Arama sonuçlarınız

1. Uğur Gündüz

Yeniden motora devam... Ne almalıyım?

Açmış olduğum şu konuda;http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/118513-kuba-xr-125-ilk-izlenimlerim.html xr aldım demiştim daha sonrada kr139 almıştım. Motorsikletin resimlerini koyamadan, motoru açma hevesiyle hız yapınca trafik kazası geçirdim ve 4-5 hastahanede 1 ayda ayağımda platinle...
  2. Uğur Gündüz

Kuba XR 125 İlk İzlenimlerim.

Merhabalar, Malum 16 yaşında olduğumdan dolayı yüksek cc li motor almıyorum. Bende titremesi az rahat yol yapılabilecek bir motora bakındım ve Kuba XR125'i seçtim. Motoru daha açmadım. Şimdilik ilk izlenimlerim motorda titreme sıfır. Yol tutuşu ve vites geçişleri çok rahat sele ise kıçınızı...
  3. Uğur Gündüz

Kendi kendine stop ediyor

Sabah motoru çalıştırdım ekmek almaya gittim dönüşte kasis vardı yavaşladım yavaşlarkende debriyaja bastım yani motoru kendim stop ettirmedim sanki anahtarını çekmişim gibi sustu çalıştırdım kalktım 5 metre sonra bi kasis daha yine stop etti gaz vermediğim sürece stop ediyor tamirciye götürdüm...
  4. Uğur Gündüz

Mersin / Mut Motor Gezisi Yapalım.. Tabiki Ordan olanlar varsa

Cümleten Selamün Aleyküm Mersin'in Mut İlçesinde oturanlar varsa güzel bir motor gezisi yapalım diyorum... Yorumlarınızı eksik etmeyin.
  5. Uğur Gündüz

Arora YEBERE ve Kuba KR139 Hakkında

Bir çok kişi görmüştür Yamaha YBR 125 ESD nin kopyası olarak ARORA YEBERE ve Kuba KR139 Çıkmış sizce bunları almak hatamıdır yoksa bir şey olmazmı hem fiyatını çok uygun..
  6. Uğur Gündüz

Ne gibi modifiye önerirsiniz

Selamün Aleyküm abiler Kuba KM 125-6 motorum için ne gibi modifiye önerirsiniz?
  7. Uğur Gündüz

Ehliyet kursuna yazılırken diploma soruyorlarmı

Sabıka kaydı felan soruyorlarmış onu duydumda diploma soruyorlarmı soruyorlarsa açıköğretim de okuyan lise öğrencisi için sıkıntı olurmu?
  8. Uğur Gündüz

Buda benim düldül :)

Aldığımda üstünde aynalar korumalıklar ve arka sepet demiri yoktu kendim takdırdım. Sahibi 2.871 km yapmıştı şimdi ise bende 14.653 Durduk yere stop ediyordu bende Karbüratör'den şüphelendim ve temizleteyim bir dedim. Beyaz yanaklar ve turuncu jantlarım :) jantları ve lastikleri...
  9. Uğur Gündüz

Sizce böyle yakması normalmi?

Merhabalar, dün 2 kişi ( boy ortalama 175 kilo 170 kg ) Kuba kg125 ile 20 km rampa çıktık belki bilen vardır MUT-KARAMAN karayolunda olan mutun 20 km ötesindeki alahan köyüne gittik yani 22 km felan rampa ama biz 20 km diyelim motor'da sıkıntı yok 3. ve 4. viteste 80-85-90 felan çıktık ama çok...
  10. Uğur Gündüz

Önerilerinize İhtiyacım Var. Yorumlarınızı eksik etmeyin. :)

Cümleten Selamın Aleyküm, Efendim ben forumun yeni ve küçük sayılabilecek üyelerindenim, 16 yaşındayım ve mersinden katılıyorum mersinin mut ilçesinde motorlar çok ve mutta benim de motorum var fakat mersin merkez de yaşadığım için sürekli motor sıkıntı oluyor 2 sene sonra ehliyetimi alıyorum...
  11. Uğur Gündüz

Merhabalar, Ben Uğur :)

Merhabalar, Ben Mersinin merkez ilçelerinden olan Toroslar'ın Güneykent Mahallesinde ikamet etmekte olan Uğur Gündüz, 15 Kasım 1997 doğumlu olup 9 yaşımdan beri 2 tekerli her türlü aracı kullanabilmekteyim. İlk motorum daha doğrusu mobiletim filinta 52 idi daha sonra Çelik 150 cc Scooter aldık...

Yeni mesajlar