Arama sonuçlarınız

1. ramcixx

CBF 150'ye hangi marka zincir?

ABEYLER SELAMÜN ALEYKÜM; Babamın 2009 CBF 150 motosikleti var. 21.000 km de. Zincir dişli seti değişecek. Dün Yamaha Bayine gittim zincir sordum 3 marka önerdi bana; -RK -D.I.D -CZ (Çekoslovak)>> Çekoslovak 50-60 tl daha ucuz olur dedi. Sizler zincir değişiminde hangi markayı tavsiye edersiniz?
  2. ramcixx

XJ6 mı? Diversion mu? Bi el atın...

Arkadaşlarım ve Sayın abilerim; 2 gün önce CBR250R model motosikletimi satmış bulunmaktayım.1 sene önce evlendim ve artık sport motora binemez oldum. Eşimde binemiyor.Malum bu motor benden geçti... Şimdi 600 cc için kolları sıvadım. Uzun zamandır takip ettiğim iki model var. Biri XJ6N,diğeri...
  3. ramcixx

TEMİZ CBR 250R - Yeni Bridgestone Lastikli (FOTOĞRAF)

PRICE: 10.250 TL Arkadaşlar merhaba; Motorum fotoğraflarda görüldüğü şekilde temiz, seviyorum ve severek biniyorum. 2013 yılında 6.000 km de aldım, toplamda 13.000 km yaparak keyif alarak kullandım. Bakımlarını elimden geldiğince kendim yaptım. Zincir bakımını zamanında yapmış olup, her 300 km...
  4. ramcixx

Motosiklet alacakları soğutan İLAN fotoları!

Bazı motosiklet ilanı veren sürücü kardeşlerimiz abilerimiz malesef daha motosikletin nasıl fotoğraf çekileceğini çözememiş sanırım. İlana girmemle çıkmam bir oluyor, yada "sen bu motoru zor satarsın arkadaşım" diyorum. Ha! her motorunda bir alıcısı var tabi. Nasip kısmet. Bunlarda işi...
  5. ramcixx

YAMAHA XJ6N Debriyaj sert, şikayeti?

Arkadaşlar, Tecrübeli abiler hepinize selam; Yakın bir arkadaşım 2013 model XJ6N aldı geldi muğladan. Kendisiyle geçenlerde muhabbet ettik biraz. "Abi debriyaj çok sert, bunun bi çözümü yok mu yoksa bunlar böyle mi?" dedi. Debriyaj manetini sıktığında eline sert gelmiş. Acaba bu kronik bir...
  6. ramcixx

TVS'den Yeni Racing, TVS AKULA 310 (resimli)

TVS AKULA 310 İlk defa geçtiğimiz Şubat ayında MotoEtkinlik.com’da tanıtılan TVS’nin BMW G310R modeli platformunda tasarlanmış olan yeni racing modeli TVS Akula 310’un 2016 yılı sonunda resmi olarak tanıtılarak satışa çıkması bekleniyor. 34 bg güce sahip olduğu belirtilen tek silindirli...
  7. ramcixx

TVS TVS'den Yeni Sport TVS AKULA 310 (resimli)

TVS AKULA 310 İlk defa geçtiğimiz Şubat ayında MotoEtkinlik.com’da tanıtılan TVS’nin BMW G310R modeli platformunda tasarlanmış olan yeni racing modeli TVS Akula 310’un 2016 yılı sonunda resmi olarak tanıtılarak satışa çıkması bekleniyor. 34 bg güce sahip olduğu belirtilen tek silindirli motordan...
  8. ramcixx

BÖYLE BİR SORU OLABİLİR Mİ YA?

Adamın motosiklete bakış açısı. Daha almadan neyi düşünüyor. Naha buyrun; :silent:
  9. ramcixx

İnsanımızda ki "Km yüksek be abicim" takıntısı

Sayın forum üyeleri; Bu basma kalıp cümleyi,ikinci elde ki bu lafı (km yüksek abicim/haaa km yüksekmiş yaw :silent:)parçalara bölüp tek tek incelemek istiyorum. Bu anlayış nedir arkadaş ben bunu anlamış değilim.Böyle bişe olsa adamlar her 20 bin km de bir yeni motor sunar piyasaya. Ne yani...
  10. ramcixx

20 bin km CBR 250R için S20 EVO takılmıştır (RESİMLİ)

Arkadaşlar geçende "Bridgestone Battlax S20 Evo lastik nedir, nasıldır" adı altında bir konu açmıştım. Çeşitli fikirler veren abilerimiz arkadaşlarımız oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Seçimimi yaptım ve Evoları taktık (Karayol Michelin Lastik Rot Balans Uğur abi ve ekibine ilgi ve alakasından...
  11. ramcixx

Suriye sıfır noktasında ki arkadaşımdan cevap...

Doğu da vatan görevini rutbeli olarak yapan bir arkadaşımı aradım görüşmek için ve aldığım cevap...
  12. ramcixx

KENAN SOFUOĞLU 400 KM rekor kırdı!!

Milli Sporcumuz Kenan SOFUOĞLU Kawasaki H2R ile 400 km hıza ulaşmıştır.
  13. ramcixx

Bridgestone Battlax lastik nedir? nasıldır?

Arkadaşlarım ve abilerim. CBR250R Motosiklet kullanıyorum. Motorun km si 20 bine yaklaştı. Lastiklerin yanaklarında çatlamalar meydana geldi. Bayramdan sonra lastiklerimi değiştirmek için Antalya'ya lastik taktırmaya gideceğim. Gönülden geçen; PİRELLİ, Acaba diyorum; MİCHELİN mi taksam...
  14. ramcixx

CBR 250'de Ön/Arka Balata değiştiren?

Arkadaşlar Merhaba; Motosikletim 2012 modelden beridir yollarda. Balatalarımı kontrol ediyorum arada fakat henüz bitik seviyeye gelmedi. Yalnız 20.000 km ye ulaştı. Değiştirmeli miyim yoksa, olduğu gibi devam mı edeyim. Ne erime var nede başka birşey. Değiştirmeye niyetim var fakat piyasada bir...
  15. ramcixx

Ne idiğü belirsiz motor? Inazuma?

Arkadaşlar bu motoru oldum olası sevemedim gitti. Önce naked yaptılar sonra bi grenaj koydular, sonra sakalla birleştirdiler. Racing desem değil OFSAYT! Naked hiç değil. Yani günümüz nakedlerinde eşi benzeri görülmemiş bir naked ınazuma. Sonra konfor diyorlar racing ve naked de konfor ne arar...
  16. ramcixx

Google Maps'da Japonya'yı gezerken CBR250' ye denk gelmek (RESİMLİ)

Arkadaşlar Google Maps'de rastgele gezinirken bi de ne göreyim, kurye CIBIR. :queen:
  17. ramcixx

Rüzgardan Müzik sesi kayboluyor? YARDIM!

Arkadaşlarım ve Abilerim Merhaba; Motosikletle belli uzun mesafelere giderken müzik dinleyip havaya gireyim diyorum. Şehiriçinde ses çok güzel. 70 km nin üzerine çıktın mı bir hışırtı bir rüzgar... Dinlediğim müzik kaybolup gidiyor. Bunun sebebi kullandığım kaskın fazla ses alması mı yoksa...
  18. ramcixx

[Isparta MT] - Ulubey Kanyonu (Cam Balkon) Gezisi - 415 Km

Evet bu haftasonu bir kanyon gezisi yapalım dedik. Yorulduk be kardeşim 200'üncü km den sonra yol işkenceye dönüştü :) Buyrun kareler;
  19. ramcixx

Elinde CBR 250R Çıkma Denge topuzu olan?

Arkadaşlar Merhaba; Dün motorumla 130 - 140 süratlerindeyken gidon sol denge topuzum düşmüş. Elinde başka bir topuz takıp orjinali elinde olan varsa bana yardımcı olabilir mi, yoksa hondadan sipariş vereceğim.
  20. ramcixx

Işıklarda uyardım, utandı

Arkadaşlar yakın zamanda Isparta'da Emin Tuna isimli Üniversite öğrencisi arkadaşımızı kaybetmiş. Belki duyan bilen olmuştur. Kask takmadığı için vefat etmişti. http://www.gazete32.com.tr/isparta/ispartada-trafik-kazasi-1-olu-11.html Geçende kazanın yapıldığı kavşakta ışıklara yaklaştım baktım...

Yeni mesajlar