kaydıyla.
  15. I

1.600 KM'de TVS RTR 200 alınır mı?

Herhangi bir kaza bela düşme kalkma vs yoksa sesi normalse ustaya gösterilmeden alınabilir.
  16. I

Ön Frenin Basık Kalma Sorunu?

Hıdroliği az bişey azaltıp denesene bi. Fazla koymuş olman muhtemel.
  17. I

Perno nedir nasıl bulunur?

Dışardan bi tane pistonunu bulun varsa, pistonun içindeki deliğin, yani pistonu kranka bağlayan pimin kalınlığıdır perno. Kaç mm kalınlıkta çıkarsa pernosu odur.
  18. I

Revolt RT3 Alınırmı?

Revolt, volta, apec üçlüsünden ve varsa bilmediğim başka adlı iştiraklerinden uzak dur. Motosiklet parçalarını çinden alırken en ucuz en kötüsünü alıp montaj yaparlar, bu yüzden montajı iyi olsa dahi tüm motorları insanı rezil eder. Fiyatlarının uygun olmasının sebebi bu, ben söyleyeyim sen yine...
  19. I

SRK450 RA Alınır mı

Qjmotor çinliler arasında en kaliteli ve sağlamlarından biri olsa da otomatik vitesli bi racing motorun hiçbi şekilde olmaması gerektiği kanaatindeyim. Ya manuel öğrenmeli yada racing tarzından vazgeçmelisiniz diye düşünüyorum. Hani bazı motorlar satarken üzmez, bazıları üzer, srk450ra çok çok üzer.
  20. I

Motorlar üzerinde oynanan algı operasyonu

Çoğu doğru, sadece motora binenlerin büyük çoğunluğu kendi tercihi olduğu için biniyo konusu yanlış. Motor satışlarının artmasının tek sebebi ekonominin kötüye gitmesidir. 50lik ve 125likler olmadan bi istatistik çıkarılsa satışların gayet düştüğünü net şekilde görebiliriz. Maalesef gösteriş...

Yeni mesajlar