Arama sonuçlarınız

1. M

Yeni MONDİAL MH MİNÖR

Sizce nasıl?
  2. M

MOTORSİKLET SİGORTASI

Herkes yıl yıl yaptırdıkları sigorta tutarlarının yazabilirmi?
  3. M

VİZE

Motorsiklet vize işlemleri nasıl oluyor? Lütfen anlatırsınız. Vizeye para gidiyormuş?
  4. M

125MH DRİFTmi KUBA RUHA 125mi

Arkadaşlar Sizce hangi motoru almalıyım
  5. M

SIFIR MONDİAL 125MH DRİFT KAÇ PARAYA MAL OLUR?

Arkadaşlar 125 Mh drift her şeyiyle kaç paraya patlar. Motor 4.590 TL
  6. M

A1 EHLİYETLE MONDİAL MH125 DRİFT KULLANİLİRMİ.

Arkadaşlar Mondialin bu motorunda motorun her yerinde 125 yaziyon. Bayiye motor almaya gidince 125lik diye gösteriyorlar. Ama ruhsatta 135cc yazıyo. Bunu A1 ehliyetle kullanabilirmiyiz? Bazilarida motoru alırken bayiye konuşun 125 olarak geçirin ruhsata diyorlar. Olurmu öyle?
  7. M

Mondial 125Mh Drift/ Kuba Ruha Hangisi

Hangi motorla baslamaliyim. Yeni başlayacağım için çin alıcam. Kuba Ruha yeni çıktı. Ama daha satışa sürülmedi herhalde. Drifti zaten biliyorsunuz dur.
  8. M

125cc motor önerin!!

Motor kullanmaya başlayacağım. Başlangıç için güzel bir motor arıyorum tavsiyeleriniz varmı?
  9. M

Yeni ehliyet yönetmeliği

Yeni yönetmeliğe göre A1 ehliyette cc sınırlaması yok. Gücü 11 kw'ı geçmeyen tüm motorlar kullanılabilir. Linkten 1.maddeyi okuyun...
  10. M

100/150 cc?

Bazı motorların teknik özelliklerinde 100/150cc yaziyo. O motorlar kaç cc ? Bilgisi olan varmı??
  11. M

Kuba Ruha 125 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI???

Yeni motor alacağım kuba ruha 125in görünüşü hoşuma gitti. Sizce motor oyunu??
  12. M

Mondial MH 125 DRİFT BAŞLANGIÇ İÇİN UYGUNMUDUR!!

Motora yeni başlayacağım. 125 drift almayı düşünüyorum. Başlangıç için uygunmu. Mondialin sitesinde 4.590 TL. Plaka ruhsat sigorta bana kaç paraya patlar!!!!
  13. M

A1 ehliyetle kw kurtariyorsa 150lik motor sürülürmü!!!!

Birkaç yerde okudum kw kurtarınca ccnin önemi yokmuş. Bazıları ehliyet kursuna bide trafik polisine sormuşlar surebilirsiniz demişler. Bu doğrumudur?? Doğruysa süper olur!!!
  14. M

Salcano Wolf 125

Salcano Wolf 125 hakkında bilgisi olan varmı. Fiyatı nedir sitesinde yazmıyor. Başlangıç için alınır mı??
  15. M

Hangi motoru almalıyım!!

Merhaba arkadaşlar. Motora yeni başlıyorum. Sizce *SALCANO WOLF 125 *BAJAJ DİSCOVER 125 ST *RKS RK-125 *HERO GLAMOUR 125 Hangisi daha iyi!!!