Arama sonuçlarınız

1. frantisec

Takas Yaparken Bu İşin Mantığını Bilen Birisi Bize Anlatsın

Arkadaşımın Hayabusası benim üye olmam sebebiyle satış sitesine koyduk.Bir takas teklifi gelmiş. Motor Z 800 2013 modelmiş hayabusada 2012 model.Adam takas teklifinde motoru için fiyatı atıyorum sıfırı 25 binse 27 bin tl olarak takasa gireceğini belirtmiş. Arkadaşım internete bakmış sıfır...
  2. frantisec

En Seksi Motor Toplama Anı :)

Bir jawa almıştım bunu mt den arkadaşımız BsaBora topluyordu.Toplarken İlginç görüntüler yakalamış videoyu izleyiniz.:queen: Motorum 350 cc olup Jawa markadır.Motoru 2 zamanlıdır.1 aşağı 3 yukarı şanzumana sahiptir,27 beygir Type 640 serisinden Style modelidir. Boyasını,motor...
  3. frantisec

Biz Gelişemeyiz

Bu gün tüve Motorum için muayeneye gittim.Randevulu Sıra fişimi aldım beklerken içeriye gayet şık giyinmiş bir bey girdi.Anahtarlığından anladığım lüks bir bmw sahibi.Direk kahve makinesine yaklaştı tuşlara bastı bekledi FİŞ çıkmadı,Döndü bana fiş vermiyor sen nerden aldın dedi.Bir an şakamı...
  4. frantisec

''Motosiklet Toplamak'' Janecek Wanderer/Jawa Style 350 cc

Yeniden bir jawamız olsun istedim aldım.Ben uğraşamayacağım için Mt den bir arkadaşımdan yapmasını istedim o uğraşacak hatta şu aralar uğraşıyor 10 gün oldu.Motoru aldırdım ama henüz görmedim.Bu resimleri temsili bana yolladı bende koyuyorum bakalım ortaya ne cıkacak. Pistonları...
  5. frantisec

21 Aralığa Girdik. Mayalara İnanmayın Olm Demiştik :)

21 Aralık oldu.Kıyamet bizim burda daha başlamadı.Sizin oralarda başladımı ? Yağmur yağıyor fakat kesik kesik.Arada gök gürlüyor. Bazı şehirlerde yollar kapanmış kardan.Bizim her yıl yaşadığımız kış kıyameti bu. Okullar tatil edilmiş.
  6. frantisec

Silindirden Gömlek Nasıl Çıkar İzleyelim :)

Pratik bir yöntemle silindiri çıkartıyor.İzleyelim http://www.youtube.com/watch?v=Gc6cq5hVtIM&feature=endscreen&NR=1
  7. frantisec

Obama Ağladı Hayret

Amerika'nın Lideri Obama Ekranlarda Ağladı. Niye Ağladı ? Ülkesinde Okul baskını yapıldı aşağıdaki haberde.Kendinden önce başkan olanlardan aldığı Cinayet,İşgal,Tecavüz bayrağını daha ileriye taşımak için yemin eden Obama Amerikan askerlerine işlettiği cinayetlerde,İşgallerde,Tecavüzlerde kılını...
  8. frantisec

Bu Görüntüler Ülkemize Has Değil.Başka Diyarlardan Bir Görüntü

Ülkemizde sürekli rastladığımız bir görüntünün başka bir ülkedeki emsali görüntü.
  9. frantisec

Motosiklet Kullanıcılarının Fiziksel Özellikleri

Motor alacağım,cc yükselteceğim,Endrou ya gececeğim diye açılan başlıklarda bakıyorum Fiziksel yapılarından bahsediyorlar. Hepsininde maşallah boy 1.85-1.90 -2.00 kilolarıda 90 100 arası.Ben trafikte böyle kimse görmüyorum hiç. Gördüklerim 1.60 a 90,100 kilo tombalak yürümekten cok...
  10. frantisec

Yer Verme Tartışması(Asker Gencin Cevabı)Kime Hak Verirsiniz

Trenle yolculuk yaparken tüm koltuklar doluydu.Karşımda 2 asker(komando/ evlatlarımız) sivil giyimli hoş sohbet gidiyorduk birliklerine döneceklermiş izinlerinin son günleriymiş akraba ziyaretinden dönüyorlarmış.2. istasyonda bulunduğumuz vagonda ayaktakilerin sayısı hayli arttı. Genç bayanlar...
  11. frantisec

Elbisene,Botuna Ve Motoruna İhtiyacım Var.(Terminatör)

Bazı filmlerde Motosikletli görüntüler Hafızalara kazınıyor.Terminatör bunlardan birisi http://http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=lYOoWCv_PYE Başlıktaki bana yı bir mod kaldırabilirse sevinirim :)
  12. frantisec

Takipciler-Ver 20 milyon ver 50 milyon

Trafik tescil şubelerinin önündeki Takipçiler ne para kırıyor.Ek 1 belgesi doldurmak(doğum tarihi,tc numarası yalan yanlış yazılmış) 20 tl.Bu insanlar bu işlerin ehlimi,devlet bu işe bir el atmalımı.Adama neden 20 tl diyorum abi şu gördüğün kağıt gidecen Cemiyetten alacan 12 tl dedi.ek 1...
  13. frantisec

Ne Motorlar Varmış.Anahtarına Çıkacak Racing Arıyor.

İlanı okuyunuz.:queen: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-jawa-600-cc-jawa-80339729/detay
  14. frantisec

Redbull x Fighter Atlayışı.Dünyada Eşi Yok :)

Bu kadar güzel bir atlayışı X fighter da bile göremezsiniz. Red Bull X Fighters 2011"]Red Bull X Fighters 2011[/URL]
  15. frantisec

selamlar

Motor forumlarını takip ediyorum.memleket Adana

Yeni mesajlar