Arama sonuçlarınız

1. oOSFeKsOo

Cbr 125r 33bin'de grank kırdı

Merhaba arkadaşlar, motorum 2012 model cbr 125,kendilerini 11 binde 2.el olarak almıştım,:)ve 33 binde çalışmaz hale geldi.:pale:Bir süredir motordan garip sesler gelmeye başlamıstı başlarda egzoz'dan geldiğini zannetmistim çünkü egzoz'un korumasının vidaları gevşek olduğu için zırıltı...
  2. oOSFeKsOo

ilk kazam mersedese çarptım (resimli)

merhabalar ilk kazamı yapmıs bulanmaktayım::baaas:: yaklasık olarak motoru alalı 2ay olmadı henüz 3bin km tecrubeye sahibim neyse olaya geçeyim; dün öğle saat 1 sularında ,arkadaşımla buluşmak için büyükçekmeceden beyoğluna doğru yola çıktım,avcılara geldiğimde trafik herzmanakı gibi felçti...
  3. oOSFeKsOo

cbr 125r kaza resleri yardim

öncelikle merhaba ,direk konuya gireyim 2.el yeni aldiğim motorumu arkadasimin cok israri uzerine motorumu arkdasima surmesi icin verme gafletinde bulundum malesef :( olayi anlatayim, trafiğe kapali bi alanda arkadasima verdim.yerler yağmur yağdıgından dolayi islaktı, 1.vitesde son gaz...
  4. oOSFeKsOo

Honda CBR 125R Canon 550D çekimleri

MERHABA ABİLERİM,ARKADAŞLAR BEN 18 YAŞINDAYIM,MOTOSİKLETE OLAN İLGİM YAKLAŞIK 3 YILDIR VAR:cherry:.2 YIL BOYUNCADA SÜREKLİ FORUMU TAKİP EDİYORUM,OKUYORUM SİZLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM, GERÇEKTEN HEPİNİZİN HAKKINI ASLA ÖDEYEMEM.:thumleft:İSTANBUL'A ÜNİVERSİTE OKUMAK İÇİN GELDİM BU ARADA İSTANBUL...

Yeni mesajlar